Moorer7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα παιδιά βρίσκομαι σε απόγνωση έχω πάρει την συγκεκριμένη κάμερα https://www.skroutz.gr/s/33271552/Ezviz-eLife-IP-Κάμερα-Παρακολούθησης-Wi-Fi-4MP-Full-HD-Αδιάβροχη-Μπαταρίας-με-Αμφίδρομη-Επικοινωνία-και-Φακό-2-8mm-σε-Μαύρο-Χρώμα-CS-BC1C-A0-2C4WPBDL.html και κατά την διάρκεια της εγκατάστασης κολλάει στο 90% και μου πετάει σφάλμα μίλησα με τον εισαγωγέα και μου είπε ότι είναι θέμα ρουτερ από την cosmote και ότι πρέπει να ξεκλειδώσουν κάποιες πόρτες, μου στέλνει ο άνθρωπος της πόρτες μιλάω με την cosmote αλλά μου λένε ότι για να κάνουν port mapping χρειάζονται την ip πως όμως θα πάρει ip η κάμερα αν πρώτα δεν έχει συνδεθεί στο wifi πραγματικά έχω κάνει άπειρες προσπάθειες έχω απενεργοποίηση firewall & 5ghz αλλά και πάλι τίποτα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ?
giorgos_di Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Καλημέρα, είμαι κάτοχος της ίδιας κάμερας εδώ και 1 χρόνο. Μέχρι τον Φλεβάρη την είχα συνδεδεμένη στο speedport entry της cosmote και δούλευε κανονικά. Έπειτα ανανέωσα το πακέτο και μου έστειλαν το νέο router, speedport plus 2. Από τότε η κάμερα δεν μπόρεσε να ξανασυνδεθεί στο wifi. Έχω κάνει άπειρες ρυθμίσεις στο wifi, όπως απενεργοποίηση band steering, 5ghz, αλλαγή channel, απενεργοποίηση firewall. Τίποτα δεν δούλεψε. Στο 13888, κάλεσα δυο φορές και έκαναν κάποιες "ρυθμίσεις", όπου δεν άλλαξε τίποτα και με παρέπεμψαν στον κατασκευαστή της κάμερας. Την έχω συνδέσει σε 4g δίκτυο από κινητό παίζει, όμως δεν βγάζω άκρη με την cosmote. Το επόμενο που σκέφτομαι είναι να ζητήσω άλλο router. 1
nik187 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Για κάνε και μία δοκιμή να αλλάξεις το όνομα στο wi-fi δίκτυο σου
gfilippas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Βρήκε κανείς τίποτα; Με την αλλαγή του ονόματος στο δίκτυο, δε γίνεται τίποτα. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2023 από gfilippas
Vista32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Αν το πρωτόκολλο ασφαλείας του wifi είναι το wpa3 (σκέτο ή mixed με άλλα), μήπως να κάνετε μία δοκιμή με wpa/wpa2 μόνο;
gfilippas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Ούτε αυτό είναι. Το πρωτόκολλο ασφαλείας είναι το προεπιλεγμένο WPA2.
Moorer7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Στις 30/8/2023 στις 11:23 ΠΜ, giorgos_di είπε Καλημέρα, είμαι κάτοχος της ίδιας κάμερας εδώ και 1 χρόνο. Μέχρι τον Φλεβάρη την είχα συνδεδεμένη στο speedport entry της cosmote και δούλευε κανονικά. Έπειτα ανανέωσα το πακέτο και μου έστειλαν το νέο router, speedport plus 2. Από τότε η κάμερα δεν μπόρεσε να ξανασυνδεθεί στο wifi. Έχω κάνει άπειρες ρυθμίσεις στο wifi, όπως απενεργοποίηση band steering, 5ghz, αλλαγή channel, απενεργοποίηση firewall. Τίποτα δεν δούλεψε. Στο 13888, κάλεσα δυο φορές και έκαναν κάποιες "ρυθμίσεις", όπου δεν άλλαξε τίποτα και με παρέπεμψαν στον κατασκευαστή της κάμερας. Την έχω συνδέσει σε 4g δίκτυο από κινητό παίζει, όμως δεν βγάζω άκρη με την cosmote. Το επόμενο που σκέφτομαι είναι να ζητήσω άλλο router. Φίλε μου καλησπέρα και συγνώμη για αργοπορημένη απάντηση είχα ξενέρωσες τόσο πολύ που πραγματικά δεν ξανά ασχολήθηκα είναι θέμα καθαρά ρουτερ είχα κάνει τα πάντα από ρυθμίσεις δεν κατάφερα ποτε να την συνδέσω σε 4g που την δοκίμασα τότε νομίζοντας ότι έχει κάποιο θέμα η κάμερα έπαιζε τέλεια επίσης είχα δοκιμάσει σε φίλο με μεγαλύτερη ταχύτητα ίδιο πάροχο cosmote αλλά με άλλη εγκατάσταση ρουτερ αυτός και εκεί έπαιξε, όποτε έβγαλα το συμπέρασμα ότι είναι θέμα ρουτερ, την έχω εκεί σε μια άκρη και βλέπω τα 100€ που πέταξα 😂
gorge18 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Moorer7 είπε Φίλε μου καλησπέρα και συγνώμη για αργοπορημένη απάντηση είχα ξενέρωσες τόσο πολύ που πραγματικά δεν ξανά ασχολήθηκα είναι θέμα καθαρά ρουτερ είχα κάνει τα πάντα από ρυθμίσεις δεν κατάφερα ποτε να την συνδέσω σε 4g που την δοκίμασα τότε νομίζοντας ότι έχει κάποιο θέμα η κάμερα έπαιζε τέλεια επίσης είχα δοκιμάσει σε φίλο με μεγαλύτερη ταχύτητα ίδιο πάροχο cosmote αλλά με άλλη εγκατάσταση ρουτερ αυτός και εκεί έπαιξε, όποτε έβγαλα το συμπέρασμα ότι είναι θέμα ρουτερ, την έχω εκεί σε μια άκρη και βλέπω τα 100€ που πέταξα 😂 Κατα 99% ειναι αυτο με το wpa3 που ειπώθηκε παραπανω Το εχω αντιμετωπίσει και εγω. Πείραξε λιγο εκει τις ρυθμίσεις
kostasbm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 το μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει σύνδεση lan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα