Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να υποθέσω πως όταν βγουν τα s24  και βγάλουν κανένα πρόγραμμα ανταλλαγής, η samsung, θα σου δίνει το s24 και 200 ευρώ για να πάρει πίσω το s23.

Ρε Θα κρατήσω το s23 ultra μέχρι να σβήσει ο ήλιος

Δημοσ.

Ας βγάλουν τα s24 όπως θέλουν να πέσει και λίγο η τιμή των s23.

Το θέμα όμως είναι ότι με αυτά που κάνει δεν θα πέσει η τιμή των s23 γιατί θα είναι τα μόνα με snapdragon επεξεργαστή.

• Like 1
Δημοσ.

Γελαω απλα...

Μολις εξανεμίστηκαν οι τελευταίες ελπιδες να παραμεινω στο Android οικοσύστημα...

IOS σου ρχομαι!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήταν ωραίο μόνο αν έβγαζε το μικρό  μοντέλο με exynos αλλά ταυτόχρονα με s Pen και κυρτή οθόνη(μια χαρά το είχε καταφέρει με το Note 10) στις 6,1 ίντσες. Εγώ θα το προτιμούσα από το ultra. Δεν καταλαβαίνω γιατί η samsung έχει τόσο τεράστια διαφορά στο ultra μοντέλο και στα υπόλοιπα της σειράς, από κάμερα έως βασικές λειτουργίες, οπότε αναγκάζεται κάποιος να πάρει 6,8 ίντσες και με θήκη γίνεται ταμπλετ. Αντίθετα τα iPhone είναι σχεδόν ίδια, μόνο η κάμερα αλλάζει και έχει όλες τις λειτουργίες αυτής στο Pro max μοντέλο 

Επεξ/σία από Macosj
Δημοσ.

Μονο και μονο που δινουν τα σαπιοτσιπ σε ευρωπη ενω τα καλα σε αμερικη κορεα κτλ λεει πολλα γι αυτην την εταιρια

Πραγματικα κουρασε και υπηρχαν πολλοι που επιμειναμε πολλες φορες να την υποστηριζουμε αλλα ξεπερασε τα ορια

Αντιο

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλα μετά από τόσα χρόνια με τους κακους exynos έβαλε sd όλοι είπαν μπράβο και τώρα το ξανά γυρνάει σε exynos? Γουστάρουν το κράξιμο εκεί στη Samsung δεν εξηγείται  αλλιώς. 

• Like 1
Δημοσ.

Samsung σε iPhone και ειλικρινά τα Samsung είναι άθλια σε σύγκριση, και είναι κρίμα γιατί κάποια πράγματα τα κάνουν πολύ καλύτερα 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μια φορά έκανε κάτι καλό και ξεκίνησε πάλι τις βλακείες. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, esertas είπε

Ελπίζω αν βάλει τέτοιο επεξεργαστή να τον βάλει και στο USA.

Θα ήθελα να δω την αντίδραση των εν USA καταναλωτών, αν συμβεί κάτι τέτοιο.

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Καλα μετά από τόσα χρόνια με τους κακους exynos έβαλε sd όλοι είπαν μπράβο και τώρα το ξανά γυρνάει σε exynos? Γουστάρουν το κράξιμο εκεί στη Samsung δεν εξηγείται  αλλιώς. 

Μας έχουν κανονικά γραμμένους τους Ευρωπαίους καταναλωτές εκεί στη Samsung Κορέας.

20 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Samsung σε iPhone και ειλικρινά τα Samsung είναι άθλια σε σύγκριση, και είναι κρίμα γιατί κάποια πράγματα τα κάνουν πολύ καλύτερα 

Νομίζω το λάθος που κάνουμε όλοι είναι να συγκρίνουμε διαφορετικά οικοσυστήματα, τα οποία εκπροσωπούν διαφορετικές φιλοσοφίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά το άλλο το σκεφτήκατε?

Να έχει κάνει ψηλό leak επίτηδες κάτι τέτοιο και για να ακούγετε ακούγετε το όνομα της και όταν βγει επίσημα το s24 και τελικά έχει snapdragon αντί για τις φήμες που το θέλανε με exynos να πάρει επαινούν από το τίποτα.

Και το άλλο το ξέρετε έτσι? Ότι μπορούμε έτσι να παραγγείλουμε ένα κινητό π.χ. s24 από εξωτερικό χώρας της Ευρωπης που θα έχει snapdragon και όχι exynos και μια χαρά θα καλυπτόμαστε από την 2ετη εγγύηση της Samsung στην Ελλάδα από τη στιγμή που το κινητό προορίζεται για Ευρώπη.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

Προσωπικά το περίμενα και επίσης δεν το βλέπω αρνητικά από την στιγμή που θα υπάρχουν επιλογές για όσους θέλουν να παραμείνουν σε SoC Snapdragon. Θεωρώ ότι όσο περισσότεροι παίκτες στην αγορά τόσο το καλύτερο για τους καταναλωτές. Επίσης να μου το θυμάστε κάποια στιγμή η Samsung με τους Exynos ή κάποιον άλλο ARM επεξεργαστή θα φτάσει σε επιδόσεις και θα ξεπεράσει τους Snapdragons. Είναι δεδομένο βάση των κανόνων της αγοράς. Το θέμα είναι το πότε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Makis101 είπε

Μωρέ τώρα, ας κανεί ότι θέλει η Samsung με τα Exynos 2400 chipset......🤷‍♂️🤷‍♂️

Εγώ πάντως πήρα το Samsung Galaxy S23 Ultra, με το Snapdragon πάνω, και έχω το κεφάλι μου ήσυχο για τα επόμενα 4 με 5 χρόνια που θα ξαναπάρω κινητό!!

Ενώ με τα Exynos έχουν το κεφάλι τους ανήσυχο 😂😂😂😂

παμε τώρα στον λόγο που συμβαίνει αυτό γιατί απλά ήξερε ότι όλα τα πρόβατα που αγαπάνε Samsung θα τρέξουν να αγοράσουν snap έκδοση !!!και ήθελε να ταράξει τα νερά να βγάλει ακόμα περισσότερο κέρδος … με το 24 θα αλλαξουν μόνο όσοι ανανεώνουν  συμβόλαια και παίρνουν Συκευες έτσι και αλλιώς .. όποτε win win . Με δικούς της επεξεργαστές κέρδος 100%

Επεξ/σία από Just_travel_everywhere

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...