thelos257 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Καλησπερα σας εχω το παρακατω συστημα: MSI 7A70 (MSI B250 PRO -VDH) Intel Core i5 7400 3.00Ghz 8GB RAM DDR4 256GB SSD το οποιο προσφατα το εκανα φορματ και κατεβασα ολους τους επισημους οδηγους απο την ιστοσελιδα της MSI ομως δεν μπορω να κανω εγκασταση το παρακατω τι θα πρεπει να κανω ; IntelOptaneMemory.log Εβαλα και το αρχειο .log της καταγραφης.
duffyduck Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν έχω καμιά εμπειρία από optane, αλλά με βάση αυτά που σου γράφει, θα πρότεινα να δοκιμάσεις να κάνεις resize την system partition ή/και (μαλλον) την recovery partition και να αφήσεις π.χ. 5 έως 20 ΜΒ unallocated χώρο στον δίσκο https://community.intel.com/t5/Intel-Optane-Memory/error-0xA0000002/td-p/638041 https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000056917/memory-and-storage/intel-optane-memory.html https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000024113/memory-and-storage/intel-optane-memory.html https://www.diskpart.com/help/resize-partition.html Unsupported Disk Type [0xA0000002] Acceleration with Intel® Optane™ memory does not support Dynamic type drives, only Basic type. See here for more details. Ο δίσκος είναι basic ή dynamic ? Δες στο disk management ή στο AOMEI Partition Assistant ή παρόμοιο εργαλείο. Γύρισέ τον σε basic. Πρώτα κάνε backup, γιατί σε περίπτωση λάθους, καταστράφηκε η φάση 1. Κατέβασε το AOMEI Partition Assistant και κάνε resize στην System Partition (drive C:\ ) και μείωσε την κατά π.χ. 20ΜΒ ή καλύτερα 100ΜΒ. 2. Μετά κάνε resize την recovery partition και μετακίνησε την πιο αριστερά, δηλαδή κρατάς το μέγεθός της σταθερό, αλλά επεκτείνεις προς αριστερά κατά 100ΜΒ και μειώνεις (shrink) από δεξιά κατά 100ΜΒ, ώστε να μείνουν στο τέλος του δίσκου 100ΜΒ unallocated (unpartitioned). 3. Πατάς apply και κάνεις restart για να εφαρμοστούν οι αλλαγές. The above method is NOT TESTED Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2023 από duffyduck
dpolal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 30 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλησπερα σας εχω το παρακατω συστημα: MSI 7A70 (MSI B250 PRO -VDH) Intel Core i5 7400 3.00Ghz 8GB RAM DDR4 256GB SSD το οποιο προσφατα το εκανα φορματ και κατεβασα ολους τους επισημους οδηγους απο την ιστοσελιδα της MSI ομως δεν μπορω να κανω εγκασταση το παρακατω τι θα πρεπει να κανω ; IntelOptaneMemory.log 142.58 kB · 1 download Εβαλα και το αρχειο .log της καταγραφης. Βασική ερώτηση: Έχεις αγοράσει και εγκαταστήσει στο σύστημα σου το INTEL OPTANE M.2 ή απλά προπαθείς να εγκαταστήσεις τον driver χωρίς το παραπάνω??? 1
duffyduck Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Νομίζω ότι δεν θα τον άφηνε να προχωρήσει καν σε αυτό το στάδιο της εγκατάστασης του driver, αν δεν έβλεπε το optane module εγκατεστημένο.
dpolal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 51 λεπτά πριν, duffyduck είπε Νομίζω ότι δεν θα τον άφηνε να προχωρήσει καν σε αυτό το στάδιο της εγκατάστασης του driver, αν δεν έβλεπε το optane module εγκατεστημένο. Ας απαντήσει πρώτα στην ερώτηση. Κρατάω μικρό καλάθι. 1
thelos257 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 57 λεπτά πριν, dpolal είπε Βασική ερώτηση: Έχεις αγοράσει και εγκαταστήσει στο σύστημα σου το INTEL OPTANE M.2 ή απλά προπαθείς να εγκαταστήσεις τον driver χωρίς το παραπάνω??? Καλημερα οχι εχω ενα σκληρο δισκο ssd ADATA.
dpolal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλημερα οχι εχω ενα σκληρο δισκο ssd ADATA. Τότε δεν πρόκειται να παίξει χωρίς το εξάρτημα. @duffyduck Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2023 από dpolal 1
duffyduck Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 1 hour ago, dpolal said: Τότε δεν πρόκειται να παίξει χωρίς το εξάρτημα. @duffyduck τελικά είχες δίκιο 👍 1
thelos257 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, dpolal είπε Τότε δεν πρόκειται να παίξει χωρίς το εξάρτημα. @duffyduck Καλησπερα ευχαριστω που μου εξηγησες απλα επειδη υπηρχε ως οδηγος drivers στο επισημο site της MSI και καπου παραξενευτικα που δεν μπορουσα να το εγκαταστησω.
manolis940 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Γενικά για Drivers μην βάζεις ότι έχει το site. Έχει και πολύ bloatware που το πιθανών είναι να μην το χρειάζεσαι. Μία καλή ένδειξη για να δεις αν οι Drivers σου έχουν εγκατασταθεί κανονικά είναι να πατήσεις δεξί κλικ στο κουμπί έναρξης > Διαχείριση συσκευών και να δεις ότι δεν εμφανίζεται πουθενά κάποιο σφάλμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα