zacharis1955 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.banggood.com/N-ONE-NPad-S-MT8183-Octa-Core-4GB-RAM-64GB-ROM-10_1-Inch-Android-12-Tablet-With-Case-Cover-and-Glass-Screen-Protector-p-1989384.html?cur_warehouse=CZ 78 € με τον κωδικό BGRANPSO, αποστολή από Τσεχία https://www.n-onepc.com/product/npad-s Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2023 από zacharis1955 2
Tlykog Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Καλή τιμή για να το πάρεις για κανένα παιδάκι... Αν βρεις θηκη βέβαια... Έχει Android 12 και πολύ αμφιβάλω αν θα πάρει οποιουδήποτε είδους αναβάθμιση (ασφαλείας ή/και λειτουργικού), οπότε για σοβαρή δουλειά το ξεχνάς σε κάθε περίπτωση. Η επεξεργαστική του ισχύς είναι χαμηλή και η ποσότητα RAM το ίδιο. Στα χρήματα αυτά είναι μια καλή προσφορά, αρκεί να ξέρεις τί ζητάς.
zacharis1955 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 20 λεπτά πριν, Tlykog είπε Καλή τιμή για να το πάρεις για κανένα παιδάκι... Αν βρεις θηκη βέβαια... Έχει Android 12 και πολύ αμφιβάλω αν θα πάρει οποιουδήποτε είδους αναβάθμιση (ασφαλείας ή/και λειτουργικού), οπότε για σοβαρή δουλειά το ξεχνάς σε κάθε περίπτωση. Η επεξεργαστική του ισχύς είναι χαμηλή και η ποσότητα RAM το ίδιο. Στα χρήματα αυτά είναι μια καλή προσφορά, αρκεί να ξέρεις τί ζητάς. Υπάρχουν και tablets για σοβαρή δουλειά? 2 1
Tlykog Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 13 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Υπάρχουν και tablets για σοβαρή δουλειά? Φυσικά. Αν πχ ένα tablet δεν παίρνει ενημερώσεις θα έκανες τραπεζική συναλλαγή; Εγώ όχι.
nek4d Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 38 minutes ago, Tlykog said: Καλή τιμή για να το πάρεις για κανένα παιδάκι... Αν βρεις θηκη βέβαια... Γιατι να βρεις θηκη?
Tlykog Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, nek4d είπε Γιατι να βρεις θηκη? Για τα μικρά παιδιά, όπου έχουν την τάση να ρίχνουν πράγματα. Ακόμα και τα 80€ είναι χρήματα.
nek4d Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Just now, Tlykog said: Για τα μικρά παιδιά, όπου έχουν την τάση να ρίχνουν πράγματα. Ακόμα και τα 80€ είναι χρήματα. Στον τιτλο και στην περιγραφη αναφερει οτι εχει μεσα στην τιμη θηκη και επιπλεον προστατευτικο τζαμι. Δεν καλυπτουν αυτα, πρεπει και αλλα εξτρα?
Tlykog Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nek4d είπε Στον τιτλο και στην περιγραφη αναφερει οτι εχει μεσα στην τιμη θηκη και επιπλεον προστατευτικο τζαμι. Δεν καλυπτουν αυτα, πρεπει και αλλα εξτρα? Δυστυχώς όχι. Από δική μου εμπειρία (έχω 3 μικρά παιδιά), θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τύπου book (ενισχυμένη στις φωνίες και υπερυψωμένη περιμετρικά), με προστατευτικό τζάμι ταυτόχρονα, για να έχει πιθανότητα επιβίωσης... Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2023 από Tlykog 3
Rattlehead Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Federacion είπε Σουπερ προσφορά, αλλά το χει κανείς; Σωτήρης (again)
zacharis1955 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Στις 9/8/2023 στις 11:31 ΠΜ, Federacion είπε Σουπερ προσφορά, αλλά το χει κανείς; 55 Reviews αρκετά από Ελληνες! 1
nek4d Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 1 hour ago, Tlykog said: Δυστυχώς όχι. Από δική μου εμπειρία (έχω 3 μικρά παιδιά), θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τύπου book (ενισχυμένη στις φωνίες και υπερυψωμένη περιμετρικά), με προστατευτικό τζάμι ταυτόχρονα, για να έχει πιθανότητα επιβίωσης... Στην περιπτωση σου, θα σου προτεινα rugged tablets που ειναι εξ'αρχης water resistant, drop-proof και shockproof.
Tlykog Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Στις 9/8/2023 στις 2:53 ΜΜ, nek4d είπε Στην περιπτωση σου, θα σου προτεινα rugged tablets που ειναι εξ'αρχης water resistant, drop-proof και shockproof. Πολύ ακριβά για παιδιά και τα οικονομικά δεν κάνουν ούτε για παιδιά... 6 1
Batman® Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Είναι μια καλή προσφορά και ειναι όντως για μας που έχουμε μικρά παιδιά έχω τρία μικρά που ζητάνε συνέχεια να δούμε ταινίες κλπ. Για αυτή τη χρήση είναι σούπερ 2
georgkar94 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Στις 9/8/2023 στις 3:51 ΜΜ, Tlykog είπε Πολύ ακριβά για παιδιά και τα οικονομικά δεν κάνουν ούτε για παιδιά... αυτο το ταμπλετ κανει 80 ευρω και λες ειναι μονο για παιδια λες και δεν υπαρχει ενδιαμεση χρηση..δηλαδη εισαι σιγουρος οτι για εναν ενηλικα που θελει youtube,netflix,σερφαρισμα και κανα παιχνιδακι δεν κανει; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα