Προς το περιεχόμενο

Είμαι 1,98. Θα μπορώ να οδηγήσω παπι;

nikos_29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλήσπέρα!

Σκεφτομαι να αγοράσω ένα παπί(συγκεκριμένα μ' αρεσει πολύ το daytona velos) για να ξεκινήσω ντελίβερι. Το θέμα είναι ότι είμαι 1,98 και φοβάμαι μήπως μου πεφτει κοντό και άβολο στο σώμα. Μήπως καμπουριάζω, να πονάει η μέση μετά από ώρες δουλειάς. Μέχρι τώρα οδηγούσα scooter. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Kαι μια άλλη ερώτηση: υπάρχει τρόπος να ψηλώσεις την σέλα στο παπί;

Eυχαριστώ!

Επεξ/σία από nikos_29
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

31 minutes ago, nikos_29 said:

Καλήσπέρα!

Σκεφτομαι να αγοράσω ένα παπί(συγκεκριμένα μ' αρεσει πολύ το daytona velos) για να ξεκινήσω ντελίβερι. Το θέμα είναι ότι είμαι 1,98 και φοβάμαι μήπως μου πεφτει κοντό και άβολο στο σώμα. Μήπως καμπουριάζω, να πονάει η μέση μετά από ώρες δουλειάς. Μέχρι τώρα οδηγούσα scooter. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Kαι μια άλλη ερώτηση: υπάρχει τρόπος να ψηλώσεις την σέλα στο παπί;

Eυχαριστώ!

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα είναι και η πιο άνετη εμπειρία , Αλλά μου αλλά άμα το βρεις με τη στάση του σώματος θα την κανεις τη δουλειά σου, τα πάπια είναι ευκίνητα πολύ.

• Like 1

2 λεπτά πριν, ChristosVl είπε

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα είναι και η πιο άνετη εμπειρία , Αλλά μου αλλά άμα το βρεις με τη στάση του σώματος θα την κανεις τη δουλειά σου, τα πάπια είναι ευκίνητα πολύ.

Για 2-3 χρόνια θα αντέξω λες;

Μείνε στο σκουτερ, το χειρότερο ειναι οτι δεν ξςρεις που να βαλεις τα ποδια σου ειδικά στις στροφές βρίσκουν στο τιμόνι, πρεπει να πηγαίνεις σαν τις π... με ανοιχτά τα πόδια😁

1.90 ειμαι 90 κιλά....... έχουμε στην δουλειά ένα το παιρνω καμία φορά όταν κάτι χρειάζομαι να μην κουνάω το μεγαλο ..... ειναι μαρτύριο... αλλάζει και για τα καλά κέντρο βάρους με μένα , φαντάζομαι με σένα πως θα ειναι

εγω και ειδικα εσυ εισαι για κανα tracer 9 και πανω

• Like 1

3 hours ago, nikos_29 said:

Για 2-3 χρόνια θα αντέξω λες;

Αναλόγως τα κέφια 😛αν είναι μόνο για δουλειά ναι 

αν σε παίρνει βέβαια από λεφτά για 2κ πάνω κάτω,πάρε και μικρό σκούτερ τύπου pcx 125 που έχει θέση που μπορείς να οδηγήσεις με τεντωμένα πόδια.θα είσαι πολύ οκ πιστεύω στα ίδια κυβικά με παπί! 

• Like 1

9 ώρες πριν, Black Demis είπε

1.90 ειμαι 90 κιλά....... έχουμε στην δουλειά ένα το παιρνω καμία φορά όταν κάτι χρειάζομαι να μην κουνάω το μεγαλο ..... ειναι μαρτύριο... αλλάζει και για τα καλά κέντρο βάρους με μένα , φαντάζομαι με σένα πως θα ειναι

εγω και ειδικα εσυ εισαι για κανα tracer 9 και πανω

Αυτό με το κέντρο βάρους δεν το είχα σκεφτεί καν! 

Just now, nikos_29 said:

Αυτό με το κέντρο βάρους δεν το είχα σκεφτεί καν! 

Ένα έχω να πω έβαλα στο 650 δικαβαλο άτομο 1.95 110 κιλά 🤣 μηχανή μόνο ίσια πηγαίνανε

6 ώρες πριν, ChristosVl είπε

Αναλόγως τα κέφια 😛αν είναι μόνο για δουλειά ναι 

αν σε παίρνει βέβαια από λεφτά για 2κ πάνω κάτω,πάρε και μικρό σκούτερ τύπου pcx 125 που έχει θέση που μπορείς να οδηγήσεις με τεντωμένα πόδια.θα είσαι πολύ οκ πιστεύω στα ίδια κυβικά με παπί! 

Οικονομικό είναι το θέμα έχω μόνο μέχρι 2200. Αλλιώς θα έπαιρνα αλλο σκούτερ! 

Εγώ είμαι 1,92 και έχω οδηγήσει από παπιά μέχρι gsxr 1000, σε κανένα δεν είχα θέμα με τι ύψος, θα έλεγα ότι σε ένα tdm 900 ζοριστηκα σε ταξίδι λόγω του αέρα, η προστασία ήταν ανεπαρκεστατη, σε παπι δεν είχα ποτέ προβλήματα μεγέθους και να σκεφτείς συνήθως είμαι μαζί με την γυναίκα μου 1,74 ύψος. Πάρε το παπί να κάνεις την δουλειά σου

5 ώρες πριν, antonis35 είπε

Εγώ είμαι 1,92 και έχω οδηγήσει από παπιά μέχρι gsxr 1000, σε κανένα δεν είχα θέμα με τι ύψος, θα έλεγα ότι σε ένα tdm 900 ζοριστηκα σε ταξίδι λόγω του αέρα, η προστασία ήταν ανεπαρκεστατη, σε παπι δεν είχα ποτέ προβλήματα μεγέθους και να σκεφτείς συνήθως είμαι μαζί με την γυναίκα μου 1,74 ύψος. Πάρε το παπί να κάνεις την δουλειά σου

Eυχαριστώ για την απάντηση! Στα πόδια δεν έχεις θέμα σε παπί? Αλλάζεις εύκολα τις ταχύτητες? 

3 ώρες πριν, nikos_29 είπε

Eυχαριστώ για την απάντηση! Στα πόδια δεν έχεις θέμα σε παπί? Αλλάζεις εύκολα τις ταχύτητες? 

Όπως έγραψα και ποιο πάνω όλα μια χαρά ήταν για εμένα, ποτέ δεν με ενοχλησε τίποτε στο παπί και ήμουνα και 100 κιλά τοτε, ίσως το μόνο αστείο ήταν η εικόνα που έβγαινε προς τα έξω, να βλέπεις δύο "μπαμπατσικα" άτομα πάνω στο παπθ, σου έδινε την εντύπωση ότι περνάει ένα ζευγάρι που σέρνουν τον πωπο τους στον δρόμο, χανόταν το μηχανάκι, βέβαια  μην σε πάρω στον λαιμό μου κάνε έναν έλεγχο πριν το αγοράσεις.

6 hours ago, nikos_29 said:

Iδιο ύψος εχουμε->

Πιτσιρικάς είχα και εγώ πάπι.Κανενα θέμα δεν θα έχεις με την άνεση.

Στο δικό μου παπι εάν θυμάμαι καλά είχα αλλάξει λίγο την κλίση στο λεβιέ των ταχυτήτων και νομίζω ίσως ότι είχα κατεβάσει το πίσω φρένο όσο έπαιρνε.

Τα ίδια έχω κάνει και σε άλλα on off που είχα κατά καιρούς οπότε δεν είναι θέμα παπιου.

Τώρα που το σκέφτομαι πιο μεγάλο πρόβλημα είχα σε scooter που όταν έκοβα πολύ το τιμόνι έπρεπε να "στρίβω" τα πόδια μου για να μην βρίσκουν(piaggio typhoon,aprillia sportcity?).

Το αισθητικό στέκει, αλλά ce la vie σε ότι μηχανάκι και να κάτσεις θα φαίνετε μικρό.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...