BakariosG13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Μια γρήγορη ερώτηση. Μπορώ να δω στη smart tv μου (tcl είναι) cosmote tv μέσω του daily pass?? Υπάρχει αυτή η δυνατότητα και αν ναι πως;;μονο με κινητό και chromecast η και απευθείας από την tv?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Εγκαθιστάς την εφαρμογή CosmoteTV app απευθείας από την TCL και βάζεις τα στοιχεία που έχεις ως cosmoteid για το dailypass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BakariosG13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δεν με αφήνει και μου βγάζει ότι προσωρινά το cosmote id είναι μη διαθέσιμο. Δεν ξέρω τι παίζει πραγματικα!! σ ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 πόση ώρα μετά προσπαθείς για το login; καλύτερα να μιλήσεις με την τεχνική υποστήριξη. βεβαιώσου οτι η TCL έχει και τη τελευταία έκδοση λογισμικού. παντως μη περιμένεις να δεις Παναθηναϊκό σήμερα. Το ματς δε θα ξεκινήσει λόγω επεισοδίων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα