maparios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, doubleh είπε Τόσο μου χρέωσαν, νομίζω Νοέμβριο. Κ 8 να ήτανε, τι σημασία έχει; Τα πήρανε χωρίς ουσιαστικά να μου πούνε το γιατί κ χωρίς να με έχουν ενημερώσει για τη χρέωση. Έχω την εντύπωση ότι το αποδέχεσαι στους όρους χρήσης της τράπεζας όταν δημιουργείς λογαριασμό στη τράπεζα 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Απαντώ μόνο για το πρώτο post του ts που διάβασα. Οι τράπεζες έχουν κάποια συστήματα με αλγόριθμους ελέγχου στους οποίους έχουν εισαγάγει κάποιες παραμέτρους κατά τις οποίες θεωρούν πως αν ισχύσουν κατά την διάρκεια της συναλλαγής, διέρρευσαν η κατά κάποια πιθανότητα έχουν διαρρεύσει τα στοιχεία της κάρτας. Έτσι, μπλοκαρεται αυτόματα η κάρτα προληπτικά για να αποφευχθεί κάτι χειρότερο. Πέραν αυτών, δεν αποκλείεται να έγραψε η γυναίκα σου λάθος κωδικό τρεις φορές. Μιλά με την τράπεζα στο τηλέφωνο που έχουν και τα ξεκαθαριζετε όλα, βλέπουν στο σύστημα και από που πήγες να κάνεις αγορά ή αν έγραψες λάθος κωδικό και στα λένε όλα. Κωδικός ήταν 100% σωστός, ήταν και δικό της λάθος όμως καθώς δεν αποδέχθηκε ότι έγινε από εκείνη η απόπειρα χρέωσης.. Τώρα και να πάρει η κάρτα έχει ήδη ακυρωθεί και έχει παραγγείλει ήδη άλλη
doubleh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, maparios είπε Έχω την εντύπωση ότι το αποδέχεσαι στους όρους χρήσης της τράπεζας όταν δημιουργείς λογαριασμό στη τράπεζα Τι αποδέχομαι; ότι με πρόσχημα μια αόριστα επιφοβη συναλλαγή θα μου ακυρώνουν την κάρτα και θα πληρώνω εγώ; αν ήταν δικό μου λάθος, πάει στα κομμάτια. Αλλά δεν ήταν...
Ptolemaios1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 δεν είναι τπτ μπαίνεις απ την εφαρμογή και την ξεκλειδώνεις μόνος σου
Titos301 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 χειροτερη τραπεζα απο την εθνικη δεν παιζει να υπαρχει ολες οι αναληψεις συναλλαγες αλλα και καταθεσεις πχ μισθου φαινονται στην καλυτερη 3 μερες μετα τραγικοι! ε ρε revolut που σας χρειαζεται 1
Nabuko Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, Titos301 είπε ολες οι αναληψεις συναλλαγες αλλα και καταθεσεις πχ μισθου φαινονται στην καλυτερη 3 μερες μετα τραγικοι! Δεν ισχύει 2
Titos301 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 33 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν ισχύει σιγουρα
tarantules Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 2 hours ago, Titos301 said: χειροτερη τραπεζα απο την εθνικη δεν παιζει να υπαρχει ολες οι αναληψεις συναλλαγες αλλα και καταθεσεις πχ μισθου φαινονται στην καλυτερη 3 μερες μετα τραγικοι! ε ρε revolut που σας χρειαζεται Δεν ισχύει.Ίσα ίσα που εμφανίζονται στο δευτερόλεπτο στο email εκτός του e-banking.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα