oumtt Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, έχει πρόβλημα το Nova account; αυτή τη στιγμή δεν μπαίνεις στην εφαρμογή.. και από την site της Nova. Και επίσης έχει αλλάξει η φωνητική πύλη της 13700. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από oumtt
gianniz_k Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, oumtt είπε Καλημέρα σας, έχει πρόβλημα το Nova account; αυτή τη στιγμή δεν μπαίνεις στην εφαρμογή.. και από την site της Nova. Και επίσης έχει αλλάξει η φωνητική πύλη της 13700. Επιβεβαιώνω. Δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή
oumtt Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, gianniz_k είπε Επιβεβαιώνω. Δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή Ναι ακόμα δεν έχει διορθωθεί.
oumtt Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Έχω στείλει μήνυμα στην Nova και η απάντηση είναι αυτή: Καλησπέρα oumtt , Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας. Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως το ζήτημα με την εφαρμογή Nova Account, είναι υπο έλεγχο και το συντομότερο θα υπάρξει αποκατάσταση Ζητάμε συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση. -Σάββας
mercier Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 10 ώρες πριν, oumtt είπε Καλημέρα σας, έχει πρόβλημα το Nova account; αυτή τη στιγμή δεν μπαίνεις στην εφαρμογή.. και από την site της Nova. Και επίσης έχει αλλάξει η φωνητική πύλη της 13700. Δεν εχει φτιάξει ακόμα και φίλος μου είπε ότι είναι έτσι από χτες βράδυ
oumtt Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 17 λεπτά πριν, mercier είπε Δεν εχει φτιάξει ακόμα και φίλος μου είπε ότι είναι έτσι από χτες βράδυ Εγώ σήμερα το πρωί είδα.. θα το δούμε πότε θα το κάνουν.
nyne Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Από εχθές το βράδυ off και είμαι εξωτερικό κ ούτε μπορώ να δω τι δεδομένα και ομιλία έχω ,ούτε να ανανεώσω,μιλάμε για τρομερό φάουλ...
Λύση oumtt Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μόλις ξύπνησα και το είδα, έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 On 10/08/2023 at 23:15, nyne said: Από εχθές το βράδυ off και είμαι εξωτερικό κ ούτε μπορώ να δω τι δεδομένα και ομιλία έχω ,ούτε να ανανεώσω,μιλάμε για τρομερό φάουλ... υπηρχε γενικο θεμα. it can happen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα