Modesta Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Καλημέρα Μετακομίζω σε καινούριο σπίτι με τη γυναίκα μου και θέλουμε να πάρουμε καινούριο πλυντήριο που να είναι και στεγνωτήριο και επειδή δεν έχουμε ιδέα τι να προσέξουμε,θέλουμε συμβουλές και προτάσεις Μελλοντικά ελπίζουμε να κάνουμε και κανένα παιδί οπότε θα είμαστε 3-4 άτομα Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Υπάρχει δυνατότητα για ξεχωριστές συσκευές;
nikthanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 έχω εμπειρία και απο ξεχωριστές συσκευές και απο μία πλυντήριο-στεγνωτήριο. η κάθε λύση έχει τα καλά της και τα κακά της. το πλυντήριο στεγνωτήριο, έχει το κακό οτι αν χαλάσει το ένα, χάνεις και το άλλο. οι ξεχωριστές συσκευές, είναι καλύτερες από αυτή την άποψη, αλλά το να περιμένεις πότε θα τελειώσει το πλυντήριο για να πάρεις τα ρούχα και να τα βάλεις στο στεγνωτήριο είναι λίγο βλακεία. με πλυντήριο στεγνωτήριο, βάζεις τα ρούχα να πλυθούν και να στεγνώσουν το βράδυ για να εκμεταλλευτείς και το νυχτερινό ρεύμα, και το πρωί είναι έτοιμα στεγνά και δεν ασχολείσαι στο ενδιάμεσο. εγώ προσωπικά στα πλυντήρια προτιμώ bosch/siemens. υπάρχουν πολλές επιλογές, συνήθως το ότι πληρώνεις παίρνεις ισχύει σ' αυτές τις περιπτώσεις. το πλυντήριο προτιμώ να ειναι 8-10 κιλά και το γεμίζω με τη μισή ποσότητα και πρόγραμμα eco. Αν το παραγεμίσεις, το στεγνωτήριο ειδικα, τα αποτελέσματα θα σε απογοητεύσουν.
vagos789 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 2 σε 1 το δοκιμασα δυο φορες,δεν αντεξαν χρονικα πολυ. (Στο εξοχικο εχω ενα τετοιο indesit πολλα χρονια αλλα δουλευει 5-10 φορες το χρονο οποτε δεν ειναι αξιοπιστος δεικτης) Πλεον μονο ξεχωριστες συσκευες
vamvakoolas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 προσωπικα εχω και τα 2 σε διαφορετικα σπιτια: Για δευτερη φορα χαλασε η συσκευη 2 σε 1 και αποφασισα να τη σουταρω. Ναι μεν εχεις ευκολια αλλα αποτι μιλαγα με διαφορετικους τεχνικους ολοι συμφωνησαν οτι ειναι πιο επιρεππης στις βλαβες αποτι ξεχωριστες συσκευες. Μιλαμε για συσκευη που δουλευει τουλαχιστον 1 ωρα και μπορει να φτασει και 4(!) οποτε λογικο ειναι να βγαζει προβληματα απο την αλλη εχοντας και ξεχωριστες συσκευες εδω και 5 χρονια μηδεν ζημια. Επισης το στεγνωμα ειναι πιο αποδοτικο ενω αν χαλασει το στεγνωτηριο εχουμε εναλλακτικα ταρατσα/απλωστρα. 1
AeonBeliever Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 On 09/08/2023 at 10:58, Modesta said: Καλημέρα Μετακομίζω σε καινούριο σπίτι με τη γυναίκα μου και θέλουμε να πάρουμε καινούριο πλυντήριο που να είναι και στεγνωτήριο και επειδή δεν έχουμε ιδέα τι να προσέξουμε,θέλουμε συμβουλές και προτάσεις Μελλοντικά ελπίζουμε να κάνουμε και κανένα παιδί οπότε θα είμαστε 3-4 άτομα Ευχαριστώ Ήμουν στον χώρο των λευκών οικιακών συσκευών, σε μεγάλη εταιρία λιανικής. Αυτό που θα σου πω, καθαρά εμπειρικά, είναι ότι οι συσκευές αυτές που είναι 2-1 δοκιμάστηκαν αλλά βγάζουν αρκετά προβλήματα, εν κατακλείδι και στερούνται τόσης πρακτικότητας λειτουργικά εν τέλει, πέραν του χωροταξικού. Αν το σπίτι μπορεί να το υποστηρίξει, ξεχωριστά πλυντήριο και ξεχωριστά στεγνωτήριο.
_Biohazard_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Στις 9/8/2023 στις 12:20 ΜΜ, nikthanos είπε ... με πλυντήριο στεγνωτήριο, βάζεις τα ρούχα να πλυθούν και να στεγνώσουν το βράδυ για να εκμεταλλευτείς και το νυχτερινό ρεύμα, και το πρωί είναι έτοιμα στεγνά και δεν ασχολείσαι στο ενδιάμεσο. ... Αυτό δεν ισχύει τόσο. Η συσκευή 2σε1 δεν έχει ίδια χωρητικότητα σε πλύση και στέγνωμα. Οπότε μάλλον μαζί με το νυχτερινό ρεύμα χρειάζεται και ξυπνητήρι τα ξημερώματα, να αδειάσει μέρος αυτών που έχουν πλυθεί για να συνεχίσει στο στέγνωμα.
dpolal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Αυτό δεν ισχύει τόσο. Η συσκευή 2σε1 δεν έχει ίδια χωρητικότητα σε πλύση και στέγνωμα. Οπότε μάλλον μαζί με το νυχτερινό ρεύμα χρειάζεται και ξυπνητήρι τα ξημερώματα, να αδειάσει μέρος αυτών που έχουν πλυθεί για να συνεχίσει στο στέγνωμα. Αυτό και ειδικά αν υπάρχουν και μωρά παιδιά τότε θα λειτουργεί σχεδόν κάθε μέρα. Καλύτερα ξεχωριστές συσκευές.
Xvipes Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 8 hours ago, _Biohazard_ said: Αυτό δεν ισχύει τόσο. Η συσκευή 2σε1 δεν έχει ίδια χωρητικότητα σε πλύση και στέγνωμα. Οπότε μάλλον μαζί με το νυχτερινό ρεύμα χρειάζεται και ξυπνητήρι τα ξημερώματα, να αδειάσει μέρος αυτών που έχουν πλυθεί για να συνεχίσει στο στέγνωμα. Και εγώ 2 σε 1 έχω και σχεδόν ποτέ δεν παραπονέθηκε ότι έχω βάλει παραπάνω από όσα αντέχει στο στέγνωμα. Συνήθως γίνεται αν το παραγεμίσεις στο πλύσιμο. Αυτό που θέλω εγώ να προσθέσω στην κουβέντα είναι το αν αξίζει τελικά το στεγνωτήριο μιας και έχω παρατηρήσει πως ψιλοκαταστρέφει τα ρούχα. Για να το αποφύγω βάζω το στέγνωμα να σταματήσει λίγο νωρίτερα ώστε να βγουν νωπά αν είναι ρούχα και φουλ αν είναι εσώρουχα και πετσέτες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 1 hour ago, Xvipes said: Και εγώ 2 σε 1 έχω και σχεδόν ποτέ δεν παραπονέθηκε ότι έχω βάλει παραπάνω από όσα αντέχει στο στέγνωμα. Δλδ έχεις πχ 9kg/6kg πλυντήριο/στεγνωτήριο αντίστοιχα, του βάζεις 8kg για πλύση και δεν έχει θέμα στο στεγνωτήριο με 2 κιλά πάνω?
