Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, georgkar94 είπε

αυτο το ταμπλετ κανει 80 ευρω και λες ειναι μονο για παιδια λες και δεν υπαρχει ενδιαμεση χρηση..δηλαδη εισαι σιγουρος οτι για εναν ενηλικα που θελει youtube,netflix,σερφαρισμα και κανα παιχνιδακι δεν κανει;

΄Έχω αγοράσει στη μικρή αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/38506705/Xiaomi-Redmi-Pad-10-61-Tablet-με-WiFi-4GB-128GB-Graphite-Gray.html

Πολύ καλύτερο, αλλά και πολύ ακριβότερο. Λαγκάρει σε αρκετές διεργασίες. Δε θα το έπαιρνα για εμένα. 

Κολλάει και στο youtube σε κάποιες περιπτώσεις. 

Εκτός αυτού κάνω και τραπεζικές συναλλαγές μέσω tablet, κινητού και υπολογιστή. Αν δεν παίρνει τις απαραίτητες ενημερώσεις ασφαλείας δεν μπορώ να το εμπιστευτώ.

Για παιχνιδάκι... ανάλογα τί εννοεί κάποιος. Για πολύ απλά παιχνίδια κάνει. Για κάτι καλύτερο όχι.

Αν μου μιλάς για έναν ενήλικα που θα το χρησιμοποιήσει όπως ένα παιδάκι, δηλάδή ταινίες, απλά παιχνιδάκια κτλ, τότε υποθέτω ότι κάνει τη δουλειά του. Το έγραψα εξαρχής.

Τέλος, μιλάμε για μία κινέζική εταιρεία νέα στο χώρο. Πόσο καλή παραμετροποίηση να έχει κάνει στη συσκευή; Αν υπάρχουν software bugs να περιμένω αναβάθμιση ή θα ζήσω με αυτά;..

Συνοπτικά: αν το δεχτείς γι αυτό που είναι: απλό, φθηνό, κινέζικο, χωρίς αναβαθμίσεις και με πιθανά μικρά ή μεγάλα θεματάκια στο λειτουργικό, τότε είναι μία πολύ καλή προσφορά. Στα ελληνικά καταστήματα δε βρίσκεις κάτι ανάλογο σε αυτή την τιμή. Η πιο κοντινή επιλογή είναι το Realme pad mini:

https://www.bestprice.gr/item/2157687035/realme-pad-mini-87-64gb.html

Εϊναι ακριβότερο, μικρότερο, με καλύτερο επεξεργαστή και πιο επώνυμο. Κάνει 110€ όμως...

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 4
Δημοσ.
Στις 9/8/2023 στις 6:13 ΜΜ, Tlykog είπε

΄Έχω αγοράσει στη μικρή αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/38506705/Xiaomi-Redmi-Pad-10-61-Tablet-με-WiFi-4GB-128GB-Graphite-Gray.html

Πολύ καλύτερο, αλλά και πολύ ακριβότερο. Λαγκάρει σε αρκετές διεργασίες. Δε θα το έπαιρνα για εμένα. 

Κολλάει και στο youtube σε κάποιες περιπτώσεις. 

Εκτός αυτού κάνω και τραπεζικές συναλλαγές μέσω tablet, κινητού και υπολογιστή. Αν δεν παίρνει τις απαραίτητες ενημερώσεις ασφαλείας δεν μπορώ να το εμπιστευτώ.

Για παιχνιδάκι... ανάλογα τί εννοεί κάποιος. Για πολύ απλά παιχνίδια κάνει. Για κάτι καλύτερο όχι.

Αν μου μιλάς για έναν ενήλικα που θα το χρησιμοποιήσει όπως ένα παιδάκι, δηλάδή ταινίες, απλά παιχνιδάκια κτλ, τότε υποθέτω ότι κάνει τη δουλειά του. Το έγραψα εξαρχής.

Τέλος, μιλάμε για μία κινέζική εταιρεία νέα στο χώρο. Πόσο καλή παραμετροποίηση να έχει κάνει στη συσκευή; Αν υπάρχουν software bugs να περιμένω αναβάθμιση ή θα ζήσω με αυτά;..

Συνοπτικά: αν το δεχτείς γι αυτό που είναι: απλό, φθηνό, κινέζικο, χωρίς αναβαθμίσεις και με πιθανά μικρά ή μεγάλα θεματάκια στο λειτουργικό, τότε είναι μία πολύ καλή προσφορά. Στα ελληνικά καταστήματα δε βρίσκεις κάτι ανάλογο σε αυτή την τιμή. Η πιο κοντινή επιλογή είναι το Realme pad mini:

https://www.bestprice.gr/item/2157687035/realme-pad-mini-87-64gb.html

Εϊναι ακριβότερο, μικρότερο, με καλύτερο επεξεργαστή και πιο επώνυμο. Κάνει 110€ όμως...

Καταλαβεινεις οτι απλα εισαι υπερβολικος ετσι;εχω λενοβο ταμπλετ απο το 2017 2gb/32gb και σερφαρισμα γyoutube netflix δν κολλαει ποτε..αυτο π πηρες εσυ εχει καποιο θεμα μαλλον για να κολλαει ετσι..κατ τ αλλα οπως παρουσιαζεις εσυ τη σοβαρη δουλεια μονοδρομος ειναι το χιλιαρικο για apple

• Like 4
Δημοσ.

Για τοποθέτηση και χρήση αποκλειστικά σε αυτοκίνητο ως GPS πιστεύετε ότι θα κάνει δουλειά; Ψάχνω οικονομικό tablet σε μεγάλο μέγεθος με καλή φωτεινότητα. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ένα Lenovo 5ετίας.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, andreaspA είπε

Το πηρα για να βλεπω τιποτα παιδικα ο μικρος. Ελπιζω να μην βγει εντελώς...

12 ώρες πριν, BritGreek είπε

Για τοποθέτηση και χρήση αποκλειστικά σε αυτοκίνητο ως GPS πιστεύετε ότι θα κάνει δουλειά; Ψάχνω οικονομικό tablet σε μεγάλο μέγεθος με καλή φωτεινότητα. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ένα Lenovo 5ετίας.

Μια  χαρά!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, georgkar94 είπε

Καταλαβεινεις οτι απλα εισαι υπερβολικος ετσι;εχω λενοβο ταμπλετ απο το 2017 2gb/32gb και σερφαρισμα γyoutube netflix δν κολλαει ποτε..αυτο π πηρες εσυ εχει καποιο θεμα μαλλον για να κολλαει ετσι..κατ τ αλλα οπως παρουσιαζεις εσυ τη σοβαρη δουλεια μονοδρομος ειναι το χιλιαρικο για apple

Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. Επειδή τυγχάνει στο σπίτι να έχω και iPad Pro με Μ1 και το Redmi pad, βλέπω διάφορες και έχω μέτρο σύγκρισης. Αν χειρίζεσαι μόνο low end ίσως να μη σε ενοχλεί.

Με 2GB ram και μάλιστα μοντέλο του 2017 κολλλαει ακόμα και με χρήση YouTube και internet. Μάλλον εσυ είσαι υπερβολικός. Έχω κινητό Sony x performance με 3GB ram, επεξεργαστή SD820 και κολλάει… Μη τρελαθούμε κιόλας…

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παρελαβα σημερα. Ο μικρος ενθουσιαστηκε. Φαινεται ποιοτικοτατο. Μαζι στέλνει tempered glass και μια αριστη θήκη βιβλιο.

Και να σημειωσω το εξης. Δεν ξερω τι android τρεχει, αλλα δεν εχει ιχνος απο σαβουροεφαρμογες μεσα με αποτελεσμα να ειναι ταχυτατο. Του εχω βαλει κατι παιχνιδακια με γραμματα και memory του μικρου, netflix , youtube και φυσαει! Τσακωνομαστε μεσα στο σπιτι ποιος θα το παρει, οποτε παω να ριξω παραγγελια αλλο ενα για τους ενηλικους του σπιτιού...

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά,με τι μεταφορική έρχεται? Το έχω παραγγείλει από τις 12 Αυγούστου,με παράδοση υποτίθεται στις 29,και ακόμη δεν έχει φτάσει. Σε επικοινωνία με το support τους,μου λένε ότι δεν ξέρουν πού ακριβώς είναι,αλλά θα φτάσει κάποια στιγμή...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sithodor είπε

Ρε παιδιά,με τι μεταφορική έρχεται? Το έχω παραγγείλει από τις 12 Αυγούστου,με παράδοση υποτίθεται στις 29,και ακόμη δεν έχει φτάσει. Σε επικοινωνία με το support τους,μου λένε ότι δεν ξέρουν πού ακριβώς είναι,αλλά θα φτάσει κάποια στιγμή...

Εμενα με courrier ηρθε. Νομιζω ACS αν δεν κανω λαθος. Δεν παρελαβα εγω αλλα ενα γειτονας.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sithodor είπε

Το παράγγειλα 24/8 9:00 το βράδυ και ήρθε 31/8. Κι εμένα με ACS. Ίσως η πιο γρήγορη παράδοση που μου έχει γίνει ποτέ από Bangood και Aliexpress.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/8/2023 στις 6:13 ΜΜ, Tlykog είπε

Να μην περιμενεις τιποτα, γιατι δεν εχει τιποτα! Δεν εχει κολλησει ποτε. Δεν λαγκαρισε ποτε. Ο μικρος του πινει το αιμα κυριολεκτικα. Το παραταει να παιζει και φευγει. Ολη μερα πρεπει να δουλευει το tablet.

Επεξ/σία από andreaspA
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Να μην περιμενεις τιποτα, γιατι δεν εχει τιποτα! Δεν εχει κολλησει ποτε. Δεν λαγκαρισε ποτε. Ο μικρος του πινει το αιμα κυριολεκτικα. Το παραταει να παιζει και φευγει. Ολη μερα πρεπει να δουλευει το tablet.

Αναβαθμίσεις ασφαλείας; Αναβαθμίσεις λειτουργικού;

Δεν υπάρχει, φαντάζομαι, ΚΑΜΙΑ περίπτωση να έχει bugs, τα οποία να μην έχει βρει ο μικρός... Μεγάλος beta tester...:D

Μακάρι να το ευχαριστηθείς και ο μικρός το ίδιο. Μακάρι να μην έχει κανένα bug. Συζήτηση κάνουμε. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Αναβαθμίσεις ασφαλείας; Αναβαθμίσεις λειτουργικού;

Δεν υπάρχει, φαντάζομαι, ΚΑΜΙΑ περίπτωση να έχει bugs, τα οποία να μην έχει βρει ο μικρός... Μεγάλος beta tester...:D

Μακάρι να το ευχαριστηθείς και ο μικρός το ίδιο. Μακάρι να μην έχει κανένα bug. Συζήτηση κάνουμε. 

Αναβαθμιση εκανε μολις το αναψα. Κατευθειαν. Bugs εγω εννοω οτιδηποτε προκαλει δυσλειτουργια στο tablet. Οτιδηποτε το κανει να κολλαει. Λοιπα bugs ολα εχουν και να πω την αληθεια δεν ειδα ποτε καμια αναβαθμιση να διορθωνει κανενα bug. Μονο να δημιουργει νεα. Τουλαχιστον σε MIUI που εχω εμπειρια. Εχει ενα στεγνο android 12 χωρις τιποτα παραπανισιο. Δεν εχει ουτε μιση εφαρμογη bloatware.

Δεν ειναι IPAD στα σιγουρα. Αλλα δεν βλεπω καποιο ελλατωμα σε σχεση με αλλα android tablet. Ισα ισα. Ενω ειναι φθηνο ταμπλετάκι πετάει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...