Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασε με το voicemeter αν δε βαριέσαι. Αφού το εγκαταστήσεις και το ορίσεις ως κύρια πηγή ήχου, μπορείς μέσα από το πρόγραμμα να δεις αν βλέπει Dp και hdmi  ξεχωριστά . Έτσι από περιέργεια .

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, profile είπε

Δοκίμασε με το voicemeter αν δε βαριέσαι. Αφού το εγκαταστήσεις και το ορίσεις ως κύρια πηγή ήχου, μπορείς μέσα από το πρόγραμμα να δεις αν βλέπει Dp και hdmi  ξεχωριστά . Έτσι από περιέργεια .

το εκανα κι αυτο φιλε μου .. αλλα τιποτα ..ισως αν ειχα κι αλλη εξοδο ηχου να ειχα βρει μια λυση δυστυχως ομως αυτη την στιγμη εχω μονο την καρτα γραφικων και τις δυο οθονες με τα ενσωματωμενα ηχειακια .. δεν πειραζει ισως να μην γινεται αυτο που ζηταω..ας μην κουραζω αλλο με το θεμα ..καλη συνεχεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, polazava είπε

φιλε μου το εχω κανει πολλες φορες αυτο που μου προτεινε o manolis940 απο χθες κι εσυ επισης σημερα με κανενα αποτεσμα δυστυχως ..η μονη μου εξοδος ηχου ειναι η καρτα γραφικων στην οποια ειναι συνεδεμενες οι δυο ιδιες οθονες  η μια hdmi και η αλλη display port και το μονο που μπορω να επιλεξω ειναι ειτε την μια ,ειτε την αλλη, ποτε και τις 2 μαζι  ..υπολογιστης μου (αν δεν φαινεται στην υπογραφη μου κατω) αποτελειται απο cpu i7 11700k,nvidia 1660ti ,mobo msi z590 pro , ευχαριστω για την απαντηση σου .

Καταγραφή.JPG

Καταγραφή.JPG

Καταγραφή1.JPG

Μα δεν επιλέγονται ποτέ και οι 2 μαζί. Αυτό που γίνεται μέσω της εικονικής συσκευής που ονομάζεται "Στερεοφωνική μίξη" να αναπαραγάγετε ο ήχος και στην δεύτερη. Επίσης βγάλε την στερεωφονική μίξη και από συσκευή εισόδου δεν υπάρχει λόγος, αν και δεν νομίζω να προκαλεί πρόβλημα.

Το άλλο που ίσως να έχεις μπερδέψει είναι στην καρτέλα ακρόαση της Στερεοφωνικής μίξης να έχεις επιλέξει την ίδια οθόνη που επέλεξες και ως κύρια πηγή εξόδου. Έτσι ο ήχος υπάρχει πιθανότητα να αναπαράγεται στην ίδια οθόνη. Αν και αυτό θα έκανε πιθανών μια μικρή ηχώ. Μπορείς να τις επιλέξεις και να τους αλλάξεις όνομα στην καρτέλα γενικά έτσι ώστε να είσαι σίγουρος

image.png.9849c0a74914bafd3011bc92aa00eab6.png

Edit: Άλλο πράγμα που θα πρέπει να δεις στην καρτέλα "Επίπεδα" και της "Στερεοφωνικής μίξης ότι είναι αρκετά ψηλά για ακουστεί ο ήχος. Πήγαινε τα και τα 2 στο 100 θα πρότεινα. Δοκίμασε επίσης να ανεβάσεις την ένταση της 2ης οθόνης πάνω απ' την οθόνη. Ίσως να παίζει πιο χαμηλά απ' την πρώτη.

image.png.99b7b2a6fd0ddb938bcaa145265207cc.png        image.png.30b4aa59afe3fab6c3bafee2c59dac13.png

Δοκίμασα πάλι στο PC να βγάλω ήχο ταυτόχρονα στα ηχεία και στα usb ακουστικά. Πήγε μια χαρά αν εξαιρέσουμε ένα μικρό delay. Βέβαια σε εσένα μπορεί να μην υπάρχει.

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Μα δεν επιλέγονται ποτέ και οι 2 μαζί. Αυτό που γίνεται μέσω της εικονικής συσκευής που ονομάζεται "Στερεοφωνική μίξη" να αναπαραγάγετε ο ήχος και στην δεύτερη. Επίσης βγάλε την στερεωφονική μίξη και από συσκευή εισόδου δεν υπάρχει λόγος, αν και δεν νομίζω να προκαλεί πρόβλημα.

Το άλλο που ίσως να έχεις μπερδέψει είναι στην καρτέλα ακρόαση της Στερεοφωνικής μίξης να έχεις επιλέξει την ίδια οθόνη που επέλεξες και ως κύρια πηγή εξόδου. Έτσι ο ήχος υπάρχει πιθανότητα να αναπαράγεται στην ίδια οθόνη. Αν και αυτό θα έκανε πιθανών μια μικρή ηχώ. Μπορείς να τις επιλέξεις και να τους αλλάξεις όνομα στην καρτέλα γενικά έτσι ώστε να είσαι σίγουρος

image.png.9849c0a74914bafd3011bc92aa00eab6.png

Edit: Άλλο πράγμα που θα πρέπει να δεις στην καρτέλα "Επίπεδα" και της "Στερεοφωνικής μίξης ότι είναι αρκετά ψηλά για ακουστεί ο ήχος. Πήγαινε τα και τα 2 στο 100 θα πρότεινα. Δοκίμασε επίσης να ανεβάσεις την ένταση της 2ης οθόνης πάνω απ' την οθόνη. Ίσως να παίζει πιο χαμηλά απ' την πρώτη.

image.png.99b7b2a6fd0ddb938bcaa145265207cc.png        image.png.30b4aa59afe3fab6c3bafee2c59dac13.png

Δοκίμασα πάλι στο PC να βγάλω ήχο ταυτόχρονα στα ηχεία και στα usb ακουστικά. Πήγε μια χαρά αν εξαιρέσουμε ένα μικρό delay. Βέβαια σε εσένα μπορεί να μην υπάρχει.

φιλε μου ας κλεισει το θεμα ..προκειται για ενα εντελως διαφορετικο σεταπ απ αυτα που βλεπω στις φωτο .. δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρουμαστε .. καλη συνεχεια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :)

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, polazava είπε

φιλε μου ας κλεισει το θεμα ..προκειται για ενα εντελως διαφορετικο σεταπ απ αυτα που βλεπω στις φωτο .. δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρουμαστε .. καλη συνεχεια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :)

Αυτό έλειπε να είναι ακριβώς το ίδιο.

Μήπως περιμένεις κάνα DM τύπου δώσε μου Anydesk ή Teamviewer;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, manolis940 είπε

Αυτό έλειπε να είναι ακριβώς το ίδιο.

Μήπως περιμένεις κάνα DM τύπου δώσε μου Anydesk ή Teamviewer;

σε εχω ευχαριστησει και πιο πανω ..δεν χρειαζεται να το συνεχισουμε το θεμα ειναι ληξαν !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...