nyne Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Καλημέρα. Από χθες δεν έχω πρόσβαση(προφανώς έχουν πέσει όλα) ούτε στο q app ούτε στην εφαρμογή της nova(για σταθερή σύνδεση),αλλά και η σελίδα δεν σε αφήνει να κάνεις login.Επειδη είμαι εξωτερικό και με καίει να ξέρω τι δεδομένα έχω και πόσο χρόνο ομιλίας έχω,ξέρουμε κανένα άλλο τρόπο να μάθω το υπόλοιπο?Το να καλέσω στο 1220 το δοκίμασα και δυστυχώς βγαίνει μήνυμα στη γλώσσα της χώρας που είμαι..
Titos301 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 13 λεπτά πριν, nyne είπε Καλημέρα. Από χθες δεν έχω πρόσβαση(προφανώς έχουν πέσει όλα) ούτε στο q app ούτε στην εφαρμογή της nova(για σταθερή σύνδεση),αλλά και η σελίδα δεν σε αφήνει να κάνεις login.Επειδη είμαι εξωτερικό και με καίει να ξέρω τι δεδομένα έχω και πόσο χρόνο ομιλίας έχω,ξέρουμε κανένα άλλο τρόπο να μάθω το υπόλοιπο?Το να καλέσω στο 1220 το δοκίμασα και δυστυχώς βγαίνει μήνυμα στη γλώσσα της χώρας που είμαι.. δοκιμασε αν υπαρχει καποιο widget να βαλει καπου στην αρχικη να βλεπεις συνεχως τι και ποσο εχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις