Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, sonikk είπε

Ζούμε σε πρωτόγονες εποχές.Σοκ.Ειλικρινα νόμιζα ότι ήταν κάτι απλό.Το φαντάστηκα πχ ως κάτι που ανά 24ωρο κάποιος δορυφόρος από τους χιλιάδες που υπάρχουν αποτυπώνουν γεωγραφικά σημεία και περιοχές Πωπω.Που να γίνει κάνας καταποντισμός δηλ λόγω κλιματικής κρίσης.

Στο έλεος η ανθρωπότητα.Νομιζω οι άνθρωποι αγνοουν ότι ζουν κατά τύχη.Γενικως μιλώντας σε διάφορα επίπεδα όχι για το συγκεκριμένο θέμα που άνοιξα.Με αφορμή αυτό όμως στη σκέψη αυτό μου ήρθε πρώτο.

Κόψε τις πολλές ταινίες ,σε χαλάνε.

• Like 4
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tarantules είπε

πλάκα κάνεις έτσι ;

Κι ομως Υπάρχει περίπου αυτό που αναφέρει αλλά είναι σε κόστος ενος Μικρού νέου αυτοκινήτου η ημερήσια πρόσβαση. 

Δημοσ.
37 minutes ago, sonikk said:

Ζούμε σε πρωτόγονες εποχές.Σοκ.Ειλικρινα νόμιζα ότι ήταν κάτι απλό.Το φαντάστηκα πχ ως κάτι που ανά 24ωρο κάποιος δορυφόρος από τους χιλιάδες που υπάρχουν αποτυπώνουν γεωγραφικά σημεία και περιοχές Πωπω.Που να γίνει κάνας καταποντισμός δηλ λόγω κλιματικής κρίσης.

Στο έλεος η ανθρωπότητα.Νομιζω οι άνθρωποι αγνοουν ότι ζουν κατά τύχη.Γενικως μιλώντας σε διάφορα επίπεδα όχι για το συγκεκριμένο θέμα που άνοιξα.Με αφορμή αυτό όμως στη σκέψη αυτό μου ήρθε πρώτο.

Τι σχέση έχεις αυτά που λες τώρα;

Υπάρχουν αεροφωτογραφίες,  μπορείς να ζητήσεις αεροφωτογραφίες  κάτι που κάνουν αρκετοί,  έχει ο στρατός για τις δίκες του ανάγκες, έχει το κτηματολόγιο κλπ,  άπλα δεν είναι κάτι διαθέσιμο  εύκολα και δωρεάν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Σήκωσε ένα drone και τράβηξε όσα πλάνα θες.

Στο μυαλό μου είσαι.Αυτο σκέφτηκα και σε αυτό κατέληξα τελικά.Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Πίστευα αφελώς βέβαια ότι θα υπάρχει κάτι δωρεάν και εύκολα προσβάσιμο μέσω ίντερνετ.Δτστυχως λόγω άγνοιας έπεσα έξω.

Οπότε φορτίζω ήδη το drone.Το αρνητικό είναι ότι σε απομακρυσμένες περιοχές δεν έχεις πρόσβαση καν.Εννοω δεν μπορείς να αλλάζεις Νομό και να κάνεις ότι θες.

Επίσης πριν λίγο μου ήρθε στο μυαλό μια εκπομπή της Νικολούλη που έψαχνε έναν που τον σκότωσε τελικά συγχωριανός του και τον έθαψε στο οικόπεδο του μαζί με το αμάξι του.Το θυμάται κανείς; Θυμήθηκα ότι στην εκπομπή κάποιος βρήκε τη λύση.Ενας τηλεθεατής νομίζω ήταν.Βρηκε φωτό το πριν και το μετά την επίμαχη ημέρα.Ειδε από φωτό πως ήταν το οικόπεδο πριν και μετά πώς μπαζωθηκε.Ο δολοφόνος είχε σκάψει τρύπα και έθαψε τον συγχωριανό του μαζί με το αμάξι.

Δεν θυμάμαι όμως με ποιο τρόπο ο τηλεθεατής το έκανε.Προφανως κάποιος επαγγελματίας με ειδικότητα τοπογράφου ή μηχανικού ή κάτι παραπλήσιο.Ετσι ανακάλυψαν το έγκλημα.Παντως κάτι παρόμοιο ψάχνω αλλά για λόγους αλλαγών στο γεωγραφικό χώρο.Γθα να προλάβω όσους τρολαρουν το είπα το τελευταίο..

Αν θυμάται κάποιος πως το έκανε αυτός στην εκπομπή ας το πει.Αν και νομίζω ότι υπήρχε μεγάλη χρονική διαφορά.Δηλαδη ο δολοφόνος έκανε το έγκλημα την μια μέρα και έπρεπε να περάσουν κάποιοι μήνες ίσως για την επόμενη αποτύπωση του χώρου.

Εγώ θα ήθελα συνεχομενο refresh πχ ανά 24ωρο ή 48ωρο.

Τεσπά αν και με το drone κάτι θα γίνει σίγουρα σε περιορίζει γεωγραφικά.

Σταγόνα στον ωκεανό ουσιαστικά.

Αλλά και πάλι θα μου πείτε πολλά ζητάω.Εδω δεν βρήκαν το mh370 με τόσους δορυφόρους περιμετρικά της γης και έχουν περάσει κοντά δέκα χρόνια το δικό μου πρόβλημα θα λύσω;Τεσπα.

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ.
8 ώρες πριν, paylidis είπε

Κι ομως Υπάρχει περίπου αυτό που αναφέρει αλλά είναι σε κόστος ενος Μικρού νέου αυτοκινήτου η ημερήσια πρόσβαση. 

Και ποια είναι αυτή η υπηρεσία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, paylidis said:

Έχεις κάποιο link να μάθουμε περισσότερα ή έτσι για το χαβαλέ το λες; Μιλάμε πάντα για πρόσβαση από απλούς πολίτες όχι από εξειδικευμένο προσωπικό με ειδικές άδειες ε;

Επεξ/σία από tarantules
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Doubt είπε

Και ποια είναι αυτή η υπηρεσία;

H esa το προσφέρει 

7 λεπτά πριν, tarantules είπε

Έχεις κάποιο link να μάθουμε περισσότερα ή έτσι για το χαβαλέ το λες; Μιλάμε πάντα για πρόσβαση από απλούς πολίτες όχι από εξειδικευμένο προσωπικό με ειδικές άδειες ε;

Προφανώς δεν είναι για απλούς πολίτες. Το έχω δει σε χρήση σε πανεπιστήμιο. Ζητάς πρόσβαση σε συγκεκριμένα περάσματα είτε παρελθοντικά είτε μελλοντικά, τα σκας και την έχεις. Είμαι εξωφρενικά ακριβή υπηρεσία και για πολύ συγκεκριμένους σκοπούς, όχι δλδ για να παίζει ο φίλος ts (κ φυσικά δε του βγάζει κάτοψη οικίας, αυτά μόνο στο ματριξ 😂😂😂)

• Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, paylidis said:

H esa το προσφέρει 

Προφανώς δεν είναι για απλούς πολίτες. Το έχω δει σε χρήση σε πανεπιστήμιο. Ζητάς πρόσβαση σε συγκεκριμένα περάσματα είτε παρελθοντικά είτε μελλοντικά, τα σκας και την έχεις. Είμαι εξωφρενικά ακριβή υπηρεσία και για πολύ συγκεκριμένους σκοπούς, όχι δλδ για να παίζει ο φίλος ts (κ φυσικά δε του βγάζει κάτοψη οικίας, αυτά μόνο στο ματριξ 😂😂😂)

Ε οπότε άστοχο το σχόλιο.Έτσι ξέρω κι εγώ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, sonikk είπε

Δεν θυμάμαι όμως με ποιο τρόπο ο τηλεθεατής το έκανε.

δεν ήταν από τηλεθεατή ,

έκανε ο εισαγγελέας αίτηση στην google για να δούνε εικόνες από δορυφόρο .

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, sonikk said:

Γεια σε όλους!

Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να βλέπω μέσω υπολογιστή σε real time κάτοψη σπιτιών,χώρων κλπ.

Διότι το google maps έχει να ενημερωθεί από το 2014 νομίζω.Τουλαχιστον εγώ βλέπω την περιοχή μου όπου ενώ υπήρχε οικόπεδο κοντά μου το 2014 τώρα υπάρχει πολυκατοικία.Δηλαδη βλέπω το οικόπεδο πάλι.

Σας ευχαριστώ.

Edit : Βρήκα και αυτό https://eos.com/landviewer/

https://www.spymesat.com/faq.html

"On average, most locations are imaged monthly. Typically higher volume areas like large cities get imaged more frequently than say.. a ranch in Nebraska. But remember, you can always task a satellite to take a new image for you with SpyMeSat!"

Δεν το έχω δοκιμάσει, είναι το πρώτο αποτέλεσμα στον γούγλη.

satprice.jpg

Επεξ/σία από csontheline
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tarantules είπε

Ε οπότε άστοχο το σχόλιο.Έτσι ξέρω κι εγώ.

Ότι δηλαδή θα πληρωμές 14-15000 ευρώ για πρόσβαση σε μερικα λεπτά που κάνει πέρασμα τη μερα 😂😂😂 εάν τα έχεις μπορώ να στο κανονίσω μην αγχώνεσαι…

Δημοσ.
1 minute ago, paylidis said:

Ότι δηλαδή θα πληρωμές 14-15000 ευρώ για πρόσβαση σε μερικα λεπτά που κάνει πέρασμα τη μερα 😂😂😂 εάν τα έχεις μπορώ να στο κανονίσω μην αγχώνεσαι…

Οκ την πέταξες την εξυπνάδα σου.Ευχαριστημένος ;

Δημοσ.

Με 15.000 την ημέρα πάω εγώ όπου θέλετε και με μια κάμερα θα σας έχω feed real time... 

Ο TS λέει real time. Οι υπηρεσίες κτηματολόγιο κλπ έχουν φώτο από διάφορες χρονικές περιόδους. Real time μόνο ο baiden και ο putin... 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tarantules είπε

Οκ την πέταξες την εξυπνάδα σου.Ευχαριστημένος ;

Είδα ότι σου αρέσουν όποτε είπα να σε ευχαριστήσω…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...