Mporeis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σας, έχω το κινητό Samsung Galaxy m13 4g εδώ και κάτι μήνες. Πρόσφατα μου εσπασε το τζαμακι από την πίσω κάμερα, αυτή που βρίσκεται πιο χαμηλά από τις υπόλοιπες και αναφέρεται ως depth camera. Θα έχει αυτό επιπτώσεις στην φωτογραφίες που τραβάω; Μπορώ με κάποιον τρόπο να το αντικαταστήσω; Κι αν ναι ξέρετε που μπορώ να βρω ανταλλακτικά εντός Ελλάδος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 ο φακός που βρίσκεται εκει πέρα χρησιμοποιείται για τις φωτογραφίες πορτραίτου. Οπότε και τρελά σημαντικός δεν είναι με την έννοια οτι σαν συσκευή δεν τραβάει φωτογραφίες επιπέδου flagship. Ανταλλακτικό σίγουρα θα βρεις στο επίσημο σερβις ώστε να κλείσουν και την συσκευή με τις εργοστασιακές κόλλες κλπ. Στα μαγαζάκια της γειτονιάς θα στο γεμίσουν κόλλες του εμπορίου για την δουλειά αυτή.
Mporeis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 31 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε ο φακός που βρίσκεται εκει πέρα χρησιμοποιείται για τις φωτογραφίες πορτραίτου. Οπότε και τρελά σημαντικός δεν είναι με την έννοια οτι σαν συσκευή δεν τραβάει φωτογραφίες επιπέδου flagship. Ανταλλακτικό σίγουρα θα βρεις στο επίσημο σερβις ώστε να κλείσουν και την συσκευή με τις εργοστασιακές κόλλες κλπ. Στα μαγαζάκια της γειτονιάς θα στο γεμίσουν κόλλες του εμπορίου για την δουλειά αυτή. Ωραία αξίζει όμως να πάω να το αλλάξω ή να το αφήσω έτσι ; Επίσης προς το παρόν έχω βάλει από πάνω ένα άλλο lens από άλλο κινητό που είναι ελάχιστα μεγαλύτερο αλλά όχι σε σημείο που να ενοχλεί και έχει πιάσει η κόλλα, θα το σκεφτώ μήπως αφήσω αυτό
Fotia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Γιατι πατέντες ,ρώτησες και δεν συμφέρει η επισκευή ;
Mporeis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, Fotia είπε Γιατι πατέντες ,ρώτησες και δεν συμφέρει η επισκευή ; Άυτο λέω ότι δεν ξέρω πόσο χρήσιμη θα μου είναι αυτή η κάμερα για να την φτιάξω κι αν θα χρειαστεί γτ από ο,τι βλέπω στο ίντερνετ θέλει κάνα 50ρικο
Fotia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δεν ξέρεις το μέγεθος της βλαβης ,και δεν είναι τόσο θέμα χρησιμότητας ,αλλα να έχεις ενα πλήρες προιόν γιατί έχεις ακόμα εγγύηση. Αν ειναι από αμέλεια σου ,δεν μπορεις να κάνεις πολλά για το κόστος ,μόνο παζάρι και αν γίνεται . Με πατέντες ή κάπου μη εξουσιοδοτημένα ,το πιο πιθανό να χάσεις την εγγύηση για όλο το υπόλοιπο προιόν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα