Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, doubleh είπε

Τόσο μου χρέωσαν, νομίζω Νοέμβριο. Κ 8 να ήτανε, τι σημασία έχει; 

Τα πήρανε χωρίς ουσιαστικά να μου πούνε το γιατί κ χωρίς να με έχουν ενημερώσει για τη χρέωση. 

Έχω την εντύπωση ότι το αποδέχεσαι στους όρους χρήσης της τράπεζας όταν δημιουργείς λογαριασμό στη τράπεζα 

1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Απαντώ μόνο για το πρώτο post του ts που διάβασα. Οι τράπεζες έχουν κάποια συστήματα με αλγόριθμους ελέγχου στους οποίους έχουν εισαγάγει κάποιες παραμέτρους κατά τις οποίες θεωρούν πως αν ισχύσουν κατά την διάρκεια της συναλλαγής, διέρρευσαν η κατά κάποια πιθανότητα έχουν διαρρεύσει τα στοιχεία της κάρτας. Έτσι, μπλοκαρεται αυτόματα η κάρτα προληπτικά για να αποφευχθεί κάτι χειρότερο. 

Πέραν αυτών, δεν αποκλείεται να έγραψε η γυναίκα σου λάθος κωδικό τρεις φορές. 

Μιλά με την τράπεζα στο τηλέφωνο που έχουν και τα ξεκαθαριζετε όλα, βλέπουν στο σύστημα και από που πήγες να κάνεις αγορά ή αν έγραψες λάθος κωδικό και στα λένε όλα. 

Κωδικός ήταν 100% σωστός, ήταν και δικό της λάθος όμως καθώς δεν αποδέχθηκε ότι έγινε από εκείνη η απόπειρα χρέωσης.. Τώρα και να πάρει η κάρτα έχει ήδη ακυρωθεί και έχει παραγγείλει ήδη άλλη 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, maparios είπε

Έχω την εντύπωση ότι το αποδέχεσαι στους όρους χρήσης της τράπεζας όταν δημιουργείς λογαριασμό στη τράπεζα 

Τι αποδέχομαι; ότι με πρόσχημα μια αόριστα επιφοβη συναλλαγή θα μου ακυρώνουν την κάρτα και θα πληρώνω εγώ; αν ήταν δικό μου λάθος, πάει στα κομμάτια. Αλλά δεν ήταν...

Δημοσ.

χειροτερη τραπεζα απο την εθνικη δεν παιζει να υπαρχει

ολες οι αναληψεις συναλλαγες αλλα και καταθεσεις πχ μισθου φαινονται στην καλυτερη 3 μερες μετα τραγικοι!

ε ρε revolut που σας χρειαζεται

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Titos301 είπε

ολες οι αναληψεις συναλλαγες αλλα και καταθεσεις πχ μισθου φαινονται στην καλυτερη 3 μερες μετα τραγικοι!

Δεν ισχύει

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, Titos301 said:

χειροτερη τραπεζα απο την εθνικη δεν παιζει να υπαρχει

ε ρε revolut που σας χρειαζεται

Δεν ισχύει.Ίσα ίσα που εμφανίζονται στο δευτερόλεπτο στο email εκτός του e-banking.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...