Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους....δεν πέρασα για 100 μόρια στην σχολή αστυφυλάκων αξίζει να κάνω 10% και πόσες πιθανότητες έχω η καλύτερα να ξανά δωσω...για το σχόλιο είμαι 23 και είπα να κυνηγήσω το όνειρο μου που είναι η αστυνομία και δεν ξέρω τι είναι καλύτερο....

Δημοσ.

Υποθέτω ότι προέρχεσαι από ΓΕΛ επειδή αν προέρχεσαι από ΕΠΑΛ οι θέσεις είναι ελάχιστες οπότε μιλάμε για ρώσικη ρουλέτα.

Φέτος ο συνολικός αριθμός (για όλες τις κατηγορίες) των εισακτέων στην Σχολή Αστυφυλάκων ήταν 850.

Σύμφωνα με την κατανομή των θέσεων ανά κατηγορία, ο αριθμός εισακτέων μέσω ΓΕΛ (όπως και συ) που έδωσαν φέτος Πανελλαδικές εξετάσεις, ήταν 605.

Ο αριθμός των εισακτέων όσων έκαναν μηχανογραφικό για το 6% του 10% (όσοι δηλαδή είχαν δώσει Πανελλαδικές το 2022), ήταν 44.

Τέλος, ο αριθμός των εισακτέων όσων έκαναν μηχανογραφικό για το 4% του 10% (όσοι δηλαδή είχαν δώσει Πανελλαδικές το 2021), ήταν 28.

Τα παραπάνω, σου δίνουν μια εικόνα επειδή και του χρόνου η κατανομή (η κατανομή, όχι ο αριθμός εισακτέων), θα είναι αντίστοιχη της φετινής.

Εσύ αποφασίζεις.

Καλή επιτυχία.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ναι από ΓΕΛ είμαι....το σκέφτομαι σοβαρά για 10% γιατί η απόκλιση μου είναι μόνο 100 μορια και θεωρώ πως είναι ευκαιρία 

Δημοσ.

Γι΄αυτό έγραψα παραπάνω ότι εσύ αποφασίζεις επειδή στην περίπτωσή σου, η ζυγαριά ισορροπεί.

Αν ξαναδώσεις Πανελλαδικές διεκδικώντας μία από τις "πολλές" θέσεις, μπορεί κάτι να πάει στραβά και να μην τα πας τόσο καλά όσο φέτος.

Αν πας με το 10%, διεκδικώντας τις "λίγες" θέσεις, δεν ξέρεις αυτοί που θα κάνουν μαζί με σένα μηχανογραφικό, πόσα μόρια έχουν απόκλιση από την φετινή βάση.

Θα έχουν λιγότερα μόρια απόκλιση από τα 100 δικά σου οπότε θα καλύψουν αυτοί τις θέσεις ή θα έχουν περισσότερα οπότε θα εισαχθείς εσύ;;;

Δεν μπορεί κανείς, να σου το απαντήσει αυτό.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/8/2023 στις 8:41 ΜΜ, Zigma είπε

Καλησπέρα σε όλους....δεν πέρασα για 100 μόρια στην σχολή αστυφυλάκων αξίζει να κάνω 10% και πόσες πιθανότητες έχω η καλύτερα να ξανά δωσω...για το σχόλιο είμαι 23 και είπα να κυνηγήσω το όνειρο μου που είναι η αστυνομία και δεν ξέρω τι είναι καλύτερο....

Τελικά τι έγινε? Πέρασες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...