andreasgt21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα στο φόρουμ, πρόκειται να εργαστώ μέσω του προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για 3.900 στην ψηφιακή οικονομία. Ήθελα να ρωτήσω έχει κρατήσεις για ασφάλεια, αλλά δεν έχω καταλάβει με τα ένσημα τι γίνεται; Η εργασία αφορά εξάωρο πενθήμερο.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, andreasgt21 είπε Καλησπέρα στο φόρουμ, πρόκειται να εργαστώ μέσω του προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για 3.900 στην ψηφιακή οικονομία. Ήθελα να ρωτήσω έχει κρατήσεις για ασφάλεια, αλλά δεν έχω καταλάβει με τα ένσημα τι γίνεται; Η εργασία αφορά εξάωρο πενθήμερο. Δες τα ΦΕΚ & ΚΥΑ, μπας και αναφέρεται κάτι. Μπορείς να ρωτήσεις, όμως, τον εργασιακό σύμβουλο που σε υπέδειξε στη θέση. Πάντως, από άλλο πρόγραμμα προεργασίας, ξέρω ότι τα ένσημα που βάζανε δεν ήταν συντάξιμα. Κάτι ανάλογο πιστεύω θα είναι και μ' αυτό.
andreasgt21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Δες τα ΦΕΚ & ΚΥΑ, μπας και αναφέρεται κάτι. Μπορείς να ρωτήσεις, όμως, τον εργασιακό σύμβουλο που σε υπέδειξε στη θέση. Πάντως, από άλλο πρόγραμμα προεργασίας, ξέρω ότι τα ένσημα που βάζανε δεν ήταν συντάξιμα. Κάτι ανάλογο πιστεύω θα είναι και μ' αυτό. Ναι επικοινώνησα, αλλά ήθελε την επιβεβαίωση της υπεύθυνης του προγράμματος, όμως απ' ότι μου πε μάλλον δεν έγκειται στα συντάξιμα. Δυστυχώς άρχισα την δουλειά και το ανακάλυψα εκ των υστέρων.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, andreasgt21 είπε Ναι επικοινώνησα, αλλά ήθελε την επιβεβαίωση της υπεύθυνης του προγράμματος, όμως απ' ότι μου πε μάλλον δεν έγκειται στα συντάξιμα. Δυστυχώς άρχισα την δουλειά και το ανακάλυψα εκ των υστέρων. Ότι είναι γελοίο, είναι. Τουλάχιστον, γεμίζει το βιογραφικό. Δες το έτσι. Μακάρι να πέσεις και σε καλό εργοδότη, και να φύγει αέρα το πρόγραμμα. Καλή αρχή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα