Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 12/08/2023 at 12:10, sdikr said:

Κάποια στιγμή που έψαχνα και στο εξωτερικό χρεώνουν ανανεώσεις,   άλλου σε χρεώνουν πάγιο για τον λογαριασμό και έχεις δωρεάν την κάρτα,  γενικά χρεώσεις υπάρχουν παντού, άλλου μικρότερες αλλού μεγαλύτερες.

Οι fintech κάπως πρέπει να κερδίσουν κόσμο και ποντάρουν στο ότι έχουν δωρεάν αυτά που πληρώνουν σε άλλες τράπεζες

Λάθος. Στην Αγγλία δεν υπάρχουν χρεώσεις ούτε για κάρτες που λήγουν, ούτε για βασικούς λογαριασμούς. 

Ακόμα και οι χρεώσεις από Revolut, Monzo είναι άμα χάσεις την κάρτα, όχι άμα λήξει. 

Ελλάδα χρεώνουν και άμα λήξει, εδώ η ΕΤΕ με χρέωσε για να στείλει την ΙΔΙΑ κάρτα, απλά νέου τύπου Visa. Χωρίς να το ζητήσω ή να έχω επιλογή. 

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, vs_skg said:

Λάθος. Στην Αγγλία δεν υπάρχουν χρεώσεις ούτε για κάρτες που λήγουν, ούτε για βασικούς λογαριασμούς. 

Ακόμα και οι χρεώσεις από Revolut, Monzo είναι άμα χάσεις την κάρτα, όχι άμα λήξει. 

Ελλάδα χρεώνουν και άμα λήξει, εδώ η ΕΤΕ με χρέωσε για να στείλει την ΙΔΙΑ κάρτα, απλά νέου τύπου Visa. Χωρίς να το ζητήσω ή να έχω επιλογή. 

Όπως γράφεις, στην Αγγλία,   έχω βάλει ήδη λινκ για δυο άλλες χώρες και έχει και άλλες.

Πότε είπα εγω οτι χρεώνει η revolut, monzo;

ΥΓ για Αγγλία θύμισε μου λίγο τι κάνουν αρκετές τράπεζες όταν πας να κάνεις μια συναλλαγή και δεν έχει χρήματα η κάρτα σου

https://uk.virginmoney.com/virgin/assets/pdf/Virgin-Money-Current-Account-Fee-Information.pdf

Refusing A Payment
Due To Lack Of Funds
Fee
Refusing A Payment Due To Lack Of
Funds Fee (Buffer of £4.00)
£4.00
per payment

Επεξ/σία από sdikr
Δημοσ.
13 minutes ago, sdikr said:

Όπως γράφεις, στην Αγγλία,   έχω βάλει ήδη λινκ για δυο άλλες χώρες και έχει και άλλες.

Πότε είπα εγω οτι χρεώνει η revolut, monzo;

ΥΓ για Αγγλία θύμισε μου λίγο τι κάνουν αρκετές τράπεζες όταν πας να κάνεις μια συναλλαγή και δεν έχει χρήματα η κάρτα σου

https://uk.virginmoney.com/virgin/assets/pdf/Virgin-Money-Current-Account-Fee-Information.pdf

1 hour ago, vs_skg said:

γενικά χρεώσεις υπάρχουν παντού

αυτό το λάθος είπες, το οποίο λάθος και διόρθωσα

Βρήκες μια τράπεζα στην Αγγλία που χρεώνει αυτό το περίεργο fee, και πιο πριν μια τράπεζα στη ...Ρουμανία, και μία στη ...Σλοβακία που χρεώνουν το Α ή το Β, αυτό δεν καθιστά το λάθος που έκανες, σωστό.

Όλοι κάνουμε λάθη, το θέμα είναι να μπορούμε να το παραδεχτούμε κιόλας. Καλό βράδυ

Δημοσ.
13 minutes ago, vs_skg said:

αυτό το λάθος είπες, το οποίο λάθος και διόρθωσα

Βρήκες μια τράπεζα στην Αγγλία που χρεώνει αυτό το περίεργο fee, και πιο πριν μια τράπεζα στη ...Ρουμανία, και μία στη ...Σλοβακία που χρεώνουν το Α ή το Β, αυτό δεν καθιστά το λάθος που έκανες, σωστό.

Όλοι κάνουμε λάθη, το θέμα είναι να μπορούμε να το παραδεχτούμε κιόλας. Καλό βράδυ

Δεν περιμένω να παραδεχθείς το λάθος σου.

έγραψα πως όλες αυτές οι fintech  έχουν κάποιον λόγο που βγήκανε και έχουνε πελάτες εκτός αν νομίζεις πως έχουνε πελάτες μόνο εδώ Ελλάδα,  έδωσα και παραδείγματα με τιμές,  αν πας και στην Αγγλία θα δεις κάτι ωραίες χρεώσεις για μεταφορά εξωτερικό και για πληρωμές με την κάρτα σου στο εξωτερικό και θα λες τι καλή που είναι εθνική εδώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...