Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας είμαι μόνος μου σπίτι και θέλω να βάλω Internet ψάχνω κάτι φτηνό έψαξα μέσω διαδικτύου πολλές εταιρείες αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μένω στην Κω ελπίζω αυτό να  βοηθάει επίσης δεν χρησιμοποιώ pc laptop tv (δεν έχω προσωρινά) θέλω να βάλω όχι τπτ τρελές ταχύτητες απλά δεν θέλω να έχω θέματα με το internet και να βάλω κάτι αξιόπιστο 

Δημοσ.

Άρα θέλεις μόνο για το κινητό και είσαι 1 άτομο;

Υπάρχουν 3 εταιρείες, έχουν απεριόριστα πλάνα. Εξαρτάται από τις ταχύτητες και το σήμα της περιοχής σου.

Με ποια εταιρεία είσαι τώρα;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, csontheline είπε

Άρα θέλεις μόνο για το κινητό και είσαι 1 άτομο;

Υπάρχουν 3 εταιρείες, έχουν απεριόριστα πλάνα. Εξαρτάται από τις ταχύτητες και το σήμα της περιοχής σου.

Με ποια εταιρεία είσαι τώρα;

Δεν θέλω να βάλω κάποιο πρόβλημα με κάποια εταιρεία που σου δίνει Gb θέλω να βάλω ρουτερ στο σπίτι γιατί το σήμα είναι σε άθλια κατάσταση εκεί μέσα... (έχω ξεκινήσει διαδικασίες με την nova/wind) μου είπαν ότι για τα λεφτά της συμφέρει 

Δημοσ.
11 minutes ago, el_kotsa said:

Δεν θέλω να βάλω κάποιο πρόβλημα με κάποια εταιρεία που σου δίνει Gb θέλω να βάλω ρουτερ στο σπίτι γιατί το σήμα είναι σε άθλια κατάσταση εκεί μέσα... (έχω ξεκινήσει διαδικασίες με την nova/wind) μου είπαν ότι για τα λεφτά της συμφέρει 

άμα ξεκίνησες και άμα σου παν, εμάς τι μας ρωτάς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...