alion Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Η σειρά Galaxy S24 της Samsung αναμένεται και πάλι να ενσωματώνει -τουλάχιστον σε κάποια μοντέλα- ένα Exynos chipset, ένα χρόνο αφού η εταιρεία επέλεξε την κορυφαία Snapdragon πρόταση της Qualcomm για τη σειρά Galaxy S23. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Chosun Media, η Samsung θα εξοπλίσει τις συσκευές Galaxy S24 με το φημολογούμενο Exynos 2400 chipset για να αντισταθμίσει το κόστος άλλων αναβαθμίσεων που θα διαθέτουν τα κορυφαία της smartphone. Αυτή είναι η τρίτη σχετική αναφορά που κάνει την εμφάνισή της το τελευταίο διάστημα και αναφέρεται στα μελλοντικά σχέδια της Samsung για την επερχόμενη κορυφαία σειρά smartphone. Στο πρόσφατο παρελθόν η ίδια πληροφορία δημοσιεύθηκε από κορεατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, ενώ άλλη διαρροή αναφέρει ότι η Samsung πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τον Snapdragon 8 Gen 3 για τις εκδόσεις Plus και Ultra. Εν τω μεταξύ, η τελευταία διαρροή αναφέρει επίσης μια πιθανή αναβάθμιση της οθόνης για τη σειρά Galaxy S24. Η Samsung φέρεται να χρησιμοποιεί νέα OLED πάνελ υψηλής απόδοσης 13ης γενιάς (M13) στα νέα μοντέλα. Οι νέες οθόνες θα είναι μια αναβάθμιση από τις οθόνες M12 που βρίσκονται σήμερα στα Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5. Η επερχόμενη σειρά iPhone 15 της Apple αναμένεται επίσης να διαθέτει τα ίδια M12 πάνελ. Έτσι, τεχνικά, η τριάδα Galaxy S24 θα έχει ανώτερες οθόνες σε σύγκριση με τα νέα iPhone που θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο. Πηγές αναφέρουν ότι το M13 OLED πάνελ θα είναι λεπτότερο και πιο αποδοτικό στην κατανάλωση ενέργειας, κάτι που μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στην αυτονομία των συσκευών που ενσωματώνεται. Οι πληροφορίες που διέρρευσαν δείχνουν επίσης ότι τα βασικά μοντέλα Galaxy S24, Galaxy S24 Plus και Galaxy S24 Ultra θα αποκτήσουν 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το Galaxy S24 Ultra αναμένεται επίσης να αποκτήσει μια παραλλαγή RAM 16GB. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Paragontas-x Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Πραγματικά γιατί το κάνει αυτό η Samsung? Γιατί αναιρεί κάποια καλά βήματα που έχει κάνει και στην ουσία πυροβολεί τον εαυτό της? Όλος ο κόσμος της έδωσε credits που έβαλε snapdragon επεξεργαστές στις ναυαρχίδες τις και τώρα γυρνάει πάλι στα παλιά?
gorge18 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Πραγματικά γιατί το κάνει αυτό η Samsung? Γιατί αναιρεί κάποια καλά βήματα που έχει κάνει και στην ουσία πυροβολεί τον εαυτό της? Όλος ο κόσμος της έδωσε credits που έβαλε snapdragon επεξεργαστές στις ναυαρχίδες τις και τώρα γυρνάει πάλι στα παλιά? Για να δικαιολογεί την αύξηση της τιμής μάλλον... Θες snap? Θα πάρεις το s24 ultra και θα το πληρώσεις. Αλλιώς πάρε s24+ ξέρω γω με exynos
esertas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Ελπίζω αν βάλει τέτοιο επεξεργαστή να τον βάλει και στο USA. 2
nick_corobos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Κάναν κάτι καλό και είπαν να το παρουν πίσω? Το ότι τα κινέζικα εχουν καλύτερο chipset από το καλύτερο κινητό της Samsung είναι τουλάχιστον περίεργο
GCX Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 ο exynos 2400 μάλλον θα εχει 10 cores σύμφωνα με leaks. (1x Cortex X4 , 5x Cortex A720, 4x Cortex 520). Ίσως επειδή εχει πολλούς πυρήνες A720 η αποδοση ανα watt βελτιωθεί γιατί κάτι αντίστοιχο κανει και η Qualcomm αλλα το πρόβλημα της Samsung ειναι τα fabs της οπότε δύσκολο το βλέπω να χτυπήσει στα ισια Snapdragon 8 Gen 3. αν καταφέρει να φτασει τις επιδόσεις του 8 Gen 2 ,ο exynos 2400 τοτε προσοπικα πιστεύω ειναι μια χαρα αρκεί να μην τελειώνει γρήγορα η μπαταρία. Και θυμηθείτε ανταγωνισμός=καλύτερες τιμες. Θα εχει ενδιαφέρον να δουμε τα soc του 2024 2
cat1967 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μια χαρά. Κρατάς το 23 ακόμα 1 χρόνο γλυτώνεις χρήμα. 4 1
Makis101 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μωρέ τώρα, ας κανεί ότι θέλει η Samsung με τα Exynos 2400 chipset......🤷♂️🤷♂️ Εγώ πάντως πήρα το Samsung Galaxy S23 Ultra, με το Snapdragon πάνω, και έχω το κεφάλι μου ήσυχο για τα επόμενα 4 με 5 χρόνια που θα ξαναπάρω κινητό!! 5
geomrk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Θες snap? Θα πάρεις το s24 ultra και θα το πληρώσεις. Αλλιώς πάρε s24+ ξέρω γω με exynos "ενώ άλλη διαρροή αναφέρει ότι η Samsung πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τον Snapdragon 8 Gen 3 για τις εκδόσεις Plus και Ultra." Διαβάζουμε και το άρθρο πριν σχολιάσουμε 2 1
amigagr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 ε; έξινος! σας το ελεγε και σας η μανα σας η μονο η δικια μου εχει μαστερ στις κουφες απαντησεις...! 😛 1
gorge18 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 12 λεπτά πριν, geomrk είπε "ενώ άλλη διαρροή αναφέρει ότι η Samsung πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τον Snapdragon 8 Gen 3 για τις εκδόσεις Plus και Ultra." Διαβάζουμε και το άρθρο πριν σχολιάσουμε 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Αλλιώς πάρε s24+ ξέρω γω με exynos Το διαβασα.... Εγραψα ξερω γω (σα να λεμε ενα απο ολλα όποιο ναναι) αμα ειναι να γραφω και οδηγίες αναγνωσης του μηνύματος μου κλαψε με... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα