kostasbm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 ενα πραγμα που δεν ηξερα οταν το πηρα ηταν οτι θα ηταν να φορμαρω σε windows usb stick πανω απο 32gb υπαρχει τροπος γιατι με ματια που εριξα και προσπαθησα διαφορα δεν εγινε τιποτα για δωστε τα φωτα σας ευχαριστω
Kthulhou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 δεν κατάλαβα τι θες ΝΑΙ γίνεται το στικάκι να φορμαριστεί είτε σε exFAT, ειτε σε ntfs , αν φαίνεται στο "ο υπολογιστής μου", απλα το επιλεγεις, κανεις δεξι κλικ κ φορματ κ επιλεγεις fat32, ntfs κλπ αν δε φαίνεται, πας ΔΕΞΙ κλικ στο "υπολογιστής" , διαχείρηση, διαχείρηση δίσκων, το βρίσκεις κάτω δεξιά κ το διαμορφώνεις έχει κ με cmd κ με άλλους τρόπους, αλλά άστο αν ομως θες μεγάλα αρχεία, ανω, των 2.5GΒ, τοτε καντο ntfs
kostasbm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 3 hours ago, Kthulhou said: δεν κατάλαβα τι θες ΝΑΙ γίνεται το στικάκι να φορμαριστεί είτε σε exFAT, ειτε σε ntfs , αν φαίνεται στο "ο υπολογιστής μου", απλα το επιλεγεις, κανεις δεξι κλικ κ φορματ κ επιλεγεις fat32, ntfs κλπ αν δε φαίνεται, πας ΔΕΞΙ κλικ στο "υπολογιστής" , διαχείρηση, διαχείρηση δίσκων, το βρίσκεις κάτω δεξιά κ το διαμορφώνεις έχει κ με cmd κ με άλλους τρόπους, αλλά άστο αν ομως θες μεγάλα αρχεία, ανω, των 2.5GΒ, τοτε καντο ntfs θελω να το φορμαρω σε fat32 και αυτο δε γινεται ..αυτο λεω γιατι ειναι 64αρι...εχεις καποιο λινκ να μελετησω πως να το κανω γιατι πολλα ραδιοcd δεν παιζουν FAT h ntfs
hp8 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, kostasbm είπε υπαρχει τροπος γιατι με ματια που εριξα και προσπαθησα διαφορα δεν εγινε τιποτα δες εδώ
kostasbm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 3 hours ago, hp8 said: δες εδώ αυτό πήρα στο τέλος the volume is to big for FAT32 format failed
lector Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μιας που απ'οτι καταλαβα ειναι για συγκεκριμενη δουλεια (αμαξι) γιατι δεν παιρνεις απλα ενα 32αρι να μη σπας τα νευρα σου; 3-4 ευρω κανουν.
hp8 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 10 ώρες πριν, kostasbm είπε αυτό πήρα στο τέλος αυτό λέει ότι το κάνει https://www.bleepingcomputer.com/download/usb-disk-storage-format-tool/
Λύση BadBoy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Λύση Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Καλά τι του προτείνετε, να σπάσει το στικάκι στα 2 ή να πάρει νέο μικρότερο; Είναι δυνατόν; Η απάντηση δόθηκε πιο πάνω, ορίστε το Fat32Format για να κάνει τη δουλειά του.
kostasbm Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 16 hours ago, Mrs. Hyde said: fat32format rufus ευχ δεν καταλαβα αμεσα τι εννοουσες αλλα ξυπνησα μολις το ανεφερε ο @BadBoy τι απλο που ηταν eyx 11 hours ago, lector said: Μιας που απ'οτι καταλαβα ειναι για συγκεκριμενη δουλεια (αμαξι) γιατι δεν παιρνεις απλα ενα 32αρι να μη σπας τα νευρα σου; 3-4 ευρω κανουν. δεν χρησιμοποιω usb στο αμαξι αλλα εχω ξαδελφο μου πανηγυριωτη και χωρις το στικακι του δε παει πουθενα..αγορασε ομως μεγαλυτερο αποτι χρειαζοταν Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2023 από kostasbm
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, kostasbm είπε ευχ δεν καταλαβα αμεσα τι εννοουσες αλλα ξυπνησα μολις το ανεφερε ο @BadBoy τι απλο που ηταν eyx Νόμιζα ότι θα καταλάβαινες και θα κατέβαζες κάποιο από τα δύο, για να κάνεις τη δουλειά σου. :ρ
kostasbm Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 1 hour ago, Mrs. Hyde said: Νόμιζα ότι θα καταλάβαινες και θα κατέβαζες κάποιο από τα δύο, για να κάνεις τη δουλειά σου. :ρ ειμαι και καποιας ηλικιας χαχαχαχαχαχα παλι καλα οσο γερναμε μαθαινουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα