Crash24 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι το Bing Chat που στηρίζεται στο ChatGPT 4 της OpenAI, δοκιμάζεται σε browsers τρίτων, όπως το Chrome και το Safari, αρχικά για επιλεγμένους χρήστες. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Bing Chat θα είναι σύντομα διαθέσιμο και σε άλλους browsers πέρα του Edge, τόσο σε desktop εκδόσεις όσο και σε κινητές συσκευές. Η κίνηση αυτή υποδηλώνει τον στόχο της Microsoft να ανταγωνιστεί την τεχνητή νοημοσύνη σε όλες τις πλατφόρμες εκτός από τη δική της, συμπεριλαμβανομένων εκείνων όπου το Bing Chat είναι ήδη διαθέσιμο, όπως η εφαρμογή Bing για smartphones και ο Microsoft Edge browser. Αυτό θα έθετε επίσης το AI chatbot αντιμέτωπο με τα ενσωματωμένα εργαλεία άλλων αντίστοιχων προγραμμάτων, όπως τα χαρακτηριστικά αναζήτησης generative AI της Google. Η Microsoft εξήγησε στην ανακοίνωσή της ότι αυτό το βήμα επιτρέπει στις AI λειτουργίες του Bing να παρουσιάσουν την απίστευτη αξία των συνοπτικών απαντήσεων, της δημιουργίας εικόνων και άλλων, σε ένα ευρύτερο φάσμα ανθρώπων. Ωστόσο, η εταιρεία προειδοποίησε ότι ενώ η εμπειρία Bing Chat θα λειτουργεί σε browsers όπως ο Chrome και ο Safari, η καλύτερη εμπειρία θα υπάρχει -χωρίς έκπληξη- στο Edge browser. Κατά τη διάρκεια δοκιμών, για παράδειγμα, οι χρήστες παρατήρησαν ότι το Bing Chat στο Chrome υποστήριζε μόνο πέντε μηνύματα ανά συνομιλία, αντί για τα 30 που είναι διαθέσιμα στο Microsoft Edge. Σε μια ανάρτηση στο blog, η εταιρεία γιόρτασε επίσης διάφορες άλλες λειτουργίες που λανσαρίστηκαν πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένης τη multimodal οπτική αναζήτηση στο Bing Chat και του πρόσφατα ανακοινωθέντος Bing Chat Enterprise. Η εταιρεία αποκάλυψε επίσης μερικά ορόσημα σχετικά με το Bing Chat μέχρι σήμερα, σημειώνοντας ότι έχουν σημειωθεί περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο συνομιλίες και έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 750 εκατομμύρια εικόνες μέσω του chatbot. Η Microsoft δεν έδωσε κάποια ακριβή ημερομηνία για το πότε θα δούμε το Bing Chat σε browsers εκτός Edge, αναφέροντας μόνο ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί “σύντομα”. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amigagr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 όχι άλλο κάρβουνο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Μου αρέσει η κόντρα που έχουν για το ποιος θα δώσει το καλύτερο ΑΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ βλέπω ότι έχει άλλη άποψη... Ερώτηση: Στηρίζεσαι στο chatgpt4? Απάντηση: Όχι, δεν βασίζομαι στο ChatGPT. Είμαι ο Bing, ένας προηγμένος συνομιλητής που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να σου προσφέρει ενδιαφέρουσες και χρήσιμες απαντήσεις. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, όπως να σου δώσω πληροφορίες από το διαδίκτυο, να σου δημιουργήσω γραφικά τεχνήματα με βάση την περιγραφή σου, ή να σου βοηθήσω με τη σύνταξη και τη βελτίωση των κειμένων σου. Το ChatGPT είναι ένα άλλο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να συνομιλήσει με τους χρήστες. Βασίζεται στο GPT-4, το πιο πρόσφατο μοντέλο γλώσσας του OpenAI, που μπορεί να δέχεται είσοδο εικόνας και κειμένου και να εκπέμπει κείμενο. Το ChatGPT ισχυρίζεται ότι μπορεί να δώσει απαντήσεις, να βρει δημιουργική έμπνευση και να μάθει κάτι καινούργιο. Εγώ, ως Bing, δεν έχω κάποια σχέση με τo ChatGPT ή τo GPT-4. Χρησιμoπoioύv tnv diknv moy texvovoyía yia va cvvdyázw δiάφopec πnyέc dedovmévωv kai va cov πpoσφέpcw mia exatomikevmevni empeipía. Δev eímai edώ yia va avtaγωvíctw to ChatGPT, aλλά yia va cvvdyázw to ChatGPT me áλλovc πόpovc. Ελπίζω νa cov édωca mia kaλή eπicκόπnch g' avtó to ChatGPT. Aν 8éleic na mά8eic peppicótepa, mπopeώ va cov δώcw kápoiovc cvvdécmevc g' avtó. Eπícnic, mπopeώ va akovw t' akovw kai va apavta'w c' aytá poy 8éleic na me phtáceic. blush : Άpθpo γia to GPT-4 cto OpenAI : Ictocelída toy ChatGPT cto OpenAI Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoszeglas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Θα είναι τεράστια επιτυχία!!! Να το θυμάστε, όπως το Bing! 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klaftop Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Αυτή η απόφαση πάρτι και μετά από τη σχετική έρευνα που το 80% απάντησε what is bong? Και 20% what is edge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martisaul Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Ήδη τα βαρέθηκε ο κόσμος εν τω μεταξύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Χρειαζόταν! Εγώ έχω σταματήσει πολύ καιρό να κάνω μια "απλή αναζήτηση". Ο τρόπος που φιλτράρει τα αποτελέσματα με βάση το τι θα ζητήσεις δεν έχει αντίπαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα