Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέαμα θα είναι σαν να έχουν βάλει στο παπί ένα κατάρτι 😁

Πέρα από την πλάκα, δεν το δοκίμαζες πριν; Ο κάθε σωματότυπος είναι διαφορετικός, μπορεί να βολεύεσαι πολύ εύκολα, μπορεί να μην σου βγάνει με τίποτα

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, @topos είπε

Iδιο ύψος εχουμε->

Πιτσιρικάς είχα και εγώ πάπι.Κανενα θέμα δεν θα έχεις με την άνεση.

Στο δικό μου παπι εάν θυμάμαι καλά είχα αλλάξει λίγο την κλίση στο λεβιέ των ταχυτήτων και νομίζω ίσως ότι είχα κατεβάσει το πίσω φρένο όσο έπαιρνε.

Τα ίδια έχω κάνει και σε άλλα on off που είχα κατά καιρούς οπότε δεν είναι θέμα παπιου.

Τώρα που το σκέφτομαι πιο μεγάλο πρόβλημα είχα σε scooter που όταν έκοβα πολύ το τιμόνι έπρεπε να "στρίβω" τα πόδια μου για να μην βρίσκουν(piaggio typhoon,aprillia sportcity?).

Το αισθητικό στέκει, αλλά ce la vie σε ότι μηχανάκι και να κάτσεις θα φαίνετε μικρό.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ. Επειδή δν έχω παπί δικό μου δεν ήξερα καν ότι μπορείς να κατεβάσεις το πίσω φρένο και είναι αυτό που με ανησυχούσε περισσότερο.

Δημοσ.
6 hours ago, nikos_29 said:

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ. Επειδή δν έχω παπί δικό μου δεν ήξερα καν ότι μπορείς να κατεβάσεις το πίσω φρένο και είναι αυτό που με ανησυχούσε περισσότερο.

Έχω σχεδόν ίδιο ύψος και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε με παπί νεότερος, ούτε με σκούτερ τώρα, ούτε με μια Πήγασο 650 που είχα παλιότερα. Δεν βρίσκω λόγο ανησυχίας. 

Βέβαια τα χρησιμοποιούσα για τις μετακινήσεις μου, όχι ως μέσο εργασίας. Πιστεύω το σκούτερ είναι πιο άνετο για τη χρήση που θες. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 10/8/2023 στις 10:01 ΜΜ, nikos_29 είπε

Καλήσπέρα!

Σκεφτομαι να αγοράσω ένα παπί(συγκεκριμένα μ' αρεσει πολύ το daytona velos) για να ξεκινήσω ντελίβερι. Το θέμα είναι ότι είμαι 1,98 και φοβάμαι μήπως μου πεφτει κοντό και άβολο στο σώμα. Μήπως καμπουριάζω, να πονάει η μέση μετά από ώρες δουλειάς. Μέχρι τώρα οδηγούσα scooter. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Kαι μια άλλη ερώτηση: υπάρχει τρόπος να ψηλώσεις την σέλα στο παπί;

Eυχαριστώ!

Αν βαλεις κουτι πανω,θα τα βρεις πολυ δυσκολα πανω στο παπι.

Αλλαζουν ολα μολις μπει το κουτι,εγω ειμαι περιπου 1.83 και τα βρισκω δυσκολα,ειδικα οταν πρεπει να κουβαλησω καφε,που δεν μπαινει στο κουτι του efood,αλλα πρεπει να κρατας το τσαντακι στο χερι,ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραματα στην οδηγηση.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Αν βαλεις κουτι πανω,θα τα βρεις πολυ δυσκολα πανω στο παπι.

Αλλαζουν ολα μολις μπει το κουτι,εγω ειμαι περιπου 1.83 και τα βρισκω δυσκολα,ειδικα οταν πρεπει να κουβαλησω καφε,που δεν μπαινει στο κουτι του efood,αλλα πρεπει να κρατας το τσαντακι στο χερι,ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραματα στην οδηγηση.

Ευχαριστώ!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...