_Biohazard_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Xvipes είπε Και εγώ 2 σε 1 έχω και σχεδόν ποτέ δεν παραπονέθηκε ότι έχω βάλει παραπάνω από όσα αντέχει στο στέγνωμα. Συνήθως γίνεται αν το παραγεμίσεις στο πλύσιμο. Αυτό που θέλω εγώ να προσθέσω στην κουβέντα είναι το αν αξίζει τελικά το στεγνωτήριο μιας και έχω παρατηρήσει πως ψιλοκαταστρέφει τα ρούχα. Για να το αποφύγω βάζω το στέγνωμα να σταματήσει λίγο νωρίτερα ώστε να βγουν νωπά αν είναι ρούχα και φουλ αν είναι εσώρουχα και πετσέτες. 12 λεπτά πριν, Thresh είπε Δλδ έχεις πχ 9kg/6kg πλυντήριο/στεγνωτήριο αντίστοιχα, του βάζεις 8kg για πλύση και δεν έχει θέμα στο στεγνωτήριο με 2 κιλά πάνω? Μπορεί για κάποιο λίγο καιρό να δουλέψει, μετά τους βλέπεις σε αξιολογήσεις, σε fora κτλ να λένε ότι δεν αντέχουν πολύ καιρό τα 2σε1, βγάζουν προβλήματα, κτλ. Ότι έχουν γίνει abuse όμως δεν αναφέρεται πουθενά.
Xvipes Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 31 minutes ago, Thresh said: Δλδ έχεις πχ 9kg/6kg πλυντήριο/στεγνωτήριο αντίστοιχα, του βάζεις 8kg για πλύση και δεν έχει θέμα στο στεγνωτήριο με 2 κιλά πάνω? LG 8kg/5kg και τα βάζω με το μάτι δε ξέρω αν είναι 8 κιλά ή όχι απλά προσέχω να έχω λίγο κενό στο πάνω μέρος του κάδου. Βάζω το πρόγραμμα για πλύσιμο και στέγνωμα με χρονοδιακόπτη και το πρωί είναι στεγνά. Αν βάλω παραπάνω από όσο πρέπει όταν πάει για στέγνωμα μου πετάει error και δεν προχωράει.
_Biohazard_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Xvipes είπε LG 8kg/5kg και τα βάζω με το μάτι δε ξέρω αν είναι 8 κιλά ή όχι απλά προσέχω να έχω λίγο κενό στο πάνω μέρος του κάδου. Βάζω το πρόγραμμα για πλύσιμο και στέγνωμα με χρονοδιακόπτη και το πρωί είναι στεγνά. Αν βάλω παραπάνω από όσο πρέπει όταν πάει για στέγνωμα μου πετάει error και δεν προχωράει. 2 ώρες πριν, Xvipes είπε Και εγώ 2 σε 1 έχω και σχεδόν ποτέ δεν παραπονέθηκε ότι έχω βάλει παραπάνω από όσα αντέχει στο στέγνωμα. Συνήθως γίνεται αν το παραγεμίσεις στο πλύσιμο. Αυτό που θέλω εγώ να προσθέσω στην κουβέντα είναι το αν αξίζει τελικά το στεγνωτήριο μιας και έχω παρατηρήσει πως ψιλοκαταστρέφει τα ρούχα. Για να το αποφύγω βάζω το στέγνωμα να σταματήσει λίγο νωρίτερα ώστε να βγουν νωπά αν είναι ρούχα και φουλ αν είναι εσώρουχα και πετσέτες. Άρα δεν είναι επειδη το έχεις παραγεμισει στο πλύσιμο, ειναι επειδή έχεις βάλει μεν όσο μπορεί να πλύνει, αλλά ειναι παραπάνω από όσο μπορεί να στεγνώσει. Φαίνεται ξεκάθαρα από τη συμπεριφορά του μηχανήματος που περιγράφεις.
Xvipes Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Εννοείς πως χαλάει τα ρούχα γιατί βάζω παραπάνω από όσα μπορεί να στεγνώσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα