el_kotsa Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Γειά σας είμαι μόνος μου σπίτι και θέλω να βάλω Internet ψάχνω κάτι φτηνό έψαξα μέσω διαδικτύου πολλές εταιρείες αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μένω στην Κω ελπίζω αυτό να βοηθάει επίσης δεν χρησιμοποιώ pc laptop tv (δεν έχω προσωρινά) θέλω να βάλω όχι τπτ τρελές ταχύτητες απλά δεν θέλω να έχω θέματα με το internet και να βάλω κάτι αξιόπιστο
verylife78 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 τι χρηση δηλαδη θες? μπορεις να δεις αυτο αν πιανει η vodafone https://www.vodafone.gr/internet-pantou-giga-wifi?c_source=google&c_medium=paid-search&c_content=text&c_name=20230524-internet-pantou-giga-wifi&c_owner=mk-hv&c_phase=performance&c_term=giga-wifi&c_audience=na&s_kwcid=AL!8229!3!661128150682!p!!g!!vodafone wifi on the go&gclid=Cj0KCQjwldKmBhCCARIsAP-0rfwemXaLeLUtSt_L3cwD2aTSg3wY8xCJJzQy2-C3bOnRT_2aN5KaNx4aAk4uEALw_wcB Giga Boost 10GB για 30 μέρες μόνο 4,95€
csontheline Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Άρα θέλεις μόνο για το κινητό και είσαι 1 άτομο; Υπάρχουν 3 εταιρείες, έχουν απεριόριστα πλάνα. Εξαρτάται από τις ταχύτητες και το σήμα της περιοχής σου. Με ποια εταιρεία είσαι τώρα;
el_kotsa Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 17 ώρες πριν, csontheline είπε Άρα θέλεις μόνο για το κινητό και είσαι 1 άτομο; Υπάρχουν 3 εταιρείες, έχουν απεριόριστα πλάνα. Εξαρτάται από τις ταχύτητες και το σήμα της περιοχής σου. Με ποια εταιρεία είσαι τώρα; Δεν θέλω να βάλω κάποιο πρόβλημα με κάποια εταιρεία που σου δίνει Gb θέλω να βάλω ρουτερ στο σπίτι γιατί το σήμα είναι σε άθλια κατάσταση εκεί μέσα... (έχω ξεκινήσει διαδικασίες με την nova/wind) μου είπαν ότι για τα λεφτά της συμφέρει
greekfragma Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 11 minutes ago, el_kotsa said: Δεν θέλω να βάλω κάποιο πρόβλημα με κάποια εταιρεία που σου δίνει Gb θέλω να βάλω ρουτερ στο σπίτι γιατί το σήμα είναι σε άθλια κατάσταση εκεί μέσα... (έχω ξεκινήσει διαδικασίες με την nova/wind) μου είπαν ότι για τα λεφτά της συμφέρει άμα ξεκίνησες και άμα σου παν, εμάς τι μας ρωτάς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα