Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους ! Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με την αναβάθμιση των καμερών στον επαγγελματικό μου χώρο . 
Δυστυχως αυτές που εγκαταστάθηκαν από τον ηλεκτρολόγο ήταν για πέταμα και αναγκάζομαι εγώ να ψάχνω λύση και να πειραματίζομαι για το τι λειτουργεί καλύτερα . 
Εγκατέστησα ένα σετ καταγραφικό SriHome καθώς και ένα XIAOVV τα οποία όμως δε με βόλεψαν . 
Χρειάζομαι 8 κάμερες (εξωτερικές και εσωτερικές ) να υποστηρίζουν PTZ και να είναι ασύρματες (Wi-Fi ). Έχω ήδη τραβήξει παροχή ρεύματος σε όλα τα σημεία . 
Το μεγάλο ζήτημα είναι πως χρειάζομαι και άμεση προβολή σε οθόνη όπως το καταγραφικό . Δεν τις θέλω δηλαδή για να μπαίνω απλά από το κινητό μου και να βλέπω . 

Εχω δει τις TP LINK C500 και C210 - C300 για συνδυασμό εξωτερικών - εσωτερικών . Το θέμα είναι μπορούν όλες αυτές οι κάμερες να προβάλλουν real time εάν έχω ένα mini pc μόνο για αυτόν τον λόγο ; Είδα ότι μέσω VLC μπορείς να τις κανείς real time αλλά έχω αμφιβολίες . Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει dedicated app που να μην κολλάει και να προβάλλει συνεχώς ; 

Προσπαθώ να κάνω μόνος μου και συνδυασμούς με ξεχωριστό καταγραφικό και κάμερες αλλά δεν έχω την αντίστοιχη γνώση . 

Εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση θα ήμουν ευγνώμων να μου προτείνετε . 

Δημοσ.
57 minutes ago, elio_1 said:

Μπορείς να εγκαταστήσεις σε pc που να είναι μόνιμα ανοιχτό και να λειτουργεί ως καταγραφικό

https://www.ispyconnect.com/

https://shinobi.video/

υπάρχουν κι άλλες λύσεις

Σε ευχαριστω πολύ για την πρόταση ! 

Το μελέτησα απλώς κάποιοι αναφέρουν πως το συγκεκριμένο λογισμικό είναι προβληματικό . Είδα επίσης τις αντίστοιχες κάμερες της IMOU (θυγατρική της Dahua) , η οποία προσφέρει dedicated λογισμικό για Windows . 
Πιστευεις θα ήταν καλύτερη επιλογή ή να προχωρήσω με TP LINK ; 

Δημοσ.

και με τι λογισμικο θα βλεπεις τις tp link γιατι με το vlc θα βλεπεις μία καμερα καθε φορα , η γνωμη μου παρε ενα καταγραφικο  πχ. hikvision, tvt που εχουν  και πρόγραμμα για pc και για κινητο να κανεις σωστα την δουλεια σου.  

Δημοσ.
16 minutes ago, skaros1 said:

και με τι λογισμικο θα βλεπεις τις tp link γιατι με το vlc θα βλεπεις μία καμερα καθε φορα , η γνωμη μου παρε ενα καταγραφικο  πχ. hikvision, tvt που εχουν  και πρόγραμμα για pc και για κινητο να κανεις σωστα την δουλεια σου.  

Το πρόβλημα με τις hikvision είναι η καλωδίωση . Θέλει POE καλώδια και όχι απλή τροφοδοσία . Για αυτό ψάχνω λύσεις Wi-Fi . Μιλάμε για 2οροφο στούντιο που το σκάψιμο είναι μεγάλο θέμα . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thephotoshoped είπε

Το πρόβλημα με τις hikvision είναι η καλωδίωση . Θέλει POE καλώδια και όχι απλή τροφοδοσία . Για αυτό ψάχνω λύσεις Wi-Fi . Μιλάμε για 2οροφο στούντιο που το σκάψιμο είναι μεγάλο θέμα . 

real time θες στον χωρο του καταγραφικου; 
Γιατι θες ντε και καλα ptz; 

και τελος 

12 ώρες πριν, thephotoshoped είπε

Δυστυχως αυτές που εγκαταστάθηκαν από τον ηλεκτρολόγο ήταν για πέταμα

Εξήγησε μας. Για πιο λογο ειναι για πεταμα; Τι δεν κανουν; ΤΙ καμερες ειναι. 

αναβάθμιση των καμερών στον επαγγελματικό μου χώρο

Εγκατέστησα ένα σετ καταγραφικό SriHome καθώς και ένα XIAOVV τα οποία όμως δε με βόλεψαν . 

Τα 2 παραπανω δεν πανε καθολου μαζι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε επαγγελματικό χώρο θες και επαγγελματική λύση.

reolink

ubiquiti

hikvision

υπάρχουν και ευρυγώνιες που σου γλιτώνουν τα PTZ και την "ενδεχόμενη" αναξιοπιστία τους από τη συνεχόμενη χρήση.

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.
29 minutes ago, gorge18 said:

real time θες στον χωρο του καταγραφικου; 
Γιατι θες ντε και καλα ptz; 

και τελος 

Εξήγησε μας. Για πιο λογο ειναι για πεταμα; Τι δεν κανουν; ΤΙ καμερες ειναι. 

Τα 2 παραπανω δεν πανε καθολου μαζι...

Θέλω απλά να βλέπω real time σε οθόνη τις κάμερες . Όχι δηλαδή να μπαίνω σε εφαρμογή από το κινητό . Σχετικά με το PTZ το σκέφτηκα γιατί θέλω να καλύπτει μεγάλο χώρο . Αν βέβαια είναι υπερευρυγωνια η νέα κάμερα τότε με καλύπτει . 

Οσον αφορά τις αρχικές κάμερες έγινε μια απαίσια προχειροδουλεια από τον υποτιθέμενο ηλεκτρολόγο και σε θέμα εγκατάστασης καλωδίωσης αλλά και σε εξοπλισμού . Έφερε κάποιες jovision που κάηκαν όπως είπε ο ίδιος σε 3 μήνες και με υποχρέωσε να αγοράσω καινούργιες αντί να τις αντικαταστήσει . Επειδή απηύδησα και δεν είχα χρόνο να μαλώνω τον παράτησα και είπα ότι πρέπει να ασχοληθώ προσωπικά . 

Έκτοτε εγκατέστησα και το srihome που όμως υποστήριζε μόνο 4 κάμερες και το xiaovv σε δεύτερο χρόνο το οποίο δε με βόλεψε κυρίως σε θέμα απομακρυσμένης παρακολούθησης . Δεν εννοούσα ότι τα παραπάνω ήταν η αναβάθμιση που ήθελα να κάνω . Τώρα ψάχνω για κάτι πιο ποιοτικό αλλά δεν γίνεται το μαγαζί να ξανασκαφτει για να μπουν POE καλώδια . Για αυτό κοιτάω για Wi-Fi λύσεις . 

32 minutes ago, greekfragma said:

σε επαγγελματικό χώρο θες και επαγγελματική λύση.

reolink

ubiquiti

hikvision

υπάρχουν και ευρυγώνιες που σου γλιτώνουν τα PTZ και την "ενδεχόμενη" αναξιοπιστία τους από τη συνεχόμενη χρήση.

Σε ευχαριστω πολύ για τις προτάσεις ! Θα τις ελέγξω άμεσα . 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thephotoshoped είπε

Θέλω απλά να βλέπω real time σε οθόνη τις κάμερες . Όχι δηλαδή να μπαίνω σε εφαρμογή από το κινητό . Σχετικά με το PTZ το σκέφτηκα γιατί θέλω να καλύπτει μεγάλο χώρο . Αν βέβαια είναι υπερευρυγωνια η νέα κάμερα τότε με καλύπτει . 

Οσον αφορά τις αρχικές κάμερες έγινε μια απαίσια προχειροδουλεια από τον υποτιθέμενο ηλεκτρολόγο και σε θέμα εγκατάστασης καλωδίωσης αλλά και σε εξοπλισμού . Έφερε κάποιες jovision που κάηκαν όπως είπε ο ίδιος σε 3 μήνες και με υποχρέωσε να αγοράσω καινούργιες αντί να τις αντικαταστήσει . Επειδή απηύδησα και δεν είχα χρόνο να μαλώνω τον παράτησα και είπα ότι πρέπει να ασχοληθώ προσωπικά . 

Έκτοτε εγκατέστησα και το srihome που όμως υποστήριζε μόνο 4 κάμερες και το xiaovv σε δεύτερο χρόνο το οποίο δε με βόλεψε κυρίως σε θέμα απομακρυσμένης παρακολούθησης . Δεν εννοούσα ότι τα παραπάνω ήταν η αναβάθμιση που ήθελα να κάνω . Τώρα ψάχνω για κάτι πιο ποιοτικό αλλά δεν γίνεται το μαγαζί να ξανασκαφτει για να μπουν POE καλώδια . Για αυτό κοιτάω για Wi-Fi λύσεις . 

Σε ευχαριστω πολύ για τις προτάσεις ! Θα τις ελέγξω άμεσα . 

Μπορεις αν οι θεσεις που ηταν οι προηγουμενες σε καλύπτουν να βαλεις Hikvision καμερες στα ιδια καλωδια. Υπαρχουν με ανοιγμα 110μοιρες και περισσοτερο θα βρεις. Αν ειναι σε γωνία σε καλυπτει.

Απο εκει και μετα βλεπεις απο οθονη κανονικα και απο κινητο κλπ 

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, gorge18 said:

Μπορεις αν οι θεσεις που ηταν οι προηγουμενες σε καλύπτουν να βαλεις Hikvision καμερες στα ιδια καλωδια. Υπαρχουν με ανοιγμα 110μοιρες και περισσοτερο θα βρεις. Αν ειναι σε γωνία σε καλυπτει.

Απο εκει και μετα βλεπεις απο οθονη κανονικα και απο κινητο κλπ 

Δυστυχώς τα POE που μου έβαλε αυτός ήταν μια προχειροκατασταση που πλέον φαίνεται να μην δουλεύει κανένα και φοβάμαι να ρισκάρω να αγοράσω νέες κάμερες και να μη μου δουλεύουν . Άσε που στα σημεία που χρειάζομαι δεν είχε τραβήξει . Αν τυχόν έχεις γνώση και φυσικά χρόνο θα μπορούσα να σου δείξω σε πμ την τωρινή κατάσταση μήπως μπορείς να με βοηθήσεις. Ειδάλλως λέω να κινηθώ σε safe λύση Wi-Fi . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι καλώδιο είναι περασμένο για τις κάμερες; Είναι utp;

Αν ναι γιατί δεν δουλεύει το poe;

Υπάρχουν λάθη στη συνδεσμολογία; Μήπως το switch δεν είναι κατάλληλο;

δες στο παρακάτω link ότι για τις περισσότερες IP κάμερες υπάρχει link για να βλέπεις online από το vlc

https://www.ispyconnect.com/cameras

Επίσης γράφεις ότι έχεις τραβήξει παροχή ρεύματος που για τις IP κάμερες δεν χρειάζεται.

Γράψε λίγο πιο αναλυτικά από τι αποτελείται το σύστημα.

Κάμερες, switches, poe, καταγραφικά (και το μοντέλο, όχι μόνο τη μάρκα).

Οι προηγούμενες κάμερες κάηκαν όλες μαζί ή σταδιακά; Είχε γίνει κάτι με το ρεύμα ή με κεραυνούς στην περιοχή

Αν η δουλειά έχει γίνει με τιμολόγιο (και όχι μαύρα) για τον εξοπλισμό επικοινωνία με την προστασία του καταναλωτή.

Επεξ/σία από elio_1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μια ερωτηση για να μην ανοιγω νεο θεμα

εχω αυτο

https://www.skroutz.gr/mp/158390477/Olokliromeno-Systima-CCTV-Wi-Fi-me-4-Asyrmates-Kameres-SRS1558.html

Μπορω να παρω μια καμερα με μικροφωνο να σνδεθει με wifi οπως οι αλλες?Μια θελω με μικροφωνο οι αλλες 4 ας μην εχουν?Αγοραζω οποια θελω ?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Μια ερωτηση για να μην ανοιγω νεο θεμα

εχω αυτο

https://www.skroutz.gr/mp/158390477/Olokliromeno-Systima-CCTV-Wi-Fi-me-4-Asyrmates-Kameres-SRS1558.html

Μπορω να παρω μια καμερα με μικροφωνο να σνδεθει με wifi οπως οι αλλες?Μια θελω με μικροφωνο οι αλλες 4 ας μην εχουν?Αγοραζω οποια θελω ?

Οχι δε γινετε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...