flex48 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Ενώ έκαναν λάθος με ένα κουπόνι δέχτηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα που τους έδωσα αλλά εκβιαστικά μου κράτησαν τη συσκευή που τους έδωσα για να γίνει η ανταλλαγή συσκευής!
Joshua21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 1 hour ago, flex48 said: Ενώ έκαναν λάθος με ένα κουπόνι δέχτηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα που τους έδωσα αλλά εκβιαστικά μου κράτησαν τη συσκευή που τους έδωσα για να γίνει η ανταλλαγή συσκευής!
Kag1ante Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Απο το σαιτ της iqos: Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις τη συσκευή IQOS ILUMA που αγόρασες μέσω της υπηρεσίας ανταλλαγής εντός 30 ημερών από την παράδοση της παραγγελίας σου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα σου επιστρέψουμε τα χρήματά σου πίσω. Η παλιά συσκευή την οποία αντάλλαξες για το IQOS ILUMA δεν επιστρέφεται.
Narayan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, flex48 είπε Ενώ έκαναν λάθος με ένα κουπόνι δέχτηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα που τους έδωσα αλλά εκβιαστικά μου κράτησαν τη συσκευή που τους έδωσα για να γίνει η ανταλλαγή συσκευής! Φαντάζομαι θα έκανες ένα ολόκληρο πακέτο με γεύση forest berry για να σου φύγουν τα νεύρα 😁
flex48 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Εννοείται δύο μέρες τώρα μου την έχει δώσει στον εγκέφαλο και δεν είναι ούτε τα χρήματα ούτε τίποτα Είναι δυνατόν να πάρουν τη συσκευή και να μην μου τη δίνουν πίσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις