bananasplit Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! θέλω να αγοράσω ένα iPad. σκεφτόμουν είτε κάτι μεταχειρισμένο και σχετικά οικονομικό, είτε κάτι καινούριο, με δόσεις. (μάλλον κλίνω προς το δεύτερο λόγω δόσεων.). σκεφτόμουν λοιπόν αυτό. είναι αξιόλογο; ή θα έχω θέματα λόγω χαμηλής ram κλπ; να πήγαινα σε κάτι άλλο; Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2023 από bananasplit
kormos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, bananasplit είπε Καλησπέρα! θέλω να αγοράσω ένα iPad. σκεφτόμουν είτε κάτι μεταχειρισμένο και σχετικά οικονομικό, είτε κάτι καινούριο, με δόσεις. (μάλλον κλείνω προς το δεύτερο λόγω δόσεων.). σκεφτόμουν λοιπόν αυτό. είναι αξιόλογο; ή θα έχω θέματα λόγω χαμηλής ram κλπ; να πήγαινα σε κάτι άλλο; ...αν έχεις υπομονή και δεν το χρειάζεσαι άμεσα ανέμενε τις νέες παρουσιάσεις μοντέλων / λογισμικού που ενδεχομένως θα αλλάξουν και τιμολογιακή χρέωση οι "παλιές" συσκευές (μοντέλα) Συνήθως μέσα στο Σεπτέμβριο γίνεται αυτό. Θεωρώ όπως δεν είναι ο καλύτερος μήνας για αγορά. 1 1
bananasplit Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 ωραία.. δεν έχω πρόβλημα να περιμένω.. δεν ξέρω που πάνε οι τιμές συνήθως.. αλλά αν είναι να πέσουν, περιμένω! (οι τιμές έχουν τρελαθεί τελευταία. πήρα το κινητό μου πριν 2 χρόνια, από την επίσημη αντιπροσωπεία, 150 ευρώ λιγότερο από όσο έχει σήμερα).
M A T R I X Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Θα συμφωνήσω με @kormos. Καλό είναι να μας πεις και 1-2 πράγματα για τη χρήση που σκοπεύεις να κάνεις. Εγώ θα πρότεινα τουλάχιστον 128gb πάντως 1
bananasplit Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 καλησπέρα! απλή χρήση θέλω σχετικά, δηλαδή search, πληρωμές, να δω βίντεο, για μαθήματα πχ όταν δεν είμαι σπίτι, για τις εφαρμογές της τηλεόρασης. γενικά για όσα δε με βολεύει να κάνω το κινητό, και πρέπει να ανοίγω laptop. απλά, επειδή το κινητό μου τη δίνει και σαν μέγεθος και θέλω σε μια συσκευή να αποφεύγω τα κρας και τα κολλήματα τόσο του miui (περισσότερο) όσο και των windows.
kormos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, bananasplit είπε καλησπέρα! απλή χρήση θέλω σχετικά, δηλαδή search, πληρωμές, να δω βίντεο, για μαθήματα πχ όταν δεν είμαι σπίτι, για τις εφαρμογές της τηλεόρασης. γενικά για όσα δε με βολεύει να κάνω το κινητό, και πρέπει να ανοίγω laptop. απλά, επειδή το κινητό μου τη δίνει και σαν μέγεθος και θέλω σε μια συσκευή να αποφεύγω τα κρας και τα κολλήματα τόσο του miui (περισσότερο) όσο και των windows. Με αυτά τα δεδομένα σίγουρα η πιο απλή έκδοση που θα υπάρξει σε καλύπτει... 1
bananasplit Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 πραγματικά, περιμένω να δω αν θα πέσουν λίγο οι τιμές, για να το πάρω. είχα παλιότερα κι είχα ευχαριστηθεί την εμπειρία του να μην κολλάει τίποτα, να μην κρασαρει. ξέρω τις ελευθερίες του Android, απλά κάποιες φορές θες μόνο κάτι που να κάνει τη δουλειά χωρίς προβλήματα. 1
Λύση highpriest Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Λύση Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Στις 8/8/2023 στις 8:48 ΜΜ, bananasplit είπε Καλησπέρα! θέλω να αγοράσω ένα iPad. σκεφτόμουν είτε κάτι μεταχειρισμένο και σχετικά οικονομικό, είτε κάτι καινούριο, με δόσεις. (μάλλον κλίνω προς το δεύτερο λόγω δόσεων.). σκεφτόμουν λοιπόν αυτό. είναι αξιόλογο; ή θα έχω θέματα λόγω χαμηλής ram κλπ; να πήγαινα σε κάτι άλλο; Για την Ram μην προβληματίζεσαι. Άλλη η διαχείριση μνήμης που κάνουν τα apple προιόντα. Γενικά δεν την συμπαθώ σαν εταιρία (λόγο του κλειστού λογισμικού), αλλά έχω το αντίστοιχο ipad του 2020 με τα 3GB Ram και εδώ και 3 χρόνια δεν έχει κολλήσει πουθενά, ενώ η μπαταρία κρατάει σχεδόν όσο την πρώτη μέρα. Θέλω να βρω κουσούρι και δεν μπορώ... Όπως είπες, μερικές φορές απλά θες κάτι που να κάνει την δουλειά χωρίς προβλήματα. Εξάλλου απο τότε που η Google παράτησε το λογισμικό των tablet και οι εφαρμογές είναι απλά εφαρμογές των android κινητών, τα ipad είναι μονοδρομος αν θες tablet. 1
bananasplit Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. είχα ένα παλιότερα. δεν έβρισκες να το κατηγορήσεις για τίποτα. ωραία η ελευθερία των Android, αλλά τα iPad είναι σχεδόν μονόδρομος πια.. ευχαριστώ τόσο πολύ!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα