b1LLy23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Καλημέρα σε όλους Πρόσφατα αγόρασα από γνωστή προσφορά στο amazon 970 evo plus 1tb με τον οποίο τρέχω το σύστημα μου κανονικά αυτή τη στιγμή. Προηγουμένως υπήρχε ο 860 evo για το λειτουργικό και ένας HDD 2tb που έχω τα αρχεία μου κυρίως φωτογραφίες. Θέλω να σβήσω εντελώς ότι έχει ο 860 evo και να περάσω τα πάντα από τον HDD στον ίδιο (860). Μπορεί κάποιος να μου πει τον τρόπο που μπορώ να το κάνω; Τη διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω; Να σημειώσω πως οι 2 δίσκοι που έχω αναφέρει είναι εκτός συστήματος, στο σύστημα πλέον τρέχει μόνο ο 970 evo. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Λύση suboy99 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Λύση Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 1) Για τον 860, σύνδεσέ τον σε μια sata θύρα στον PC ή αν έχεις usb to sata. Δεξί κλικ στο start button και πήγαινε στο disk management ή διαχείριση δίσκων. Βρες τον 860 και διέγραψε όλα τα partitions. 2) Για τον HDD το ίδιο αλλά αντί για disk management, ανοίγεις τον windows explorer και αντιγράφεις τα αρχεία που θες. 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Και γιατι δεν τον βαζεις σαν δευτερο στον υπολογιστή σου, και μετα, οτι θελεις παιρνεις, οτι θελεις αφήνεις
snbblp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 On 11/08/2023 at 09:44, b1LLy23 said: Καλημέρα σε όλους Πρόσφατα αγόρασα από γνωστή προσφορά στο amazon 970 evo plus 1tb με τον οποίο τρέχω το σύστημα μου κανονικά αυτή τη στιγμή. Προηγουμένως υπήρχε ο 860 evo για το λειτουργικό και ένας HDD 2tb που έχω τα αρχεία μου κυρίως φωτογραφίες. Θέλω να σβήσω εντελώς ότι έχει ο 860 evo και να περάσω τα πάντα από τον HDD στον ίδιο (860). Μπορεί κάποιος να μου πει τον τρόπο που μπορώ να το κάνω; Τη διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω; Να σημειώσω πως οι 2 δίσκοι που έχω αναφέρει είναι εκτός συστήματος, στο σύστημα πλέον τρέχει μόνο ο 970 evo. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Κάτι δεν λες σωστά... Θέλεις να αντιγράψεις αρχεία από HDD 2.000Gb σε... SSD 500Gb; Χωράνε; 1
b1LLy23 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 23 ώρες πριν, snbblp είπε Κάτι δεν λες σωστά... Θέλεις να αντιγράψεις αρχεία από HDD 2.000Gb σε... SSD 500Gb; Χωράνε; 2tb είναι ο δίσκος τα αρχεία δεν ξεπερνάνε τα 400γ
snbblp Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 1 hour ago, b1LLy23 said: 2tb είναι ο δίσκος τα αρχεία δεν ξεπερνάνε τα 400γ Ωραία. Αν δεν βρεις άλλο ασφαλή τρόπο να το κάνεις, έλα μια βόλτα με τους δυο δίσκους (ΜΟΝΟ), να τους βάλω στο αντιγραφικό, να σου το κάνω δώρο. Αν είσαι στην Αθήνα, στείλε pm να το κανονίσουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα