Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού σε δίνουν πιστωτικό με τα λεφτά που την αγόρασες παίρνεις πολύ καλύτερες κάρτες από την 5700ΧΤ που έχεις( πχ. η 6700xt που πρότεινε ο Πέτρος). Ακόμα και RTX 4060 Ti μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά. Κακώς δεν το δέχτηκες εξ αρχής(το πιστωτικό). 

Επεξ/σία από aetos1988
  • Like 3
Δημοσ.

Σου εδιναν πιστωτικο με το οποιο οχι μονο θα επερνες καλυτερη καρτα αλλα θα σου εμενε και υπολοιπο για να παρεις και κατι αλλο.

Επελεξες την αντικατασταση με ιδια ή ιδιων προδιαγραφων και τωρα παραπονιεσαι γιατι σου δινουν "Refurbished" ή μεταχειρισμενη κτλ.

ΟΚ καλή τύχη

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, KAROLSHELLONIOMION23 είπε

(το οποίο αρνήθηκα διότι καρτα με  τα πάντα καλυτέρα απ την δικια μου κανει 1150ευρω)

Πριν 2 χρονια ισως να ηταν ετσι,τωρα δεν ειναι.Με 4 κατοσταρικα παιρνεις καρτα με τα παντα καλυτερα απο την δικια σου.Για τα υπολλοιπα τα ειπαν τα παιδια,κακως που δεν δεχτηκες το πιστωτικο,τωρα δυστυχως θα βγεις χαμενος.

Επεξ/σία από LouCi4er
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασική προϋπόθεση είναι οτι η καρτα που θα δωθει θα είναι λειτουργική κάτι που εδώ δεν το πέτυχε το πλαίσιο το οποιο έφερνε οτι αχρηστη σαβουρα ειχε στο πατάρι.

13 ώρες πριν, KAROLSHELLONIOMION23 είπε

γενικά κατι προέκυψε και λεω ποιστοτικο-ποιστοτικο περνω τηλεφονο το απντισε αλλος υπαλιλος με λεει δεν  φαινετε κατι αλλα αν σας ειπε οτι θα τους ενυμεροσει θα εχει ενημερώσει- παω από εκεί πάλη με αδεια χερια έφυγα δεν τους πηραν δεν τους ενημέρωσαν για τιποτα τετοιο.

Εδώ πάντως λέει ότι επιχείρησε να το πάρει αλλα τελικα εφαγε παλι ακυρο.Ειμαι σιγουρος ομωςοτι οταν θα φτάναμε στο ποσο θα είχαμε μεγάλο γέλιο.

7 ώρες πριν, Dantε είπε

Απο οτι φαινεται εσυ δε καταλαβες. Δε λεω οτι δε καταλαβαινω τι γραφει (μετα απο πολυ κοπο). Λεω οτι αμφισβητω οτι εγιναν οντως ετσι ή οτι ειπωθηκαν αυτα.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι ειπώθηκαν ακόμα χειρότερα από αυτά που γραφει

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, filipprin είπε

Βασική προϋπόθεση είναι οτι η καρτα που θα δωθει θα είναι λειτουργική κάτι που εδώ δεν το πέτυχε το πλαίσιο το οποιο έφερνε οτι αχρηστη σαβουρα ειχε στο πατάρι.

Εδώ πάντως λέει ότι επιχείρησε να το πάρει αλλα τελικα εφαγε παλι ακυρο.Ειμαι σιγουρος ομωςοτι οταν θα φτάναμε στο ποσο θα είχαμε μεγάλο γέλιο.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι ειπώθηκαν ακόμα χειρότερα από αυτά που γραφει

Όταν τον πρότειναν πιστωτικό έπρεπε να το δεχτεί εκείνη την στιγμή θα είχε ξεμπερδέψει και θα ήταν κερδισμένος. Επίσης σαν καταναλωτές οφείλουμε να κάνουμε μια έρευνα αγοράς να δούμε τι παίζει στην αγορά έτσι ώστε να μην μας εκμεταλλεύονται.   

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως παλιά που είχα πάρει 2 φορές από πλαίσιο κάρτες. και η 2 sapphire αν και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτό, μου είχανε κοιτάξει αν όντως είχαν χαλάσει και επειδή όντως δεν υπήρχαν τα ίδια μοντέλα μου είπανε σου δίνουμε πιστωτικό με όσα λεφτά την είχες αγοράσει την αρχή. 

Οπότε και εγώ  αγόραζα καινούργια κάρτα το πολύ έδινα και κάποια λεφτά και ήμουν ευχαριστημένος. Αν όντως σου είπαν να πάρεις τα λεφτά και δεν το έκανες λάθος σου 

Επεξ/σία από taskos13
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, taskos13 είπε

Εγώ πάντως παλιά που είχα πάρει 2 φορές από πλαίσιο κάρτες. και η 2 sapphire αν και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτό, μου είχανε κοιτάξει αν όντως είχαν χαλάσει και επειδή όντως δεν υπήρχαν τα ίδια μοντέλα μου είπανε σου δίνουμε πιστοποιητικό με όσα λεφτά την είχες αγοράσει την αρχή. 

Οπότε και εγώ  αγόραζα καινούργια κάρτα το πολύ έδινα και κάποια λεφτά και ήμουν ευχαριστημένος. Αν όντως σου είπαν να πάρεις τα λεφτά και δεν το έκανες λάθος σου 

Τι πιστοποιητικο ομως σου δινανε,οικογενειακης καταστασης,εμβολιασμου,γεννησης,υγειαςποιο?Δεν ειναι ολα το ιδιο,γι αυτο σε ρωταω.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, taskos13 είπε

Εγώ πάντως παλιά που είχα πάρει 2 φορές από πλαίσιο κάρτες. και η 2 sapphire αν και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτό, μου είχανε κοιτάξει αν όντως είχαν χαλάσει και επειδή όντως δεν υπήρχαν τα ίδια μοντέλα μου είπανε σου δίνουμε πιστοποιητικό με όσα λεφτά την είχες αγοράσει την αρχή. 

Στην δικια σου ιστορια δεν μας λες αν οι καρτες σου χαλασαν στην 2ετη εγγυηση, οποτε μπορουσες να παρεις και χρηματα πισω, οχι απλα πιστωτικο. Στην περιπτωση του op (ο οποιος ειναι εξαφανισμενος) γνωριζουμε οτι ηταν πλεον στο 3ο χρονο που δινει το Πλαισιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θυμάμαι να σου πω αν για τής δύο φορές. αλλά σίγουρα την μία φορά ήταν στα 3 χρόνια. Αλλά μιλάμε παλιά οπότε σίγουρα μπορεί τα πράγματα να έχουν αλλάξει σε σύγκριση με τώρα 

Επεξ/σία από taskos13
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Aυτό, βασικά.

Κάπου πρέπει να υπάρχουν, κάπου πρέπει να υπάρχει πρόσβαση στο τί ίσχυε συγκεκριμένα τότε με την 3ετή του Π.

Αν εμφανιστούν κι εδώ, ακόμα καλύτερα.

Μια 6700ΧΤ δεν έχει ούτε 4 κατοστάρικα και είναι σαφώς καλύτερη από τη δική σου.

Αν εννοείς να πάρεις την ισχυρότερη ΑΜΔ κάρτα (όπως είχες κάνει τότε) που υπάρχει, άλλη κουβέντα. 
Φιλε μου λογο οτι χρηαζωμαι Bandwidth η 6700 xt ακoμα και η 6750xt  δεν ειναι καθολου καλυτερη σε αυτο απο την 5700 xt

25 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Στην δικια σου ιστορια δεν μας λες αν οι καρτες σου χαλασαν στην 2ετη εγγυηση, οποτε μπορουσες να παρεις και χρηματα πισω, οχι απλα πιστωτικο. Στην περιπτωση του op (ο οποιος ειναι εξαφανισμενος) γνωριζουμε οτι ηταν πλεον στο 3ο χρονο που δινει το Πλαισιο.

Και οι δυο που πιγανε να με δωσουνε ειταν μη λειτυοργικες!!!.
επισης η 5700xt επισις επιδι ασχολουμε με 3D προγραματα χρειαζομαι Bandwidth οπου και η 6700 xt τοσο και η 6750 xt οπου πονανε σε σχεση με την δικια μου

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, KAROLSHELLONIOMION23 είπε

επισης η 5700xt επισις επιδι ασχολουμε με 3D προγραματα χρειαζομαι Bandwidth οπου και η 6700 xt τοσο και η 6750 xt οπου πονανε σε σχεση με την δικια μου

Με την λογικη οτι την θες για 3d, θα επρεπε ηδη να βλεπεις nvidia μερια. Η 4060ti στο πλαισιο εχει 539.00

https://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_rtx_4060_ti_8gb_(fe)_review,25.html

https://www.pugetsystems.com/labs/articles/nvidia-rtx-4070-and-4060-ti-8gb-content-creation-review/#GPU_Rendering_OctaneRender

17 λεπτά πριν, KAROLSHELLONIOMION23 είπε

πονανε

Ολοι ποναμε, κυριως τα ματια μας

• Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, KAROLSHELLONIOMION23 είπε

No comments, πραγματικά απορώ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...