Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα! Ναι χρειαζεται εξετασεις οδηγησης καθως ειναι μηχανη μεγαλυτερου κυβισμου! Αν εισαι πανω απο 24 πας για απεριοριστο κατευθειαν, Α δηλαδη 

Επεξ/σία από ChristosVl
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ChristosVl είπε

Καλησπερα! Ναι χρειαζεται εξετασεις οδηγησης καθως ειναι μηχανη μεγαλυτερου κυβισμου! Αν εισαι πανω απο 24 πας για απεριοριστο κατευθειαν, Α δηλαδη 

Ναι είμαι πάνω από 24

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ChristosVl είπε

Ενταξει,μπορεις να πας για απεριοριστο

Είπα μηπως γλίτωνα τις εξετάσεις αλλά δε

Επεξ/σία από kayato
Δημοσ.

Δεν ισχυει οτι μετα απο 2 χρονια απο το 125αρι πας σε απεριοριστο αυτοματα (μονο με παραβολα και αντικατασταση καρτας εννοω, χωρις εξετασεις); Θυμαμαι λαθος ή εχει αλλαξει κατι;

Δημοσ.
10 minutes ago, lector said:

Δεν ισχυει οτι μετα απο 2 χρονια απο το 125αρι πας σε απεριοριστο αυτοματα (μονο με παραβολα και αντικατασταση καρτας εννοω, χωρις εξετασεις); Θυμαμαι λαθος ή εχει αλλαξει κατι;

μπερδεύεσαι με το ΑΜ για το Α1

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

μπερδεύεσαι με το ΑΜ για το Α1

Που μπερδευομαι; Το Α1 δεν ειναι το 125αρι; Απο Α1 σε Α δηλαδη απο 125αρι σε απεριοριστο, αυτο δε λεμε; 

Τωρα που το γκουγκλαρα βλεπω οτι απο Α1 σε Α θελει εξεταση.

Για καποιο λογο ομως ειχα την εντυπωση οτι μετα απο 2 χρονια Α1 πας Α χωρις εξετασεις. 

Ισως κανω και λαθος βεβαια.

Δημοσ.
8 minutes ago, lector said:

Που μπερδευομαι; Το Α1 δεν ειναι το 125αρι; Απο Α1 σε Α δηλαδη απο 125αρι σε απεριοριστο, αυτο δε λεμε; 

Τωρα που το γκουγκλαρα βλεπω οτι απο Α1 σε Α θελει εξεταση.

Για καποιο λογο ομως ειχα την εντυπωση οτι μετα απο 2 χρονια Α1 πας Α χωρις εξετασεις. 

Ισως κανω και λαθος βεβαια.

αυτό που  θυμάσαι γίνεται από ΑΜ σε Α1. ΑΜ είναι το 50αράκι μοτοποδήλατο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lector είπε

Μια χαρά θυμάσαι. Κι εγώ το 2008 είχα μέχρι 125. Μετά από 5 χρόνια έκανα αντικατάσταση την άδειας οδήγησης και με πήγε αυτόματα σε απεριόριστα (χωρίς εξετάσεις).

Βέβαια δεν ξερω τι εχει αλλάξει μέχρι σήμερα.

Επεξ/σία από thant
  • Like 1
Δημοσ.
39 minutes ago, thant said:

Μια χαρά θυμάσαι. Κι εγώ το 2008 είχα μέχρι 125. Μετά από 5 χρόνια έκανα αντικατάσταση την άδειας οδήγησης και με πήγε αυτόματα σε απεριόριστα (χωρίς εξετάσεις).

Βέβαια δεν ξερω τι εχει αλλάξει μέχρι σήμερα.

– Όσα διπλώματα Α1 έχουν εκδοθεί από τον 6/2002 έως και 18/1/2011 μπορούν να μετατραπούν σε Α κατηγορίας.

– Όσοι έχουν πάρει το δίπλωμα Α1 από 19/1/2011 και έως τις 18/01/13 γίνεται αυτόματα Α2 χωρίς να χρειάζεται να έχει περάσει διετία.

αυτή τη στιγμή Α1 σε απευθείας Α μόνο με παράβολα δεν υπάρχει. απλά έτυχε να θυμάστε τι ίσχυε πριν 10-12χρόνια και για λίγο διάστημα

• Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, lector said:

Από το Α2 μπορείς να πας σε Α μετά από δύο χρόνια

Δημοσ.
20 ώρες πριν, greekfragma είπε

– Όσα διπλώματα Α1 έχουν εκδοθεί από τον 6/2002 έως και 18/1/2011 μπορούν να μετατραπούν σε Α κατηγορίας.

αυτή τη στιγμή Α1 σε απευθείας Α μόνο με παράβολα δεν υπάρχει. 

Ωραια, εγω αυτη τη στιγμη εχω Α1 (125 κυβικα) που εκδοθηκε το 2009. Παω σε Α μονο με παραβολα ή οχι; Στην πρωτη προταση σου λες ναι, στην τελευταια οχι.

Δημοσ.
2 minutes ago, lector said:

Ωραια, εγω αυτη τη στιγμη εχω Α1 (125 κυβικα) που εκδοθηκε το 2009. Παω σε Α μονο με παραβολα ή οχι; Στην πρωτη προταση σου λες ναι, στην τελευταια οχι.

παλιότερα μπορούσες. πλέον μόνο Α2.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...