Προς το περιεχόμενο

Mundobasket 2023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4 hours ago, Speculoos said:

Ματσάρες αυτή τη στιγμή τόσο το Σερβία-Ιταλία όσο και το ΗΠΑ-Μαυροβούνιο.

Τίμιοι όσο δεν πάει οι Μαυροβουνίσιοι......

On 31/08/2023 at 16:38, Basilhs23___ said:

Με στεναχωρεί να μην θέλουν παίκτες να έρχονται στην εθνική και να είναι στην διάθεση του προπονητή αν χρειαστεί, έστω και για rotation

Βασίλη, οι εποχές έχουν αλλάξει δραματικά. Και εδώ που τα λέμε, καλά κάνουν κι έχουν αλλάξει, από την άποψη που το βλέπουν κάποιοι παίκτες (για να μην πω όλοι, καθώς η Εθνική είναι κι ένα μέσο ανάδειξής τους, μην το πάμε στο εντελώς ρομαντικό δηλαδή). Τί ας πούμε κατάλαβε ο Φάνης που διέλυσε γόνατα και τώρα κάθεται στην Πάρο κοντεύοντας τα 60 και "μην έχοντας στον ήλιο μοίρα" (όπως έχει πει ο ίδιος, κι αν δεν ήταν η γυναίκα του, ποιος ξέρει πού θα βρισκόταν τώρα);  Ήταν πάντα απίκο όσο έπαιζε στην Εθνική, και αν όχι ο παίκτης με την μεγαλύτερη προσφορά έβερ, ένας από τους μετρημένους στα δάχτυλα καλύτερους. Και πόσο το τίμησε "η Πολιτεία" αυτό ΠΡΑΚΤΙΚΑ, πόσο τον συνέτρεξε στα δύσκολά του (εδικά εποχές που τα περιθώρια ήταν πολύ περισσότερα); Ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ.

Συμπέρασμα; Να μην στεναχωριέσαι. Όσα (και όσοι) έρθουν κι όσα πάνε είναι φάση στις μέρες μας.

• Thanks 2
  • Απαντ. 358
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 hours ago, washcloud said:

Τίμιοι όσο δεν πάει οι Μαυροβουνίσιοι......

Βασίλη, οι εποχές έχουν αλλάξει δραματικά. Και εδώ που τα λέμε, καλά κάνουν κι έχουν αλλάξει, από την άποψη που το βλέπουν κάποιοι παίκτες (για να μην πω όλοι, καθώς η Εθνική είναι κι ένα μέσο ανάδειξής τους, μην το πάμε στο εντελώς ρομαντικό δηλαδή). Τί ας πούμε κατάλαβε ο Φάνης που διέλυσε γόνατα και τώρα κάθεται στην Πάρο κοντεύοντας τα 60 και "μην έχοντας στον ήλιο μοίρα" (όπως έχει πει ο ίδιος, κι αν δεν ήταν η γυναίκα του, ποιος ξέρει πού θα βρισκόταν τώρα);  Ήταν πάντα απίκο όσο έπαιζε στην Εθνική, και αν όχι ο παίκτης με την μεγαλύτερη προσφορά έβερ, ένας από τους μετρημένους στα δάχτυλα καλύτερους. Και πόσο το τίμησε "η Πολιτεία" αυτό ΠΡΑΚΤΙΚΑ, πόσο τον συνέτρεξε στα δύσκολά του (εδικά εποχές που τα περιθώρια ήταν πολύ περισσότερα); Ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ.

Συμπέρασμα; Να μην στεναχωριέσαι. Όσα (και όσοι) έρθουν κι όσα πάνε είναι φάση στις μέρες μας.

Εξάλλου το να μην έρχονται παίκτες στην εθνική δεν είναι μόνο στο μπάσκετ, υπήρχαν τρανταχτες περιπτώσεις και στην εθνική ποδοσφαίρου. 

Απλά στο μπάσκετ χτυπάει άσχημα γιατί έχουμε τον Γιάννη έναν στους top μπασκετμπολιστες διεθνώς  (ο θεος να το κάνει, αν δεν υπήρχε μεσολάβηση για να δηλωνοταν στο NBA με την ελληνική υπηκοότητα θα είχε την Νιγηριανη). 

Δημοσ.
Στις 31/8/2023 στις 9:53 ΠΜ, liakinen είπε

Σαν Παναθηναϊκός που είμαι για να τα λέμε όλα, ο Διαμαντίδης στα 30 του να αφήνει την εθνική μου έκατσε άσχημα

