Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, panosno1com είπε Κι εμενα με απορριπτει οταν παω να βαλω στην ρέβο αλλα με την δευτερη φορα τα παιρνει κανονικα! Μου το κανει εδω και κανα 6μηνο ενω εχω τη ρεβο εδω και κανα 2 χρονια παρα κατι νομιζω.. Gpay,apple pay
great Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 ποτέ μου δεν καταλαβα γιατι ασχολειστε με τις revo, n68 και ολες αυτες Αν θυμαμαι καλα αυτα ειχαν ξεκινησει με τα capital controls και τους περιορισμους που υπηρχαν και βρεθηκαν αυτες για να μπορει ο κοσμος να πληρωνει συνδρομες (να ουτε εγω μπορουσα να πληρωσω συνδρομη στο S3). Tωρα τι προσφερει που δεν το προσφερει καποια τραπεζα πλεον ολα με NFC Και ρολογια-κινητα ? 1
vs_skg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 57 minutes ago, Snoob said: Δεν θυμάμαι αν έχω δώσει άδεια, λογικά όχι και υποθέτω η γελοία εφαρμογή θεωρεί δεδομένο πως θα έχεις δώσει άδεια, γι' αυτό κλείνει το παραθυράκι και αχρηστεύει το χειροκίνητο. Όχι, σε μένα δεν κλείνει το παράθυρο όπως λες. Η εφαρμογή της revolut είναι η καλύτερη στον κόσμο, μόνη ισάξια είναι ίσως η Monzo αλλά είναι πολύ πιο περιορισμένη σε δυνατότητες.
sdikr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 6 minutes ago, great said: ποτέ μου δεν καταλαβα γιατι ασχολειστε με τις revo, n68 και ολες αυτες Αν θυμαμαι καλα αυτα ειχαν ξεκινησει με τα capital controls και τους περιορισμους που υπηρχαν και βρεθηκαν αυτες για να μπορει ο κοσμος να πληρωνει συνδρομες (να ουτε εγω μπορουσα να πληρωσω συνδρομη στο S3). Tωρα τι προσφερει που δεν το προσφερει καποια τραπεζα πλεον ολα με NFC Και ρολογια-κινητα ? Και μόνο την μετατροπή συναλλάγματος να βάλεις για αγορές εκτός Ευρώ φτάνει Απο εκεί και πέρα, μικρά πραγματάκια, πχ ενημερώσεις Push, εδώ τις χρεώνουν εξτρά, πχ alpha, πειραίως Δυνατότητα κάρτας μιας χρήσης, δυνατότητα άμεσης έκδοσης virtual, ακύρωση κάρτας άμεσα σαν εφαρμογή έχει και άλλα, πχ να στείλεις χρήματα μέσω εφαρμογής, να κάνεις σπλιτ λογαριασμού, δωρεάν εισερχόμενα εξερχόμενα Iban @snoob η ταυτότητα σου τι έκδοση έχει, μήπως έχει λήξει;
tarantules Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 9 minutes ago, great said: ποτέ μου δεν καταλαβα γιατι ασχολειστε με τις revo, n68 και ολες αυτες Αν θυμαμαι καλα αυτα ειχαν ξεκινησει με τα capital controls και τους περιορισμους που υπηρχαν και βρεθηκαν αυτες για να μπορει ο κοσμος να πληρωνει συνδρομες (να ουτε εγω μπορουσα να πληρωσω συνδρομη στο S3). Tωρα τι προσφερει που δεν το προσφερει καποια τραπεζα πλεον ολα με NFC Και ρολογια-κινητα ? Παράδειγμα : Εγώ αγοράζω 3-μηνη συνδρομή στο realdebrid.Έλα όμως που στις μεθόδους πληρωμής δεν δέχεται πχ paypal αλλά πρέπει να βάλεις τα στοιχεία της κάρτας σου.Εγώ προσωπικά το αποφεύγω όπου μπορώ να μην βάζω στοιχεία της χρεωστικής μου.Με τη revolut φτοιάχνω επιτόπου μια virtual , βάζω τα στοιχεία της σαν να ήταν κανονική κάρτα ,πληρώνω κα άντε γεια.Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στις χρεωστικές της Πειραιώς ή της Εθνικής που έχω χρεωστικές κάρτες ;
great Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 3 minutes ago, sdikr said: Απο εκεί και πέρα, μικρά πραγματάκια, πχ ενημερώσεις Push, εδώ τις χρεώνουν εξτρά, πχ alpha, πειραίως Δυνατότητα κάρτας μιας χρήσης, δυνατότητα άμεσης έκδοσης virtual, ακύρωση κάρτας άμεσα push εχουν ολοι στο κινητο δεν το χρεωνουν, και με το αντιπαθεστατο viber επισης, μονο το ΣΜΣ χρεωνουν. virtual βγαζεουν και αλλοι, στην πειραιως εχω μια εδω και πολλα χρονια, βγαζεις-ακυρωνεις με ενα κλικ. Νομιζω οτι ξεκαθαρα ειναι καταλυπω απο τοτε και απλα πλεον πολλοι το εχουν σαν default οτι θα πρεπει να εχεις. 1 minute ago, tarantules said: Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στις χρεωστικές της Πειραιώς ναι οπως ειπα η πειραιως εχει virtual mastercard
tarantules Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, great said: ναι οπως ειπα η πειραιως εχει virtual mastercard Ποια εννοείς την prepaid ; Που για να τη γεμίζεις κάθε φορά σου παίρνει προμήθεια ;
sdikr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 1 minute ago, great said: push εχουν ολοι στο κινητο δεν το χρεωνουν, και με το αντιπαθεστατο viber επισης, μονο το ΣΜΣ χρεωνουν. virtual βγαζεουν και αλλοι, στην πειραιως εχω μια εδω και πολλα χρονια, βγαζεις-ακυρωνεις με ενα κλικ. Νομιζω οτι ξεκαθαρα ειναι καταλυπω απο τοτε και απλα πλεον πολλοι το εχουν σαν default οτι θα πρεπει να εχεις. ναι οπως ειπα η πειραιως εχει virtual mastercard Οχι δεν έχουν, alpha και πειραίως χρεώνουν για την άμεση ενημέρωση συναλλαγών με κάρτα Για φόρτισε την virtual στην πειραίως να δούμε κάτι, καμία σχέση με rev Ακόμα κάνε και μια συναλλαγή μετά αφού πληρώσεις για την φόρτιση σε ξένο νόμισμα ας πούμε 2 δολαρια να δούμε ακόμα κάτι 2 1
vs_skg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Αυτή η σύγκριση είναι premier league με Α' τοπικό, καμία σχέση... 1
great Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 3 minutes ago, tarantules said: Ποια εννοείς την prepaid ; Που για να τη γεμίζεις κάθε φορά σου παίρνει προμήθεια ; ναι, κατσε οι αλλες δεν παιρνουν προμηθεια ?
tarantules Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δεν το ήξερα να βάλω νταβά στην τσέπη μου 😂 1
sdikr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, great said: ναι, κατσε οι αλλες δεν παιρνουν προμηθεια ? Η rev για την virtual; όχι δεν παίρνει Γενικά αυτές οι fintech έχουν βγεί για κάποιο λόγο, βρήκανε χώρο να πατήσουν, δεν το κάνανε μόνο γιατί εδώ στην Ελλάδα έχουμε χρεώσεις και fees κλπ, έχουν και έξω, με αυτόν τον τρόπο όμως κερδίζουν πελάτες. Δεν έχουν την ανάγκη να έχουν φυσικά καταστήματα και πολύ προσωπικό, ρίχνουν τιμές και fees και κερδίζουμε όλοι Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από sdikr 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, great είπε ποτέ μου δεν καταλαβα γιατι ασχολειστε με τις revo, n68 και ολες αυτες Αν θυμαμαι καλα αυτα ειχαν ξεκινησει με τα capital controls και τους περιορισμους που υπηρχαν και βρεθηκαν αυτες για να μπορει ο κοσμος να πληρωνει συνδρομες (να ουτε εγω μπορουσα να πληρωσω συνδρομη στο S3). Tωρα τι προσφερει που δεν το προσφερει καποια τραπεζα πλεον ολα με NFC Και ρολογια-κινητα ? Εμείς που τις χρησιμοποιούμε κάτι έχουμε βρει.Δεν υπάρχει μια λύση για όλους.
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Απαντώ μόνο για το πρώτο post του ts που διάβασα. Οι τράπεζες έχουν κάποια συστήματα με αλγόριθμους ελέγχου στους οποίους έχουν εισαγάγει κάποιες παραμέτρους κατά τις οποίες θεωρούν πως αν ισχύσουν κατά την διάρκεια της συναλλαγής, διέρρευσαν η κατά κάποια πιθανότητα έχουν διαρρεύσει τα στοιχεία της κάρτας. Έτσι, μπλοκαρεται αυτόματα η κάρτα προληπτικά για να αποφευχθεί κάτι χειρότερο. Πέραν αυτών, δεν αποκλείεται να έγραψε η γυναίκα σου λάθος κωδικό τρεις φορές. Μιλά με την τράπεζα στο τηλέφωνο που έχουν και τα ξεκαθαριζετε όλα, βλέπουν στο σύστημα και από που πήγες να κάνεις αγορά ή αν έγραψες λάθος κωδικό και στα λένε όλα.
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 5 hours ago, Snoob said: Έχω καεί άσχημα με τη Revolut: Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης, κι ό,τι έχω δοκιμάσει (αποστολή sms, email, αποστολή σκαναρισμένης ταυτότητας) δεν λειτούργησε τίποτε, καμία απάντηση. Η κάρτα μένει κλειδωμένη με λίγα λεφτά μέσα. παρτο αναποδα .γεια σας θελω να κανω top up αλλα δεν μπορω..:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα