NikosKallithea Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Έτσι. Και έρχεται μια ωραία μέρα που βρίσκεις κλειδωμένο τον λογαριασμό σου και πρέπει να βγάλεις άκρη με το support τους. Οπως έλεγε και εδώ κάποιο μέλος σε παρόμοιο thread με τα προβλήματα που τράβηξε με την Ν26 η κάποια άλλη και δεν βρήκε λύση. Και μετά όπως είπες και εσύ, αντε γεια! Για να κλειδώσει ενας λογαριασμός έχει κάποιος κάνει σίγουρα μ@.
GREGORYMO Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Στις 9/8/2023 στις 10:43 ΜΜ, Bitbit είπε ρε φίλε σόρυ κιολας αλλά που ζεις εσύ. Εδώ και πόσο καιρό ισχύει αυτή η χρέωση. Και είναι φυσικό επακόλουθο. Πριν χρόνια σου δίναν bonus για να χρησιμοποιήσεις χρεωστική κάρτα. Τώρα η χρεωστική έχει γίνει υποχρεωτική. Ε ήρθε η ώρα του λογαριασμού λοιπόν. Ό,τι δώσανε θα τα πάρουν πίσω με το παραπάνω. Ήταν το επόμενο βήμα. Αυτό με τα bonus είναι ΠΟΛΥ παλιά. Το καλοκαίρι του 2015, ο κόσμος 'παρακαλούσε' για κάρτες παρότι οι κυβέρνηση του έλεγε ότι δεν χρειάζεται 22 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Στην τράπεζα Αττικής δεν μας έχουν χρεώσει ούτε για αρχική έκδοση ούτε για ανανέωση. Τα λεφτά πάντως από την κάρτα μια φορά στα τόσα χρόνια δεν είναι τίποτε μπροστά από την κλεψιά με τις προμήθειες εμβασματων. Η παγκρήτια χρέωνε ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ την χρεωστική κάρτα 1
TitanX Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως να μιλάμε για 6 ευρώ κάθε 4-5 χρόνια , για μια κάρτα με την οποία εξυπηρετούμαστε για δεκάδες συναλλαγες, το θεωρώ μίζερο. Επίσης νομίζω πως αν δεν την ενεργοποίησης την κάρτα δεν χρεωνεσαι. Αν έχεις χρεωθεί και πας άμεσα να την ακυρώσεις ζητάς να αντίλογισουν το ποσό. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από TitanX
cpavlidi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, gorge18 είπε καποια στιγμη μου ειχε ερθει μαιλ που ζητουσε να στειλω διαβατηριο ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι δεν το προσεξα. Θα δειξει, ετσι και αλλιως δεν το πολυ δουλευω. Αλλα αν σου ζητησουν τπτ τετοιο και δεν γινετε να μη το δωσεις μετα αντε γεια εσυ.. Δηλαδή έχεις την απαίτηση να ανοίξεις λογαριασμό τραπέζης χωρίς να δώσεις τα στοιχεία σου ταυτότητα ή διαβατήριο ; Ουάου......... δηλαδή θα παω πχ Πειραιως θα τους πω να ξερετε είμαι ο ταδε ταυτότητα ή διαβατήριο δεν σας δίνω αντε τώρα ανοίξτε μου λογαριασμό και γρηγορά παρακαλώ και αυτοί θα το κάνουν; 🤣 Οι ελ τράπεζες σου ζητάνε μέσω επικαιροποίησης μέχρι και την φορολογική σου δήλωση και καθώς να έχουν πρόσβαση σε όλα σου τα στοιχεία σου στην ααδε και εσύ κολλάς στο ότι θα δώσεις τα στοιχεία του διαβατηρίου σου; Δηλαδή μιλάμε ο ένας σου παίρνει 2 κάλτσες και ο άλλος σου παίρνει και το σώβρακο μη σου πω και την παρθενιά και εσύ προτιμάς να σου πάρουν το σώβρακο.....οκ.... 1
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Για να κλειδώσει ενας λογαριασμός έχει κάποιος κάνει σίγουρα μ@. Σύμφωνοι. Το θέμα είναι μην συμβεί σε κάποιον που τα έχει όλα νόμιμα και μετά δεν βρίσκει λύση. Το πιο σύνηθες είναι να σου ζητήσουν έγγραφα ταυτοποίησης και όλα εντάξει μετά. 20 λεπτά πριν, cpavlidi είπε Δηλαδή έχεις την απαίτηση να ανοίξεις λογαριασμό τραπέζης χωρίς να δώσεις τα στοιχεία σου ταυτότητα ή διαβατήριο ; Ουάου......... δηλαδή θα παω πχ Πειραιως θα τους πω να ξερετε είμαι ο ταδε ταυτότητα ή διαβατήριο δεν σας δίνω αντε τώρα ανοίξτε μου λογαριασμό και γρηγορά παρακαλώ και αυτοί θα το κάνουν; 🤣 Οι ελ τράπεζες σου ζητάνε μέσω επικαιροποίησης μέχρι και την φορολογική σου δήλωση και καθώς να έχουν πρόσβαση σε όλα σου τα στοιχεία σου στην ααδε και εσύ κολλάς στο ότι θα δώσεις τα στοιχεία του διαβατηρίου σου; Δηλαδή μιλάμε ο ένας σου παίρνει 2 κάλτσες και ο άλλος σου παίρνει και το σώβρακο μη σου πω και την παρθενιά και εσύ προτιμάς να σου πάρουν το σώβρακο.....οκ.... Ναι αυτά τα ζητάνε όλοι, εδώ μέχρι και το facebook ζητάει έγγραφο ταυτοποίησης αν υποπέσει στα συστήματα τίποτε περίεργο.
gorge18 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, cpavlidi είπε Δηλαδή έχεις την απαίτηση να ανοίξεις λογαριασμό τραπέζης χωρίς να δώσεις τα στοιχεία σου ταυτότητα ή διαβατήριο ; Ουάου......... δηλαδή θα παω πχ Πειραιως θα τους πω να ξερετε είμαι ο ταδε ταυτότητα ή διαβατήριο δεν σας δίνω αντε τώρα ανοίξτε μου λογαριασμό και γρηγορά παρακαλώ και αυτοί θα το κάνουν; 🤣 Οι ελ τράπεζες σου ζητάνε μέσω επικαιροποίησης μέχρι και την φορολογική σου δήλωση και καθώς να έχουν πρόσβαση σε όλα σου τα στοιχεία σου στην ααδε και εσύ κολλάς στο ότι θα δώσεις τα στοιχεία του διαβατηρίου σου; Δηλαδή μιλάμε ο ένας σου παίρνει 2 κάλτσες και ο άλλος σου παίρνει και το σώβρακο μη σου πω και την παρθενιά και εσύ προτιμάς να σου πάρουν το σώβρακο.....οκ.... Δεν ειπα κατι τετοιο. Ισως δεν το διατύπωσα σωστα. Κατι αναλογο με αυτο που εγραψες ειπα απαντωντας στον φιλο που ειπε Revolut και αντε γεια πιστεύοντας οτι η revolut δεν ελέγχετε.
παπι Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 13 ώρες πριν, TitanX είπε Πάντως να μιλάμε για 6 ευρώ κάθε 4-5 χρόνια , για μια κάρτα με την οποία εξυπηρετούμαστε για δεκάδες συναλλαγες, το θεωρώ μίζερο. Επίσης νομίζω πως αν δεν την ενεργοποίησης την κάρτα δεν χρεωνεσαι. Αν έχεις χρεωθεί και πας άμεσα να την ακυρώσεις ζητάς να αντίλογισουν το ποσό. Αμφισβητηση συναλλαγης πρεπει να κανω, που οπως ειπε η υπαλληλος στο τηλεφωνο, δεν θα εχει καποιο αποτελεσμα. Ξεκολλατε με τις μιζεριες. Εγω ξερω οτι πριν χρονια επρεπε να κανεις αρκετες δουλειες με το γκισε, επειτα ηρθε το ιντερνετικο και τα εκανες μονος σου, και επαιρνες κανα μπονους. Λογικο εφοσον δεν απασχολουσες τον υπαλληλο που πληρωνεται. Τωρα κανεις την δουλεια του υπαλληλου και πληρωνεις κιολας. WTF? Α μη ξεχναμε οτι με τον κοβιτ και τις αποστασεις, πλεον δεν υπαρχει γκισε, ασχετα που τελειωσε ο κοβιτας.
TitanX Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 10 hours ago, παπι said: Αμφισβητηση συναλλαγης πρεπει να κανω, που οπως ειπε η υπαλληλος στο τηλεφωνο, δεν θα εχει καποιο αποτελεσμα. Ξεκολλατε με τις μιζεριες. Εγω ξερω οτι πριν χρονια επρεπε να κανεις αρκετες δουλειες με το γκισε, επειτα ηρθε το ιντερνετικο και τα εκανες μονος σου, και επαιρνες κανα μπονους. Λογικο εφοσον δεν απασχολουσες τον υπαλληλο που πληρωνεται. Τωρα κανεις την δουλεια του υπαλληλου και πληρωνεις κιολας. WTF? Α μη ξεχναμε οτι με τον κοβιτ και τις αποστασεις, πλεον δεν υπαρχει γκισε, ασχετα που τελειωσε ο κοβιτας. Είσαι λάθος γιατί η κάρτα είναι ένα προϊόν το οποίο χρησιμεύει να κανείς τις πληρωμές σου και τις αγορές online η (σε κατάστημα αν θέλεις ) χωρίς να σηκωθείς από το καναπέ. Αυτό το προϊόν έχει ένα κόστος μιας και είναι προϊόν. που το πουλά μια ιδιωτική επιχείρηση. Γι αυτό που μου προσφέρει το κόστος είναι αστείο. Προσωπικά συχενομαι τις περιόδους που χρειάζονταν να στέινομαι στο κισσέ για ανάληψη η ενημέρωση βιβλιάριου. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή δεν βγάζω κάρτα, τα πληρώνω όλα μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής και αν θέλω μετρητά κάνω από το κισσέ πάνω από 1000. Αλλά πραγματικά αξίζει όλη αυτή η βαβούρα για 6 ευρώ τα 5 χρόνια;
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Απορώ ποσο φτηνότερα απο τις ελληνικές τράπεζες αγοράζουν τις κάρτες οι ξένες τράπεζες που δεν χρεώνουν το πλαστικό όταν λήγει.Για να μην πούμε για τις fintech με τις πολλαπλές virtual cards,δεν πιστευω να τους δίνουν τζάμπα τα νούμερα οι mastercard και visa. Kαι απο την άλλη έχω να πάω στην Eurobank να αλλάξω την χρεωστική που λήγει τον Οκτώβρη που δεν θα είμαι Ελλάδα.Ελπίζω να συνεχίζουν να εκτυπώνουν τις κάρτες επιτόπου και να μην χρειάζεται να περιμένω ταχυδρομείο.
cpavlidi Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, gorge18 είπε Δεν ειπα κατι τετοιο. Ισως δεν το διατύπωσα σωστα. Κατι αναλογο με αυτο που εγραψες ειπα απαντωντας στον φιλο που ειπε Revolut και αντε γεια πιστεύοντας οτι η revolut δεν ελέγχετε. Φυσικα και ελέγχεται η revolut αρκει φυσικά να κάνει αίτημα η ααδε στην λιθουανικη ααδε και αυτη με την σειρα της να αποστειλει τις κινησεις. Οπως καταλαβαινεις αν εισαι μεγαλοοφειλετης δεν την γλιτωνεις, αν χρωστας καμια 50.000 μια χαρα εισαι δεν σε ελεγχει κανεις παρόλο που οι ελλ τραπεζες θα σου μπλοκαρουν τον λογαριασμο η revolut θα παιζει μπαλιτσα αφοβα. τωρα αν χρωστας 1 μυρριο θαρρω ως η ααδε θα στειλει αιτημα στην λιθουνικη ααδε για έλεγχο Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2023 από cpavlidi
sdikr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 14 hours ago, Ukforthemoment said: Απορώ ποσο φτηνότερα απο τις ελληνικές τράπεζες αγοράζουν τις κάρτες οι ξένες τράπεζες που δεν χρεώνουν το πλαστικό όταν λήγει.Για να μην πούμε για τις fintech με τις πολλαπλές virtual cards,δεν πιστευω να τους δίνουν τζάμπα τα νούμερα οι mastercard και visa. Kαι απο την άλλη έχω να πάω στην Eurobank να αλλάξω την χρεωστική που λήγει τον Οκτώβρη που δεν θα είμαι Ελλάδα.Ελπίζω να συνεχίζουν να εκτυπώνουν τις κάρτες επιτόπου και να μην χρειάζεται να περιμένω ταχυδρομείο. Κάποια στιγμή που έψαχνα και στο εξωτερικό χρεώνουν ανανεώσεις, άλλου σε χρεώνουν πάγιο για τον λογαριασμό και έχεις δωρεάν την κάρτα, γενικά χρεώσεις υπάρχουν παντού, άλλου μικρότερες αλλού μεγαλύτερες. Οι fintech κάπως πρέπει να κερδίσουν κόσμο και ποντάρουν στο ότι έχουν δωρεάν αυτά που πληρώνουν σε άλλες τράπεζες
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 19 λεπτά πριν, sdikr είπε Κάποια στιγμή που έψαχνα και στο εξωτερικό χρεώνουν ανανεώσεις, άλλου σε χρεώνουν πάγιο για τον λογαριασμό και έχεις δωρεάν την κάρτα, γενικά χρεώσεις υπάρχουν παντού, άλλου μικρότερες αλλού μεγαλύτερες. Οι fintech κάπως πρέπει να κερδίσουν κόσμο και ποντάρουν στο ότι έχουν δωρεάν αυτά που πληρώνουν σε άλλες τράπεζες Παντού δεν υπάρχουν και το ξέρω απο πρωτο χέρι με τον αγγλικό μου λογαριασμό. Πχ https://www.thisismoney.co.uk/money/cardsloans/article-10689037/Barclays-begin-charging-replace-debit-cards.html From August, the first replacement card will be free but any more will cost customers £5 if they misplace one or need to update their details — if you change your name, for example. HSBC, Santander, Lloyds, Nationwide, NatWest and others do not charge for replacement bank cards. Mobile bank Monzo offers two free replacement cards and charges £5 thereafter. https://www.barclays.co.uk/current-accounts/ Barclays Bank Account No monthly cost
sdikr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 12 minutes ago, Ukforthemoment said: Παντού δεν υπάρχουν και το ξέρω απο πρωτο χέρι με τον αγγλικό μου λογαριασμό. Πχ https://www.thisismoney.co.uk/money/cardsloans/article-10689037/Barclays-begin-charging-replace-debit-cards.html From August, the first replacement card will be free but any more will cost customers £5 if they misplace one or need to update their details — if you change your name, for example. HSBC, Santander, Lloyds, Nationwide, NatWest and others do not charge for replacement bank cards. Mobile bank Monzo offers two free replacement cards and charges £5 thereafter. https://www.barclays.co.uk/current-accounts/ Barclays Bank Account No monthly cost Μα αυτό που βάζεις μιλάει για χρεώσεις μετά απο κάποιες που δίνουν δωρεάν Όπως είπα, άλλες χρεώνουν λιγότερα άλλες περισσότερα πχ https://www.unicredit.ro/content/dam/cee2020-pws-ro/DocumentePDF/TarifeComisioanePI/Commissions-and_interests_PI.pdf https://www.unicreditbank.sk/content/dam/cee2020-pws-sk/en-documents/about-bank/priceList/15856_UCB_CENNIK_RETAIL_ENG_FIN.pdf
παπι Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Στις 11/8/2023 στις 11:06 ΜΜ, TitanX είπε Είσαι λάθος γιατί η κάρτα είναι ένα προϊόν το οποίο χρησιμεύει να κανείς τις πληρωμές σου και τις αγορές online η (σε κατάστημα αν θέλεις ) χωρίς να σηκωθείς από το καναπέ. Αυτό το προϊόν έχει ένα κόστος μιας και είναι προϊόν. που το πουλά μια ιδιωτική επιχείρηση. Γι αυτό που μου προσφέρει το κόστος είναι αστείο. Προσωπικά συχενομαι τις περιόδους που χρειάζονταν να στέινομαι στο κισσέ για ανάληψη η ενημέρωση βιβλιάριου. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή δεν βγάζω κάρτα, τα πληρώνω όλα μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής και αν θέλω μετρητά κάνω από το κισσέ πάνω από 1000. Αλλά πραγματικά αξίζει όλη αυτή η βαβούρα για 6 ευρώ τα 5 χρόνια; Κοιτα να δεις πως ειναι η κατασταση. Την ευκολια που σου προσφερει το προιον αυτο, το πηρωνεις με καθε transaction. Η χρεωση με τα 6ευρω ειναι... Μπαινει ενας μανατζερ στο ΔΣ και λεει "παιδια καθε χρονο ληγουν 1εκ καρτες, αν τις χρεωσουμε 6ευρω θα βαλουμε 6εκ ευρω στο μπατζετ."
TitanX Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 10 hours ago, παπι said: Κοιτα να δεις πως ειναι η κατασταση. Την ευκολια που σου προσφερει το προιον αυτο, το πηρωνεις με καθε transaction. Η χρεωση με τα 6ευρω ειναι... Μπαινει ενας μανατζερ στο ΔΣ και λεει "παιδια καθε χρονο ληγουν 1εκ καρτες, αν τις χρεωσουμε 6ευρω θα βαλουμε 6εκ ευρω στο μπατζετ." ΕΕ παντού δε συμβαίνει αυτό; Εδώ μας χρεώνουν τα σούπερ μάρκετ τις σακούλες ενω βγάζουν μυρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα