Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 9/8/2023 στις 10:33 ΠΜ, punky είπε

Κι εγώ είμαι με ένα Fiesta σχεδόν 20ετίας, που αν το πουλήσω φαντάζομαι πιάνει μαξ €3.000 και κάθε χρόνο μου ζητάει €400-€600 σε σέρβις/επισκευές.

Για να το αντικαταστήσω με ένα καινούριο Fiesta θέλω τουλάχιστον €23.000. Προφανώς θα έχω την ικανοποίηση του καινούριου με κάποιες βελτιώσεις στα περιφερειακά και στην κατανάλωση ενδεχομένως αλλά και πάλι θα θέλω ένα ετήσιο κόστος συντήρησης.

Αλλά η σύγκριση με αυστηρά οικονομικά κριτήρια δεν έχει κανένα νόημα να το αλλάξω με καινούριο.

Ξερεις απο λαδια fiesta..???

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε Opel Corsa C του 2004 .

Δισκοπλακες εμπρός(Zimmerman απλές ) + Τακάκια (Textar)+ υγρά φρένων 110€ 

Λάδια κινητήρα 10/40 LM 4λτ + φίλτρα Mann όλα αλλαγή + μπουζί .

Μπαλάκια ψαλιδιών και φούσκα εσωτερική . Σαν υλικά μου  βγήκαν 230€ .

Και ο μάστορας πήρε 70€ τη εργασία του .

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Σε Opel Corsa C του 2004 .

Δισκοπλακες εμπρός(Zimmerman απλές ) + Τακάκια (Textar)+ υγρά φρένων 110€ 

Λάδια κινητήρα 10/40 LM 4λτ + φίλτρα Mann όλα αλλαγή + μπουζί .

Μπαλάκια ψαλιδιών και φούσκα εσωτερική . Σαν υλικά μου  βγήκαν 230€ .

Και ο μάστορας πήρε 70€ τη εργασία του .

Μια χαρά αλλα το θέμα είναι ότι πλέον σε απλά συνεργεία γίνεται χαμός πολύ κίνηση και με το ζόρι βρίσκεις σειρά. Πολλοί έχουν εγκαταλείψει τα εξουσιοδοτημένα και εξειδικευμένα λόγω αυξημένων τιμών και έχουν στραφεί σε απλά συνεργεία.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μια χαρά αλλα το θέμα είναι ότι πλέον σε απλά συνεργεία γίνεται χαμός πολύ κίνηση και με το ζόρι βρίσκεις σειρά. Πολλοί έχουν εγκαταλείψει τα εξουσιοδοτημένα και εξειδικευμένα λόγω αυξημένων τιμών και έχουν στραφεί σε απλά συνεργεία.

Δε υπάρχει λόγος για το Corsa C 19 ετών να πάει σε εξουσιοδοτημένο . Πλέον ξεχωρίζουν και γενικά συνεργεία και είναι εξίσου καλοί .

Απλώς κανονίζεις ραντεβού . Προφανώς και δε πας έτσι . 2 χρόνια και 60000 που έχω το Opel Corsa C δε αντιμετώπισα θέμα και μη επίλυση από το γενικό συνεργείο που το πηγαίνω .

Απλώς τώρα πήγα εγώ τα υλικά , γιατί είχα χρόνο . Άλλες φορές δε προλαβαίνω.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα εχω καει απο γενικο συνεργειο οποτε μονο απο τοτε μονο εξειδικευμενο. Και ειναι και λογικο εδω που τα λεμε

Ενας εξειδικευμενος μαστορας βλεπει 100 κορσακια, ενας γενικος βλεπει 10. Σε δυσκολο η σπανιο προβλημα, θελεις εναν επαγγελματια που το εχει ξανακανει. Απο εκει και περα, φυσικα για αλλαγες υλικων τριβης/αναλωσιμων δεν χρειαζεται εξειδικευμενος, οι γενικες αρχες ειναι ιδιες σε ολα τα οχηματα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...