PhoenixV23 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα παιδιά, έχω ανεβάσει κάποιες αγγελίες στο ebay και υπάρχει ενδιαφερόμενος στις ΗΠΑ. Μιας και δεν έχω πουλήσει κάτι ποτέ θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Πρώτα απ' όλα τι επιλογή βάζουμε όσον αφορά την κατηγορία του αντικειμένου, δώρο, πώληση, άλλο κτλ; Ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά!
constantinosjj Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Καλυτερα να βαλεις δωρο γιατι αν βαλεις πωληση ,μαλλον θα χρεωσει τελωνειο κτλ. Επισης αν εχει τα ταμπελακια επανω μπορεις να χεις θεμα. Οχι εδω, εκει.και μαλλον οχι εσυ, αλλα εκεινος. 1
PhoenixV23 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, constantinosjj είπε Καλυτερα να βαλεις δωρο γιατι αν βαλεις πωληση ,μαλλον θα χρεωσει τελωνειο κτλ. Επισης αν εχει τα ταμπελακια επανω μπορεις να χεις θεμα. Οχι εδω, εκει.και μαλλον οχι εσυ, αλλα εκεινος. Και στο επόμενο βήμα "Customs" που πρέπει να συμπληρώσω την αξία του προιόντος, βάζω το ελάχιστο δυνατό; Ή δεν παίζει ρόλο;
constantinosjj Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Σ χει και αν το στειλεις για δωρο customs? Κανονικα δε θα πρεπε. Μηπως να πας σε καταστημα?
PhoenixV23 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Ναι μου το βγάζει και μάλιστα σαν υποχρεωτικό πεδίο.. Μια άλλη ερώτηση που αφορά το eBay, αν ο αγοραστής έχει 0 αξιολογήσεις πρέπει να προσέξω κάτι;
constantinosjj Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Εγω θα εκανα συναλλαγη μονο αν προπληρωνε Και μεσω paypal μονο 1
haris_216 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Παλιά είχα δώσει κάτι πράγματα μέσω ebay. Δυστυχώς στην Ελλάδα τα κόστη για αποστολή στο εξωτερικό είναι λίγο τρελά, τουλάχιστον σε σχέση με τα αντίστοιχα από έξω. Είχα καταλήξει να χρησιμοποιώ ΕΛΤΑ το οποίο ήταν σχετικά νορμάλ. Από την φάση όμως με το lockdown και μετά άρχισε να γίνεται της πόπης στα υποκαταστήματά του (τουλάχιστον αυτά που εξυπηρετούν εμένα) το οποίο συνεχίζεται ακόμα. Αναμονές, ουρές και όλα αυτά απ' έξω από το κατάστημα. Και μάλιστα για υπηρεσίες μη ταχυδρομικές (διάφοροι "καμμένοι" πάνε να πληρώσουν νερό, ΔΕΗ, κλπ). Αυτό σε συνδυασμό με το ότι έγινε λίγο πιο δύσκολο σαν διαδικασία (θέλουν να τυπώνεις από το σπίτι σου κάποια φόρμα και κάτι τέτοια σχετικά) με έκανε να τα παρατήσω τελείως.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 18 ώρες πριν, PhoenixV23 είπε Ναι μου το βγάζει και μάλιστα σαν υποχρεωτικό πεδίο.. Μια άλλη ερώτηση που αφορά το eBay, αν ο αγοραστής έχει 0 αξιολογήσεις πρέπει να προσέξω κάτι; Ναι,ότι πιθανότατα είναι απάτη. 1
SabotazNic Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μην ασχολεισαι με Αμερικη για πωληση με 0 αξιολογησεις. Τι πουλας? (εστω κατηγορια προιοντος). Ευκολα κανει κανα claim μεσω ebay για χαλασμενο/αδειο κουτι κτλ 1
PhoenixV23 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Στις 11/8/2023 στις 11:38 ΠΜ, SabotazNic είπε Μην ασχολεισαι με Αμερικη για πωληση με 0 αξιολογησεις. Τι πουλας? (εστω κατηγορια προιοντος). Ευκολα κανει κανα claim μεσω ebay για χαλασμενο/αδειο κουτι κτλ Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, ήμουν εκτός. Sneakers συλλεκτικά είναι, αλλά επειδή το "φοβήθηκα" δεν ασχολήθηκα καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα