παπι Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μου ηρθε μια χρεωση στη γυρομπανκ 6ε για ανανεωση καρτας. Τους πηρα τηλ για το τι και πως και το μονο που καταλαβα ειναιοτι θελουν 6ε και τα πηραν. Επειδη η κινηση αυτη ξεφευγει και λογικα θα θελουν και θα παρουν αλλα, λεω να παω απο κει να κλεισω το λογαριασμο. Τι εναλλακτικες εχουμε εκτος τα παρασιτα πειρ ετε αλφα ευρ. Στο μαγαζι εχω vivawallet, απο την οποια δεν εχω παραπονο, αλλα εχει το θεμα με την αναληψη. 2 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα εναλλακτικές τράπεζες για τζάμπα καρτες. Εσυ επιχειρηματίας σε πηραξαν τα 6€ καθε 3-4 χρόνια 1
haris_216 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 47 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα εναλλακτικές τράπεζες για τζάμπα καρτες. Εσυ επιχειρηματίας σε πηραξαν τα 6€ καθε 3-4 χρόνια Νομίζω ότι δεν είναι θέμα επιχειρηματία ή μη για να χαλαστεί κάποιος με το κάθε μορφής νταβατζιλίκι και "αποφασίζομεν και..." που περνάνε πια οι τράπεζες. Από τις πιθανές και απίθανες χρεώσεις, τα διάφορα "ασφαλιστήρια" που προσπαθούν να περάσουν (που αν δεν είσαι λίγο έτοιμος για καυγά θα στα φορτώσουν) μέχρι τα ειδικά ωράρια που θέτουν πια για δουλειές εντός καταστήματος 3
παπι Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα εναλλακτικές τράπεζες για τζάμπα καρτες. Εσυ επιχειρηματίας σε πηραξαν τα 6€ καθε 3-4 χρόνια Δεν είναι η τζάμπα κάρτα. Είναι αυτό που λέει ο @haris_216 . Είναι και το κράτος που μας σπρώχνει προς ηλεκτρονικές συναλλαγές. Ε μη μείνω με την γύρο μπανκ επειδή τυχαίνει να είχα ανοίξει μισθοδοσία πριν 15 χρόνια. Τραγικοι τελείως, μου είπαν ότι το άλλαξαν το 2018. Ούτε καν μου στείλαν συμβόλαιο να υπογράψω. Απλά σήμερα είχα μια κίνηση 6€ με αιτιολογία «χρεωστική κάρτα». Που μου είναι και άχρηστη σε φυσική μορφή επειδή τις έχω στο τηλ. Και αν αναρωτιέσαι, δεν έχουν αυλές. Μόνο αυτές που φορτίζεις. ε όχι δεν θέλω να συνεργάζομαι με το ζόρι. 2 1
ekrepali Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Όλες οι τράπεζες χρεώνουν 6ευρώ για ανανέωση... μάλιστα η Εθνική μείωσε και τη διάρκεια της κάρτας από 5 χρόνια σε 3 χρόνια. 1
παπι Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, ekrepali είπε Όλες οι τράπεζες χρεώνουν 6ευρώ για ανανέωση... μάλιστα η Εθνική μείωσε και τη διάρκεια της κάρτας από 5 χρόνια σε 3 χρόνια. Στη βιβα παταω εκδοση νεας καρτας μετα παταω να μπει στο apple pay και εχω καρτα. Τοσο απλο χωρις χρεωση. Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι χρηστικη με της αναληψεις. Και μη μου λες ολες. Ειναι οι 4ρης που εχουμε χρεωθει 5κ ο καθενας μας για να υπαρχουν. Με αυτη τη οπτιμα, τραπεζα χανιων, hbsc πως στο διαλο λεγεται εχει ερθει κανεις σε επαφη;
james01gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, παπι είπε Στη βιβα παταω εκδοση νεας καρτας μετα παταω να μπει στο apple pay και εχω καρτα. Τοσο απλο χωρις χρεωση. Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι χρηστικη με της αναληψεις. Και μη μου λες ολες. Ειναι οι 4ρης που εχουμε χρεωθει 5κ ο καθενας μας για να υπαρχουν. Με αυτη τη οπτιμα, τραπεζα χανιων, hbsc πως στο διαλο λεγεται εχει ερθει κανεις σε επαφη; Εμ ακριβώς αυτό το θεμα είναι. Θέλεις να κανεις αναλήψεις και δυσκολευεσαι με την βιβα; θέλεις να τα μεταφέρεις σε συστημική και έχεις πέναλτι; γιατί με την βιβα δεν έχεις πρόβλημα με τις χρεώσεις και με την eurobank (ή άλλες συστημικες) εχεις; μπορείς να βγάλεις αϋλη κάρτα σε όλες τις συστημικες. Δεν θα φας χρέωση. ΥΓ στην Viva υπάρχει προστασία καταθέσεων; ή μήπως δεν θεωρείται πιστωτικό ίδρυμα και δεν υπαρχει; Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2023 από james01gr
Bitbit Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 ρε φίλε σόρυ κιολας αλλά που ζεις εσύ. Εδώ και πόσο καιρό ισχύει αυτή η χρέωση. Και είναι φυσικό επακόλουθο. Πριν χρόνια σου δίναν bonus για να χρησιμοποιήσεις χρεωστική κάρτα. Τώρα η χρεωστική έχει γίνει υποχρεωτική. Ε ήρθε η ώρα του λογαριασμού λοιπόν. Ό,τι δώσανε θα τα πάρουν πίσω με το παραπάνω. Ήταν το επόμενο βήμα. 1
AristidisZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 57 minutes ago, Bitbit said: Ήταν το επόμενο βήμα Το επόμενο βήμα δεν το έχετε δει ακόμα, καθηστε να δείτε τι θα γίνει με τα τεκμήρια σε λίγο 2
dpolal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, παπι είπε Δεν είναι η τζάμπα κάρτα. Είναι αυτό που λέει ο @haris_216 . Είναι και το κράτος που μας σπρώχνει προς ηλεκτρονικές συναλλαγές. Ε μη μείνω με την γύρο μπανκ επειδή τυχαίνει να είχα ανοίξει μισθοδοσία πριν 15 χρόνια. Τραγικοι τελείως, μου είπαν ότι το άλλαξαν το 2018. Ούτε καν μου στείλαν συμβόλαιο να υπογράψω. Απλά σήμερα είχα μια κίνηση 6€ με αιτιολογία «χρεωστική κάρτα». Που μου είναι και άχρηστη σε φυσική μορφή επειδή τις έχω στο τηλ. Και αν αναρωτιέσαι, δεν έχουν αυλές. Μόνο αυτές που φορτίζεις. ε όχι δεν θέλω να συνεργάζομαι με το ζόρι. Πήγαινε άνοιξε Όψεως στην Alpha για να σε χρεώνουν ένα 5ευρω ΚΑΘΕ μήνα σαν έξοδα διατήρησης λογαριασμού για να καταλάβεις τί γίνεται. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Όλες οι τράπεζες χρεώνουν 6ευρώ για ανανέωση... μάλιστα η Εθνική μείωσε και τη διάρκεια της κάρτας από 5 χρόνια σε 3 χρόνια. Στην τράπεζα Αττικής δεν μας έχουν χρεώσει ούτε για αρχική έκδοση ούτε για ανανέωση. Τα λεφτά πάντως από την κάρτα μια φορά στα τόσα χρόνια δεν είναι τίποτε μπροστά από την κλεψιά με τις προμήθειες εμβασματων. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από Basilhs23___
NikosKallithea Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Το επόμενο βήμα δεν το έχετε δει ακόμα, καθηστε να δείτε τι θα γίνει με τα τεκμήρια σε λίγο Δηλαδή τι θα γίνει με τα τεκμήρια; Εκτός αν είσαι μαύρος τότε καλα θα σου κάνουν
AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 5 hours ago, NikosKallithea said: Δηλαδή τι θα γίνει με τα τεκμήρια; Εκτός αν είσαι μαύρος τότε καλα θα σου κάνουν Μισθωτός, κατασπρος και το ΦΜΥ μου είναι πολύ ψηλό, σε διαβεβαιώ Διάβασε το παρακάτω και θα καταλάβεις https://www.naftemporiki.gr/finance/economy/1501568/allazoyn-oi-kanones-kalypsis-ton-tekmirion-diaviosis/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα