Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το σύστημα που παραθέτω στην φωτογραφία
image.png.8ed8bcfc1258e4c14d4489cd03a0d0d5.png

Θέλω να αγοράσω από το Plaisio μια καρτα γραφικών (Λογο Δόσεων).
500€ θα ελεγα ειναι καλα για max budget
Κατά Κυριο λογο κοιτούσα 6700ΧΤ και 6750 XT . 

Δεν παίζω κανενα παιχνίδι αυτήν την στιγμή λογο χρόνου αλλά εδωσα την προηγούμενη καρτα μ και εχω μείνει χωρίς.

Εάν θεωρείται ότι η Nvidia στο ιδιο budget απο το συγκεκριμένο κατάστημα είναι ισάξια η καλύτερη θα την προτιμήσω αν και νομίζω πως έχουν τεράστιες διαφορές αποδόσεις ! 
Και το Ray Tracing σε αυτά τα λεφτά νομίζω πως είναι useless! 

Τι μου προτείνεται ; 

Το να περιμένω την νεα Γενια η της προσφορές δεν είναι λύση για μενα.
και το να μείνω με τα ενσωματωμένα όταν χρειάζεται να κανω video editing δεν βοηθάει καθόλου

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως δικαιολογεί τα 70 ευρο παραπάνω που έχει την 6750xt από την 6700xt το πλαισιο.Ειναι πολύ κοντά σε επιδόσεις,εγώ θα πήγαινα στην 6700xt , σε 1080p θα σε υπερκαλυψει.Απο ότι βλέπω μόνο 3060/4060 έχει από nvidia στα ίδια χρήματα ,που είναι πιο αδύναμες από τις 2 amd σε gaming και με λιγότερη vram.Κραταω ομως μια επιφύλαξη μιας και ανέφερες το video editing.Συνηθως εκεί ψάχνουν nvidia οι περισσότεροι εδώ,το έχεις ψάξει καθόλου να δεις αν καλύπτεσαι από amd σε ότι χρησιμοποιείς?

• Like 3
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι δίνεις πολλά στην μητρική. Εγώ θα σου πρότεινα να κόψεις από εκεί και να δώσεις είτε σε οθόνη ή gpu ή cpu παραπάνω.

Η AMD όντως είναι καλύτερη στο gaming εφόσον δεν ενδιαφέρεσαι για ray tracing αλλά όπως είπε και ο niko13 οι video editors συνήθως προτιμάνε nvidia.

Δημοσ.

βλέπω στο ΠΛΑΙΣΙΟ ότι με +80ευρώ αγοράζεις 4060ΤΙ που είναι ΠΟΛΥ καλύτερη σε video editing και ΛΙΓΟ καλύτερη σε 1080gaming(Ανεξαρτήτως RTX) από 6700ΧΤ

εγώ θα το σκεφτόμουν περισσότερο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, fotis1997 είπε

Έχω την εντύπωση ότι δίνεις πολλά στην μητρική. Εγώ θα σου πρότεινα να κόψεις από εκεί και να δώσεις είτε σε οθόνη ή gpu ή cpu παραπάνω.

Η AMD όντως είναι καλύτερη στο gaming εφόσον δεν ενδιαφέρεσαι για ray tracing αλλά όπως είπε και ο niko13 οι video editors συνήθως προτιμάνε nvidia.

Το εχω ηδη ! καρτα χαψνω 

1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

βλέπω στο ΠΛΑΙΣΙΟ ότι με +80ευρώ αγοράζεις 4060ΤΙ που είναι ΠΟΛΥ καλύτερη σε video editing και ΛΙΓΟ καλύτερη σε 1080gaming(Ανεξαρτήτως RTX) από 6700ΧΤ

εγώ θα το σκεφτόμουν περισσότερο

Νομιζω οτι 8gb < 12 δεν αξιζει

Επισης η επαγγελματικη δουλεια για video editing γινετε σε pc με i9 και 4080 εκει θελω αν τυχη να θελω καποιο side project να ξεπεταξω ! 

Επεξ/σία από NoJobs
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, NoJobs είπε

Εχω το σύστημα που παραθέτω στην φωτογραφία
image.png.8ed8bcfc1258e4c14d4489cd03a0d0d5.png

Θέλω να αγοράσω από το Plaisio μια καρτα γραφικών (Λογο Δόσεων).
500€ θα ελεγα ειναι καλα για max budget
Κατά Κυριο λογο κοιτούσα 6700ΧΤ και 6750 XT . 

Δεν παίζω κανενα παιχνίδι αυτήν την στιγμή λογο χρόνου αλλά εδωσα την προηγούμενη καρτα μ και εχω μείνει χωρίς.

Εάν θεωρείται ότι η Nvidia στο ιδιο budget απο το συγκεκριμένο κατάστημα είναι ισάξια η καλύτερη θα την προτιμήσω αν και νομίζω πως έχουν τεράστιες διαφορές αποδόσεις ! 
Και το Ray Tracing σε αυτά τα λεφτά νομίζω πως είναι useless! 

Τι μου προτείνεται ; 

Το να περιμένω την νεα Γενια η της προσφορές δεν είναι λύση για μενα.
και το να μείνω με τα ενσωματωμένα όταν χρειάζεται να κανω video editing δεν βοηθάει καθόλου

με κατι ψιλα παραπανω πας εδω https://www.skroutz.gr/s/26321297/Sapphire-Radeon-RX-6800-16GB-GDDR6-Pulse-Κάρτα-Γραφικών-11305-02-20G.html

που εχει και 16GB RAM

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

με κατι ψιλα παραπανω πας εδω https://www.skroutz.gr/s/26321297/Sapphire-Radeon-RX-6800-16GB-GDDR6-Pulse-Κάρτα-Γραφικών-11305-02-20G.html

που εχει και 16GB RAM

ναι αλλα αξιζει ; 

Γενικα games παιζω απο αυτο αλλα οχι κατι που δεν μπορουσε να παιξει με την 6600 απλα την εδωσα και κανω ενα upgrade ! 
και Σκεφτομαι 6700xt πιο πολυ 420 κουτα ετιμοπαραδοτη και με παιχνιδακι που θα εκανα αγορα ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NoJobs είπε

Το εχω ηδη ! καρτα χαψνω 

Νομιζω οτι 8gb < 12 δεν αξιζει

Επισης η επαγγελματικη δουλεια για video editing γινετε σε pc με i9 και 4080 εκει θελω αν τυχη να θελω καποιο side project να ξεπεταξω ! 

Ολα είναι σχετικά σε αυτή την ζωή , αν συγκρίνεις 6700ΧΤ με 4060ΤΙ απλά έχεις λάθος σκεπτικό γιατί ακόμη και στο gaming 1080 υπερέχει σαφώς παρόλο που έχει λιγότερη μνήμη.

επίσης η 6700ΧΤ είναι RDNA2 με απαρχαιωμένους encoders/decoders αλλά δεν θα επιμείνω γιατί φαίνεται ότι ήδη έχεις πάρει απόφαση πως θα ξοδέψεις δικά σου λεφτά και όχι δικά μου. Οπότε , καλή αγορά και ότι πάρεις να το ευχαριστηθείς.

Απο site που θεωρήται "κόκκινο" σύγκριση

https://www.techspot.com/review/2685-nvidia-geforce-rtx-4060-ti/

Looking at the average performance across the 15 games tested, the 4060 Ti is essentially an RTX 3070 at 1080p, making it just 8% faster than the 6700 XT and 9% faster than the 3060 Ti.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Τελικα πηρα την 6700 XT με 370€ με δωρο το παιχνιδι απο το πλαισιο 
Νομιζω ειναι worth σε αυτα τα λεφτα 

μου εκαναν καλυτερη τιμη μολις πατησε και ειδε την καρτελα απο παραγγελιες ! 
πρωτη φορα στα χρονικα !!!! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...