Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα έχεις τον καιρό "όρτσα" (δηλ. στην πλώρη) που είναι το πιο ασφαλές και διασκεδαστικό κούνημα.

Το πολύ πολύ να κάνεις εμετό περνώντας το κάβο ντόρο και θα μετα θα σου περάσει.

Δημοσ.

Φίλε, φτιάξε ένα ταψί παστίτσιο, πάρε Μπύρες και διασκέδασε το. Μια χαρά θα είναι το ταξίδι. Θα κουνάει σε κάποια σημεία, αλλά αν ο καπετάνιος είναι γάτος, θα το κουμαντάρει. 

Αν πηγαίνεις για διακοπές, δεν χρειάζεται άγχος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έμαθα η Λήμνος + αστυπαλαια γίνεται η νέα Ικαρία των φασαιων.. 8αρι καιρό μπύρα άλφα sleeping bags  κ κιθάρες  παντού  ..καλά θα πάει αυτο :😜 

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε πιανει ναυτια σε ταξιδι με πλοιο; ή απλα φοβασαι μηπως τυχον σε πιασει;

ρωταω γιατι καθε ατομο ειναι διαφορετικο, δεν πιανει ολους και στον ιδιο βαθμο, μου εχει τυχει σε 8ωρο ταξιδι η παρεα μου να ειναι με δραμαμινες και λιωμενοι στις θεσεις τους (μια κιολας με ξερατο) και εγω χαλαρος και ανετος να διαβαζω το βιβλιο μου οσο το πλοιο κουνιεται (χωρις να χω παρει χαπι). Οποτε μην προκαταβαλεσαι οτι ντε και καλα θα χεις θεμα. Επισης προφανως ενα μεγαλυτερο πλοιο κουναει λιγοτερο απο ενα ιστιοπλοικο, οποτε το αν ειναι πολλα τα 7 μποφορ εξαρταται κ απο το μεσο.

Επεξ/σία από epp
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, epp είπε

ρωταω γιατι καθε ατομο ειναι διαφορετικο, δεν πιανει ολους και στον ιδιο βαθμο, μου εχει τυχει σε 8ωρο ταξιδι η παρεα μου να ειναι με δραμαμινες και λιωμενοι στις θεσεις τους (μια κιολας με ξερατο) και εγω χαλαρος και ανετος να διαβαζω το βιβλιο μου οσο το πλοιο κουνιεται (χωρις να χω παριε χαπι).

Μου εχει τυχει να ειμαι σε blue star και να κανουμε κουνια. Πισω μου ενα παιδακι ξερνουσε και καπου απεναντι καποιος αλλος, εγω χαλαρος απολαμβανα το πεινερλι μου. Εχει τυχει να κατσω και εξω σε αλλο ταξιδι (ή μπορει και σε αυτο απλα λιγο αργοτερα), λογω μυρωδιας. 

Σε αυτες τις περιπτωσεις δυσκολα για wc, και ποσο μαλλον οι γυναικες που προσπαθουν και να μην ακουμπησουν :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...