Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να βλέπω μέσω υπολογιστή σε real time κάτοψη σπιτιών,χώρων κλπ.

Διότι το google maps έχει να ενημερωθεί από το 2014 νομίζω.Τουλαχιστον εγώ βλέπω την περιοχή μου όπου ενώ υπήρχε οικόπεδο κοντά μου το 2014 τώρα υπάρχει πολυκατοικία.Δηλαδη βλέπω το οικόπεδο πάλι.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Thomas? μπορεις να ανοιξεις για λιγο το στρατιωτικο δορυφορο οταν περασει απο το οικοπεδο του φιλου/φιλης; βγαλε φωτο και στειλε

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, sonikk είπε

Γεια σε όλους!

Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να βλέπω μέσω υπολογιστή σε real time κάτοψη σπιτιών,χώρων κλπ.

Διότι το google maps έχει να ενημερωθεί από το 2014 νομίζω.Τουλαχιστον εγώ βλέπω την περιοχή μου όπου ενώ υπήρχε οικόπεδο κοντά μου το 2014 τώρα υπάρχει πολυκατοικία.Δηλαδη βλέπω το οικόπεδο πάλι.

Σας ευχαριστώ.

Δεν υπάρχει τετοια υπηρεσία που να βλεπεις απο δορυφορο σε πραγματικο χρονο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, sonikk said:

Ούτε καν με snapshot δεν συμβιβάζεσαι ; Θες real time....

Ούτε ο ΑΓΕΑ παίζει να έχει δει ποτέ στη ζωή του σε real time από δορυφόρο αλλά δεν χάνεις κάτι να τον πάρεις ένα τηλέφωνο να τον ρωτήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έψαχνα και εγώ προχτές αλλά δεν βρήκα κάτι. Το έψαχνα για να δείξω στους συγγενείς εδώ στο τέλος του χωριού έχει χτίσει ένας μέχρι και μέσα στην Θάλασσα. Έχει ρίξει βράχια, έχει φτιάξει προβλήτα, θεός ο τύπος, όχι απλά παράνομος. Υποθέτω ποντάρει στο ότι δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί του.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχω την εντύπωση ότι υπάρχει Υπηρεσία με πληρωμη φυσικα που σου δινει τη δυνατότητα να βλέπεις απευθείας εικόνα για κάποια λεπτά κάθε μερα  νομίζω τη στιγμή που ο δυρυφόρος βρίσκεται πάνω από το σημείο που ενδιαφερεσαι.

Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι ηταν κάτι τόσο δύσκολο παίδες.Αφορα πλημμύρες,καταστροφές γενικά κλπ.

Και snap να ήταν θα με βοηθούσε.Απλα χρειάζομαι κάτι πρόσφατο.Πχ να βλέπω το σήμερα και το χθες.

Δημοσ.

Δύσκολο δεν είναι και σίγουρα κάποιες υπηρεσίες έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες,   δεν είναι όμως διαθέσιμο σε Public domain

Δημοσ.
48 minutes ago, papoys1 said:

Εχω την εντύπωση ότι υπάρχει Υπηρεσία με πληρωμη φυσικα που σου δινει τη δυνατότητα να βλέπεις απευθείας εικόνα για κάποια λεπτά κάθε μερα  νομίζω τη στιγμή που ο δυρυφόρος βρίσκεται πάνω από το σημείο που ενδιαφερεσαι.

πλάκα κάνεις έτσι ;

Δημοσ.

Ζούμε σε πρωτόγονες εποχές.Σοκ.Ειλικρινα νόμιζα ότι ήταν κάτι απλό.Το φαντάστηκα πχ ως κάτι που ανά 24ωρο κάποιος δορυφόρος από τους χιλιάδες που υπάρχουν αποτυπώνουν γεωγραφικά σημεία και περιοχές Πωπω.Που να γίνει κάνας καταποντισμός δηλ λόγω κλιματικής κρίσης.

Στο έλεος η ανθρωπότητα.Νομιζω οι άνθρωποι αγνοουν ότι ζουν κατά τύχη.Γενικως μιλώντας σε διάφορα επίπεδα όχι για το συγκεκριμένο θέμα που άνοιξα.Με αφορμή αυτό όμως στη σκέψη αυτό μου ήρθε πρώτο.

Δημοσ.
3 hours ago, bilya said:

Τσεκαρε κ bing maps σε πολλές περιπτώσεις εχει πιο καθαρές κ καινούργιες αεροφωτογραφίες 

Μπήκα απο περιέργεια, και Google και Bing maps δείχνει ως Data Maxar 2023, αλλά είναι τελείως διαφορετικός χάρτης. Στο Google maps δεν φαίνεται καν το σπίτι που είναι χτισμένο 2-3 χρόνια από όσο θυμάμαι. Στο Bing maps λείπει η προβλήτα, αλλά υποθέτω θα είναι αρκετά πρόσφατα χτισμένη. Στο Bing φαίνεται που έχει ρίξει βράχια μέσα στην Θάλασσα και κάνει γωνία.

Bing:

Spoiler

maps-2.png.773b2253b6b6ac9e0df1cd2517e5451a.png

Google:

Spoiler

maps-1.png.1b6965559aef8269349620050c02ba31.png

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...