Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας ζεσταινα το γαλα του μικρου και δυστηχως ξεχαστηκα μιλωντας στο τηλεφωνο και χυθηκε το γαλα στην κεραμικη εστια και για να μην ακουσω το κυρηγμα της γυναικας μου που θα ερθει και το δει υπαρχει καποιον προιον για καθαρισμο εστιας απο καμενο γαλα ωστε να παω να το αγορασω απο super market για να καθαριστω την εστια  ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gerasimoos είπε

Καλημερα σας ζεσταινα το γαλα του μικρου και δυστηχως ξεχαστηκα μιλωντας στο τηλεφωνο και χυθηκε το γαλα στην κεραμικη εστια και για να μην ακουσω το κυρηγμα της γυναικας μου που θα ερθει και το δει υπαρχει καποιον προιον για καθαρισμο εστιας απο καμενο γαλα ωστε να παω να το αγορασω απο super market για να καθαριστω την εστια  ?

https://www.google.com/search?q=καθαρισμόσ+κεραμικήσ+εστίασ&rlz=1CAYKUD_enGB1028GB1028&oq=καθαρισμός+κερ&aqs=chrome.1.69i57j0i22i30l9.4288j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Δημοσ.
36 minutes ago, gerasimoos said:

Η λύση είναι μία 

1296222976_01.jpg

Δημοσ.

αρχικα αφήνεις να κρυώσει η εστία και να στεγνώσει. 

μετά με την ξύστρα θα βγει καθώς και με ένα πέρασμα από καθαριστικό κεραμικών εστιών. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...