AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 8 minutes ago, HALF EVIL said: Δεν βλέπω κάτι κακό. Εξαρτάται την φάση του καθενός, για εμένα πχ, αν γυρίσουν και μου πουν ότι πέρυσι έβγαλα πχ 40000, και επειδή έχω αμάξι, νοίκι, μηχανή, χάλασα και 15 χιλιάρικα σε αγορές, μου περισσεύουν 10 χιλιάδες για να κάνω ανάλωση κεφαλαίου κάποια στιγμή αν χρειαστεί, είναι ένα θέμα αλλά όχι τόσο μεγάλο Αν όμως βάλεις στην θέση μου έναν που παίρνει 20 χιλιάρικα, έχει χαλάσει τα 10, έχει αμαξάκι, έχει νοίκι κτλ, άρα μπορεί να του βγει ένα τεκμαρτό εισόδημα 25 χιλιάδων, φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι σημαίνει
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 5 hours ago, AristidisZ said: Αν όμως βάλεις στην θέση μου έναν που παίρνει 20 χιλιάρικα, έχει χαλάσει τα 10, έχει αμαξάκι, έχει νοίκι κτλ, άρα μπορεί να του βγει ένα τεκμαρτό εισόδημα 25 χιλιάδων, φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι σημαίνει Για αυτόν δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι, και με ότι ισχύει σήμερα έχει πρόβλημα, φορολογείται τεκμαρτά για 25k αντί για 20k που υποτίθεται πως είναι το πραγματικό εισοδόδημα του, και φυσικά δεν του μένει ούτε ευρώ για μελλοντική ανάλωση κεφαλαίου. Πάντως κάτι πάει πολύ στραβά στην περίπτωση που περιγράφεις, να ξοδεύει 10 και να έχει τεκμήρια 25 δεν παίζει, εκτός και αν πχ το "αμαξάκι" είναι καμιά Cayenne 4,5 λίτρα που απλά κάθεται με τις πινακίδες πάνω χωρίς να κυκλοφορεί. 1
sdikr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 7 hours ago, AristidisZ said: Μισθωτός, κατασπρος και το ΦΜΥ μου είναι πολύ ψηλό, σε διαβεβαιώ Διάβασε το παρακάτω και θα καταλάβεις https://www.naftemporiki.gr/finance/economy/1501568/allazoyn-oi-kanones-kalypsis-ton-tekmirion-diaviosis/ Αφού είσαι άσπρος όπως λες δεν έχεις κάτι να σε φοβίζει
AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 35 minutes ago, Joshua21 said: Για αυτόν δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι, και με ότι ισχύει σήμερα έχει πρόβλημα, φορολογείται τεκμαρτά για 25k αντί για 20k που υποτίθεται πως είναι το πραγματικό εισοδόδημα του, και φυσικά δεν του μένει ούτε ευρώ για μελλοντική ανάλωση κεφαλαίου. Πως φορολογείται σήμερα κάποιος για τεκμαρτό είσοδημα 25Κ, όταν έχει ένα αυτοκίνητο και μένει στο νοίκι, για πες μου και εμένα, έτσι από περιέργεια...
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, AristidisZ said: Πως φορολογείται σήμερα κάποιος για τεκμαρτό είσοδημα 25Κ, όταν έχει ένα αυτοκίνητο και μένει στο νοίκι, για πες μου και εμένα, έτσι από περιέργεια... Έχω γράψει ήδη στο κομμάτι που ΔΕΝ έκανες quote μια πιθανότητα, αυτοκίνητο 4,5 λίτρα και άρα τουλάχιστον 17.900€ τεκμήριο μόνο για το αυτοκίνητο, μαζί με το τεκμήριο διαβίωσης του σπιτιού και το ατομικό μπορεί και να βγαίνουν συνολικά 25k. Κατά τα άλλα όπως έγραψα και μένα μου φαίνεται περίεργο, και επίσης δικό σου ήταν το σενάριο "έχει αμαξάκι, έχει νοίκι κτλ, άρα μπορεί να του βγει ένα τεκμαρτό εισόδημα 25 χιλιάδων", οπότε καλύτερα εξήγησε εσύ πως βγαίνει. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από Joshua21 1
Bitbit Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 8 hours ago, AristidisZ said: Μισθωτός, κατασπρος και το ΦΜΥ μου είναι πολύ ψηλό, σε διαβεβαιώ 1
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Τρία χρόνια τώρα ακούμε για κατάργηση τεκμηρίων. Τώρα λένε μείωση κατά 30% από το 25, καλά κρασιά. Διάβασα και το άρθρο, άλλο ένα όπλο που είχε ο πολίτης για να αντιμετωπίσει την τρέλα του ελληνικού φορολογικού συστήματος πάει περίπατο σιγά σιγά. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από Basilhs23___
cpavlidi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Revolut και αντε γεια...... Revolut και αντε γεια...... Revolut και αντε γεια...... 2
GamingMaster424 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 22 hours ago, james01gr said: ΥΓ στην Viva υπάρχει προστασία καταθέσεων; ή μήπως δεν θεωρείται πιστωτικό ίδρυμα και δεν υπαρχει; Προφανώς και υπάρχει προστασία καταθέσεων, και προφανώς και είναι πιστωτικό ίδρυμα, Viva Bank λέγεται εξάλλου https://prismic-io.s3.amazonaws.com/vivawallet/0a2ef099-fd4c-4aa0-82de-0117c557f13c_Teke_Gr.pdf 1
AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 4 hours ago, Joshua21 said: Κατά τα άλλα όπως έγραψα και μένα μου φαίνεται περίεργο, και επίσης δικό σου ήταν το σενάριο "έχει αμαξάκι, έχει νοίκι κτλ, άρα μπορεί να του βγει ένα τεκμαρτό εισόδημα 25 χιλιάδων", οπότε καλύτερα εξήγησε εσύ πως βγαίνει. Διάβασε το link που παρέθεσα και θα καταλάβεις
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Just now, AristidisZ said: Διάβασε το link που παρέθεσα και θα καταλάβεις Το έχω διαβάσει, παρόλα αυτά όμως δεν καταλαβαίνω. Μήπως να το εξηγούσες λίγο?
SabotazNic Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cpavlidi είπε Revolut και αντε γεια...... Revolut και αντε γεια...... Revolut και αντε γεια...... Για εναν νεο ή/και που δουλευει μαυρα, ναι μια χαρα ειναι Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από SabotazNic 1
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, cpavlidi είπε Revolut και αντε γεια...... Revolut και αντε γεια...... Revolut και αντε γεια...... Έτσι. Και έρχεται μια ωραία μέρα που βρίσκεις κλειδωμένο τον λογαριασμό σου και πρέπει να βγάλεις άκρη με το support τους. Οπως έλεγε και εδώ κάποιο μέλος σε παρόμοιο thread με τα προβλήματα που τράβηξε με την Ν26 η κάποια άλλη και δεν βρήκε λύση. Και μετά όπως είπες και εσύ, αντε γεια! 1
gorge18 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, cpavlidi είπε Revolut και αντε γεια...... Revolut και αντε γεια...... Revolut και αντε γεια...... καποια στιγμη μου ειχε ερθει μαιλ που ζητουσε να στειλω διαβατηριο ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι δεν το προσεξα. Θα δειξει, ετσι και αλλιως δεν το πολυ δουλευω. Αλλα αν σου ζητησουν τπτ τετοιο και δεν γινετε να μη το δωσεις μετα αντε γεια εσυ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα