Giorgos_00 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Κάτοχος iPhone 14 pro, χρησιμοποιώ εδώ και μήνες τον Microsoft Edge browser Ξαφνικά παρουσίασε το εξής : - κάνω αναζήτηση στο Google για κάποια φωτογραφία και βλέπω τα αποτελέσματα - πατάω παρατεταμένα την οθόνη για να αντιγράψω/κατεβάσω την φώτο και δεν μου εμφανίζει καθόλου το μενού των επιλογών! Αν ανοίξω την σχετική σελίδα και πάω στην φωτογραφία, λειτουργεί κανονικά. Αν κάνω το παραπάνω με Safari, όλα ΟΚ Αλλά τον long-press σε Google results Images + Edge, δεν λειτουργεί Κάποια ιδέα;;
Vaswww Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα Δοκίμασες μήπως να απεγκαταστήσεις και να κάνεις ηανα εγκατάσταση μηπβς είναι αυτό η να το ενημερώσεις ;;🙂
Giorgos_00 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Καλημέρα, Δυστυχώς ναι, έχω κάνει και ενημέρωση, και επανεγκατάσταση, και επανεκκίνηση του τηλεφώνου....τίποτα. Σ ευχαριστώ
kormos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 15 ώρες πριν, Giorgos_00 είπε Κάτοχος iPhone 14 pro, χρησιμοποιώ εδώ και μήνες τον Microsoft Edge browser Ξαφνικά παρουσίασε το εξής : - κάνω αναζήτηση στο Google για κάποια φωτογραφία και βλέπω τα αποτελέσματα - πατάω παρατεταμένα την οθόνη για να αντιγράψω/κατεβάσω την φώτο και δεν μου εμφανίζει καθόλου το μενού των επιλογών! Αν ανοίξω την σχετική σελίδα και πάω στην φωτογραφία, λειτουργεί κανονικά. Αν κάνω το παραπάνω με Safari, όλα ΟΚ Αλλά τον long-press σε Google results Images + Edge, δεν λειτουργεί Κάποια ιδέα;; Σε παλιότερη έκδοση iOS μια αντίστοιχη ενέργεια δεν δείχνει να λειτουργούσε σωστά. Δες αν θες το παρακάτω άρθρο. https://stackoverflow.com/questions/58978971/ios-long-press-does-not-have-save-image-option-when-image-is-in-a-modal-div/61942570#61942570 Σε iPhone 12 Pro Max, iOS 16.4.x που κάνω δοκιμή βλέπω το παρακάτω μενού πατώντας παρατημένα στην καρτέλα Εικόνες του Edge πάνω σε μια εικόνα.
Giorgos_00 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, kormos είπε Σε παλιότερη έκδοση iOS μια αντίστοιχη ενέργεια δεν δείχνει να λειτουργούσε σωστά. Δες αν θες το παρακάτω άρθρο. https://stackoverflow.com/questions/58978971/ios-long-press-does-not-have-save-image-option-when-image-is-in-a-modal-div/61942570#61942570 Σε iPhone 12 Pro Max, iOS 16.4.x που κάνω δοκιμή βλέπω το παρακάτω μενού πατώντας παρατημένα στην καρτέλα Εικόνες του Edge πάνω σε μια εικόνα. Καλησπέρα @kormos και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν κατάλαβα πολλά από το τεχνικό κομμάτι του άρθρου, αλλά μάλλον στο ίδιο αναφέρεται. Μιας κι έχεις iPhone και Edge, μπορείς να δοκιμάσεις κάτι σε παρακαλώ; - κάνε αναζήτηση στο Google (οτιδήποτε) - πάτα το "Εικόνες" στο μενού του Google - στα αποτελέσματα εικόνων , πάτα μία φορά πάνω σε κάποια για να στην ανοίξει (ακόμα σε περιβάλλον Google βέβαια) Σε αυτό το σημείο θέλω να δοκιμάσεις το long-press αν σου ανοίγει το μενού Αν επισκεφτώ την σχετική ιστοσελίδα, μου δουλεύει κανονικά. Στο παραπάνω σημείο όμως έχω το πρόβλημα. Σ ευχαριστώ
kormos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Giorgos_00 είπε Καλησπέρα @kormos και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν κατάλαβα πολλά από το τεχνικό κομμάτι του άρθρου, αλλά μάλλον στο ίδιο αναφέρεται. Μιας κι έχεις iPhone και Edge, μπορείς να δοκιμάσεις κάτι σε παρακαλώ; - κάνε αναζήτηση στο Google (οτιδήποτε) - πάτα το "Εικόνες" στο μενού του Google - στα αποτελέσματα εικόνων , πάτα μία φορά πάνω σε κάποια για να στην ανοίξει (ακόμα σε περιβάλλον Google βέβαια) Σε αυτό το σημείο θέλω να δοκιμάσεις το long-press αν σου ανοίγει το μενού Αν επισκεφτώ την σχετική ιστοσελίδα, μου δουλεύει κανονικά. Στο παραπάνω σημείο όμως έχω το πρόβλημα. Σ ευχαριστώ Οι εικόνα που έχω παραθέσει είναι από τη δοκιμή που έκανα. Οι παρακάτω είναι με τους δύο διαφορετικούς τρόπους. 1. 2.
Giorgos_00 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, kormos είπε Οι εικόνα που έχω παραθέσει είναι από τη δοκιμή που έκανα. Οι παρακάτω είναι με τους δύο διαφορετικούς τρόπους. 1. 2. Απ ό,τι βλέπω λειτουργεί μια χαρά σε σένα, περίεργο.... 🤔 Σ ευχαριστώ πολύ πάντως για τον χρόνο σου! Και εξαιρετικό υλικό η δοκιμή σου 😎🤘
kormos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 35 λεπτά πριν, Giorgos_00 είπε Απ ό,τι βλέπω λειτουργεί μια χαρά σε σένα, περίεργο.... 🤔 Σ ευχαριστώ πολύ πάντως για τον χρόνο σου! Και εξαιρετικό υλικό η δοκιμή σου 😎🤘 Να σαι καλά... Τι έκδοση iOS έχεις;
Giorgos_00 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 22 ώρες πριν, kormos είπε Να σαι καλά... Τι έκδοση iOS έχεις; Αυτή τη στιγμή έχω την 16.5.1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα