Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντα πίστευα οτι θα μου πήγαινε να οδηγώ μηχανή μιας και δεν ειμαι μεγαλος φαν του αυτοκινήτου και για μικρες αποσπάσεις χρησιμοποιώ ποδηλατο , αλλα δεν ετυχε  ποτε ασχοληθώ οποτε τωρα λεω να εκμεταλλευθώ οτι με το δίπλωμα του αυτοκινήτου μπορω να αδηγησω χωρις εξετάσεις 125cc μηχανη και αν κολλησω(που πιστευω ετσι θα γινει ) μελοντικα να παρω και διπλωμα για κατι μεγαλυτερο . Με ενδιαφαιρει να μαθω να οδηγω μοτοσικλέτα γι αυτο δεν με ενδιαφέρει παπι η σκουτερ . Ειδα προσφατα την νεα voge 125r και μου αρεσει , λενε καλα λογια και η τιμη της στα 2800Ε πολυ ανταγωνιστικη , το θεμα μου ειναι οτι ειμαι 1,88μ και σε ολα αυτα τα μηχανάκια νομιζω οτι θα ειμαι λιγο στριμωχτά . Μαλλον δεν υπαρχει στην πολη μου ετοιμοπαράδοτη  , πρεπει να υπαρχει σε γειτονική πολη που εχει αντιπρόσωπο της voge  οποτε αν θελήσω να την παρω θα παω να την δω. Εχει κανεις καποια αποψη γι αυτα τα μηχανάκια  ?.....και προφανως δεν ρωταω απο αποψη επιδόσεων , εγω για να μαθω να οδηγώ το θελω . 

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ.

1.88 θα σου πέσει παιδικό ποδηλατάκι το συγκεκριμένο. για την ανατομία σου καλύτερα να κοιτάξεις ένα Versys X300

Επίσης να βγάλεις Α2 δίπλωμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

1.88 θα σου πέσει παιδικό ποδηλατάκι το συγκεκριμένο. για την ανατομία σου καλύτερα να κοιτάξεις ένα Versys X300

αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι 300cc , θελω 125 δεν επιτρέπετε με το δίπλωμα αυτοκινήτου για παραπάνω...... 

Δημοσ.
2 minutes ago, Votritis said:

αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι 300cc , θελω 125 δεν επιτρέπετε με το δίπλωμα αυτοκινήτου για παραπάνω...... 

συμπλήρωσα για το Α2 1 λεπτό μετά.

από κιλά τι παίζεις;

από εξοπλισμό φαντάζομαι έχεις κάνει τα κουμάντα σου κάνα 600άρι-700ευρώ για έξοδα να ντυθείς έ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, greekfragma είπε

συμπλήρωσα για το Α2 1 λεπτό μετά.

από κιλά τι παίζεις;

από εξοπλισμό φαντάζομαι έχεις κάνει τα κουμάντα σου κάνα 600άρι-700ευρώ για έξοδα να ντυθείς έ;

δεν ειμαι πολυ, 86 κιλα αλλα να παω να βγαλω δίπλωμα Α2 τωρα χωρις  ξερω πως αλλάζουν οι ταχύτατες δύσκολο , το σχεδιο ειναι να παρω κατι τωρα στα 125 να χρησιμοποιήσω 1-2 χρονια να νοιώθω ανετα πανω στην μηχανη και μετα θα δω για παραπάνω . 

....τοσο μικρη ειναι αυτη η voge? ......μου φαινεται παρομoια στις διαστάσεις με μια yamaha mt-03 που ειναι στα 300cc

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ.
3 minutes ago, Votritis said:

δεν ειμαι πολυ, 86 κιλα αλλα να παω να βγαλω δίπλωμα Α2 τωρα χωρις  ξερω πως αλλάζουν οι ταχύτατες δύσκολο , το σχεδιο ειναι να παρω κατι τωρα στα 125 να χρησιμοποιήσω 1-2 χρονια να νοιώθω ανετα πανω στην μηχανη και μετα θα δω για παραπάνω . 

....τοσο μικρη ειναι αυτη η voge? ......μου φαινεται παρομoια στις διαστάσεις με μια yamaha mt-03 που ειναι στα 300cc

δεν είσαι και λίγα για 125κυβικά μηχανάκι.

όλα γίνονται, ακόμα και οι ταχύτητες και ο συμπλέκτης.

αντίστοιχο με το 03 είναι ναι. εγώ είμαι 1.81 75κιλά και τα θεωρώ μικρά.

από εξοπλισμό κράνος μπουφάν γάντια διάλεξες;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

από εξοπλισμό κράνος μπουφάν γάντια διάλεξες;

οχι ακομα το ψαχνω για το αν θα παρω μηχανη , γιατι αν οντως μου ειναι τοσο μικρες θα το αφήσω προς το παρων , απλα ρωταω γιατι δεν κυκλοφορούν γενικα τετοια μηχανάκια και ιδικα επαρχια για να τα δω .  

Δημοσ.

2800 για να μαθεις να οδηγας? που ειναι 2 μηνες δουλεια εντωμεταξυ, οι ταχυτητες ειναι σαν το αμαξι, σε μια βδομαδα το ξεχασες κιολας.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Axilleas150 είπε

Με μια εβδομάδα μαθημάτων πήρα το Α2 οποτε δεν ειναι δύσκολο. Ίσως καλύτερα να κοιτάξεις για μεταχειρισμένη 125cc.

χωρις να ειχες καποια επαφη πριν με μοτασικλετα? το σκεφτηκα και για μεταχειρισμένο αλλα  εδω επαρχια  δεν εχει  τετοια μοτοσυκλετακια μονο σκουτερ και παπια . 

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, Votritis said:

χωρις να ειχες καποια επαφη πριν με μοτασικλετα? το σκεφτηκα και για μεταχειρισμένο αλλα  εδω επαρχια  δεν εχει  τετοια μοτοσυκλετακια μονο σκουτερ και παπια . 

παρε απο αθηνα 

Δημοσ.
3 hours ago, Votritis said:

90 1,90 υψος κιλά και 125...... αστο καλυτερα...... βγάλε δίπλωμα  καλυτερα δεν σε βλεπω καλα με το 125 (απο καθε αποψη)

35 minutes ago, Fordakias7 said:

Cbf125 μεταχειρισμένο το παλιό; 

Η αν βρεις κάνα varadero 125 θα ήταν ότι πρέπει για εσενα

τπτ απο αυτα δεν εχει ουτε abs ουτε τπτ ο καλυτερος τροπος να γρεμμοτσακιστεις η τπτ χειρότερο ειδικα για καποιον που δεν εχει ξανα οδηγησει

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...