Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ έκαναν λάθος με ένα κουπόνι δέχτηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα που τους έδωσα αλλά εκβιαστικά μου κράτησαν τη συσκευή που τους έδωσα για να γίνει η ανταλλαγή συσκευής! 

Δημοσ.
1 hour ago, flex48 said:

Ενώ έκαναν λάθος με ένα κουπόνι δέχτηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα που τους έδωσα αλλά εκβιαστικά μου κράτησαν τη συσκευή που τους έδωσα για να γίνει η ανταλλαγή συσκευής! 

Δεν παρουσιάστηκαν ενώπιον του Γιαννάκου; Τράτζικ!

Δημοσ.

Απο το σαιτ της iqos:

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις τη συσκευή IQOS ILUMA που αγόρασες μέσω της υπηρεσίας ανταλλαγής εντός 30 ημερών από την παράδοση της παραγγελίας σου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα σου επιστρέψουμε τα χρήματά σου πίσω. Η παλιά συσκευή την οποία αντάλλαξες για το IQOS ILUMA δεν επιστρέφεται.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, flex48 είπε

Φαντάζομαι θα έκανες ένα ολόκληρο πακέτο με γεύση forest berry για να σου φύγουν τα νεύρα 😁

Δημοσ.

Εννοείται δύο μέρες τώρα μου την έχει δώσει στον εγκέφαλο και δεν είναι ούτε τα χρήματα ούτε τίποτα Είναι δυνατόν να πάρουν τη συσκευή και να μην μου τη δίνουν πίσω! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...