Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω το παρακατω συστημα:
MSI 7A70 (MSI B250 PRO -VDH)
Intel Core i5 7400 3.00Ghz
8GB RAM DDR4
256GB SSD

το οποιο προσφατα το εκανα φορματ και κατεβασα ολους τους επισημους οδηγους απο την ιστοσελιδα της MSI ομως δεν μπορω να κανω εγκασταση το παρακατω τι θα πρεπει να κανω ;

926091388_.PNG.715c89110027b8bc8a4b3a8f06449e71.PNG

IntelOptaneMemory.log

Εβαλα και το αρχειο .log της καταγραφης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω καμιά εμπειρία από optane, αλλά με βάση αυτά που σου γράφει, θα πρότεινα να δοκιμάσεις να κάνεις resize την system partition ή/και (μαλλον) την recovery partition και να αφήσεις π.χ. 5 έως 20 ΜΒ unallocated χώρο στον δίσκο

https://community.intel.com/t5/Intel-Optane-Memory/error-0xA0000002/td-p/638041

https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000056917/memory-and-storage/intel-optane-memory.html

https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000024113/memory-and-storage/intel-optane-memory.html

https://www.diskpart.com/help/resize-partition.html

Unsupported Disk Type [0xA0000002]

• Acceleration with Intel® Optane™ memory does not support Dynamic type drives, only Basic type. See here for more details.

Ο δίσκος είναι basic ή dynamic ? Δες στο disk management ή στο AOMEI Partition Assistant ή παρόμοιο εργαλείο. Γύρισέ τον σε basic.

image.png.b7b5a759fd7588b1de4f54eb3fb2e06d.pngimage.png.0721c4c29eea85f48c33581c55ae22aa.png

Πρώτα κάνε backup, γιατί σε περίπτωση λάθους, καταστράφηκε η φάση

1. Κατέβασε το AOMEI Partition Assistant και κάνε resize στην System Partition (drive  C:\  ) και μείωσε την κατά π.χ. 20ΜΒ ή καλύτερα 100ΜΒ.

2. Μετά κάνε resize την recovery partition και μετακίνησε την πιο αριστερά, δηλαδή κρατάς το μέγεθός της σταθερό, αλλά επεκτείνεις προς αριστερά κατά 100ΜΒ και μειώνεις (shrink) από δεξιά κατά 100ΜΒ, ώστε να μείνουν στο τέλος του δίσκου 100ΜΒ unallocated (unpartitioned).

3. Πατάς apply και κάνεις restart για να εφαρμοστούν οι αλλαγές.

The above method is NOT TESTED

Επεξ/σία από duffyduck
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα σας εχω το παρακατω συστημα:
MSI 7A70 (MSI B250 PRO -VDH)
Intel Core i5 7400 3.00Ghz
8GB RAM DDR4
256GB SSD

το οποιο προσφατα το εκανα φορματ και κατεβασα ολους τους επισημους οδηγους απο την ιστοσελιδα της MSI ομως δεν μπορω να κανω εγκασταση το παρακατω τι θα πρεπει να κανω ;

926091388_.PNG.715c89110027b8bc8a4b3a8f06449e71.PNG

IntelOptaneMemory.log 142.58 kB · 1 download

Εβαλα και το αρχειο .log της καταγραφης.

Βασική ερώτηση:

Έχεις αγοράσει και εγκαταστήσει στο σύστημα σου το INTEL OPTANE M.2 ή 

απλά προπαθείς να εγκαταστήσεις τον driver χωρίς το παραπάνω???

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν θα τον άφηνε να προχωρήσει καν σε αυτό το στάδιο της εγκατάστασης του driver, αν δεν έβλεπε το optane module εγκατεστημένο.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, duffyduck είπε

Νομίζω ότι δεν θα τον άφηνε να προχωρήσει καν σε αυτό το στάδιο της εγκατάστασης του driver, αν δεν έβλεπε το optane module εγκατεστημένο.

Ας απαντήσει πρώτα στην ερώτηση.
Κρατάω μικρό καλάθι.

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, dpolal είπε

Βασική ερώτηση:

Έχεις αγοράσει και εγκαταστήσει στο σύστημα σου το INTEL OPTANE M.2 ή 

απλά προπαθείς να εγκαταστήσεις τον driver χωρίς το παραπάνω???

Καλημερα οχι εχω ενα σκληρο δισκο ssd ADATA.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Καλημερα οχι εχω ενα σκληρο δισκο ssd ADATA.

Τότε δεν πρόκειται να παίξει χωρίς το εξάρτημα.

@duffyduck ;)

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dpolal είπε

Τότε δεν πρόκειται να παίξει χωρίς το εξάρτημα.

@duffyduck ;)

Καλησπερα ευχαριστω που μου εξηγησες απλα επειδη υπηρχε ως οδηγος drivers στο επισημο site της MSI και καπου παραξενευτικα που δεν μπορουσα να το εγκαταστησω.

Δημοσ.

Γενικά για Drivers μην βάζεις ότι έχει το site. Έχει και πολύ bloatware που το πιθανών είναι να μην το χρειάζεσαι.

Μία καλή ένδειξη για να δεις αν οι Drivers σου έχουν εγκατασταθεί κανονικά είναι να πατήσεις δεξί κλικ στο κουμπί έναρξης > Διαχείριση συσκευών και να δεις ότι δεν εμφανίζεται πουθενά κάποιο σφάλμα.

image.png.a5df9c2ea34db5c83e41789ca634c448.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...