Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Σαν web developer τελευταία σκέφτομαι να προχωρήσω σε μια επιπλέον αγορά με ενδιαφέρον σε ένα δυνατό tablet για να αντικαταστήσω περιπτώσεις ανάγκης όπως ταξίδια κτλπ το λαπτοπ-pc που έχω η έστω να μπορώ να να κάνω αρκετές λειτουργίες απο αυτό κυρίως χωρίς να κολλάω για να μπορώ να καλύψω τους πελάτες μου.
Ξέρω οτι pc δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, ξέρω επίσης οτι χρησιμοποιώντας visual studio code στο pc υπάρχει επιλογή να χρησιμοποιήσω web version στο ipad η στην χειρότερη να μπω remotely στο pc μου.

Ο κύριος λόγος που θα ήθελα ipad ειναι η μετακίνηση και η ευκολία που εχει σε αυτό πχ θα ήθελα να παω σε καφέ και να δώ κατι στα γρήγορα, θα ήθελα να συνδέετε άνετα σε μια οθόνη και να χειρίζομαι εκει οτιδήποτε θέλω απο πράγματα της δουλειάς μου οπως visual studio,wordpress sites,και τελος remote desktop μεχρι youtube / broswing / office κτλπ.
Θέλω ταχύτητα και εύκολη χρήση - πρόσβαση στο υλικό μου με ποντίκη / πληκτρολόγιο σε οποιαδήποτε οθόνη συνδεθώ .
Κοιτάω λοιπόν το ενδεχόμενο να παω σε ενα ipad Apple iPad Pro 12.9 128gb η να περιμένω να ερθει ο m3 cpu, δεν θα προτιμούσα macbook pro για τον απλούστατο λόγο οτι εχω ήδη δυνατό laptop 17ρι εστιάζω στην ταχύτητα και την φορητότητα.
Δεν θελω ομως να με απογοητεύσει σε κάτι γιατι η τιμή ξερω οτι ειναι πολύ κοντά το ενα με το άλλο πείτε μου λοιπόν απο την δική σας εμπειρία τι ακριβώς δεν θα μπορουσε να κάνει το ipad που κάνει to macbook συκγρίνοντας πχ αυτα που είναι κοντα στις ιντσες 12.9 με 13.3 

Επεξ/σία από baspax1
Δημοσ.

Γιατί όχι 13αρι macbook? Ίδιο μέγεθος με το ipad, καλύτερη μπαταρία και ίδιο cpu. Μια χαρά φορητό είναι το macbook και έχεις και τα benefits ενός κανονικού υπολογιστή. Το 13αρι Air M2 δεν έχει και ανεμηστηράκια, οπότε είναι φουλ αθόρυβο, εκτός αν χρειάζεσαι κάποια από τα features του pro.

• Like 1
Δημοσ.

Το iPad 12.9 είναι αρκετά μεγάλο ωστε να το κουβαλάς κτλ. Καλύτερα το 11αρι iPad Pro.

Αν χρειάζεσαι μεγάλη οθόνη για να δουλέψεις και από ότι κατάλαβα κυρίως με πληκτρολογιο τότε καλύτερα το MacBook όπως προαναφέρθηκε. Το 12.9 iPad απευθύνεται κυρίως για στατική χρήση , για γραφίστα που σχεδιάζει με το pencil και για home use κτλ. Δεν είναι το ατού η μεταφορά και τα ταξίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...