Εγώ πάλι που ΔΕΝ είμαι "Παναθηναϊκός" και αντιθέτως είμαι ΜΟΝΟ "εθνικάρας", στεναχωρέθηκα μεν όταν είπε σταματάει, αλλά άσχημα δεν μου 'κατσε. Διότι δεν ήταν απλά ότι ο Διαμαντίδης είπε να τους γράψει όλους (συμπαίκτες και φιλάθλους) στα παπάργια του, για να κάνει ζωάρα και να τα δίνει όλα μόνο για τον Παναθηναϊκό. Πολλοί λόγοι υπήρχαν μαζί, Και στην ουσία προστάτευσε τον εαυτό του από μια αρρωστημένη κατάσταση (όπου μπλεκόντουσαν ακόμη ΚΑΙ τα "οπαδικά"...), προκειμένου να τα δίνει όλα για μια "ομοσπονδία" όπου κάποιοι κάνανε ζωάρες με το τί έδιναν οι παίκτες (και τζαμπέ)...Ναι, θα μου πεις, αυτοί με τις ζωάρες ήταν το θέμα, ή έπρεπε να σκεφτεί συμπαίκτες και φιλάθλους; Θ' απαντήσω ότι ίσως και να ήταν καλύτερο,,,όλοι να "ξεκουραζόντουσαν", κι όχι μόνο ο Διαμαντίδης...Κάποιοι συνέχισαν να ανέχονται, και καλώς έκαναν αφού έτσι έκριναν. Το ίδιο όμως καλώς έκανε κι ο Μήτσος με την δική του απόφαση. "Την πλήρωσε" άλλωστε, με ό,τι άκουσε για χρόνια (κι ακόμη ακούει...). Για 'μένα καλά έκανε, αφού έτσι έκρινε, για όποιους λόγους. Και δεν τον έχω για απλώς παρτάκια και δεν νομίζω να έχω πέσει τόσο έξω.

4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Εξάλλου το να μην έρχονται παίκτες στην εθνική δεν είναι μόνο στο μπάσκετ, υπήρχαν τρανταχτες περιπτώσεις και στην εθνική ποδοσφαίρου. 

Απλά στο μπάσκετ χτυπάει άσχημα γιατί έχουμε τον Γιάννη έναν στους top μπασκετμπολιστες διεθνώς  (ο θεος να το κάνει, αν δεν υπήρχε μεσολάβηση για να δηλωνοταν στο NBA με την ελληνική υπηκοότητα θα είχε την Νιγηριανη). 

...πάντως ο Γιάννης (μιας και το έκανες πιο συγκεκριμένο), από 19 χρονώ που καλείται στην Εθνική, στην ουσία μόνο φέτος απέχει. Και για "καλό λόγο" μάλιστα. Το ότι πέρσι ας πούμε πέρσι "τα έδωσε (ασυζητητί) όλα" (και δη σε καλή ηλικία και όντας έχοντας πάρει μέχρι και πρωτάθλημα εκτός από ατομικούς τίτλους στο ΝΒΑ), εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει για την "εξόφληση" του "χρέους" του. Γενικά το "παιδί" έχει φερθεί εντάξει, ίσως περισσότερο εντάξει, τηρουμένων μάλιστα των αναλογιών (με βάση το "ποιος είναι πια"), και προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου που φέτος δεν βρίσκεται με την ομάδα. Σίγουρα θα προτιμούσα να ήταν αλλιώς τα πράγματα, αλλά σεβαστό το ότι δεν "κατέβηκε" τώρα. Μακάρι να μπορέσει να προσφέρει του χρόνου (αν και νομίζω ότι θα είναι φάση "παράθυρα", συνεπώς,,,τον ήπιαμε) στο προ-Ολυμπιακό για να ΠΑΜΕ Ολυμπιακούς και να 'ναι κι αυτός.....

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, washcloud είπε

Εγώ πάλι που ΔΕΝ είμαι "Παναθηναϊκός" και αντιθέτως είμαι ΜΟΝΟ "εθνικάρας", στεναχωρέθηκα μεν όταν είπε σταματάει, αλλά άσχημα δεν μου 'κατσε. Διότι δεν ήταν απλά ότι ο Διαμαντίδης είπε να τους γράψει όλους (συμπαίκτες και φιλάθλους) στα παπάργια του, για να κάνει ζωάρα και να τα δίνει όλα μόνο για τον Παναθηναϊκό. Πολλοί λόγοι υπήρχαν μαζί, Και στην ουσία προστάτευσε τον εαυτό του από μια αρρωστημένη κατάσταση (όπου μπλεκόντουσαν ακόμη ΚΑΙ τα "οπαδικά"...), προκειμένου να τα δίνει όλα για μια "ομοσπονδία" όπου κάποιοι κάνανε ζωάρες με το τί έδιναν οι παίκτες (και τζαμπέ)...Ναι, θα μου πεις, αυτοί με τις ζωάρες ήταν το θέμα, ή έπρεπε να σκεφτεί συμπαίκτες και φιλάθλους; Θ' απαντήσω ότι ίσως και να ήταν καλύτερο,,,όλοι να "ξεκουραζόντουσαν", κι όχι μόνο ο Διαμαντίδης...Κάποιοι συνέχισαν να ανέχονται, και καλώς έκαναν αφού έτσι έκριναν. Το ίδιο όμως καλώς έκανε κι ο Μήτσος με την δική του απόφαση. "Την πλήρωσε" άλλωστε, με ό,τι άκουσε για χρόνια (κι ακόμη ακούει...). Για 'μένα καλά έκανε, αφού έτσι έκρινε, για όποιους λόγους. Και δεν τον έχω για απλώς παρτάκια και δεν νομίζω να έχω πέσει τόσο έξω.

Πολλά έχουν γραφτεί για τότε και μόνο ο ίδιος ξέρει τους λόγους (ποτέ δεν έχει αναφερθεί από όσο ξέρω) και έτσι μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.

Ναι η κατάσταση εκείνη την εποχή ήταν σκατά (το ξύλο με τους Σέρβους, ομοσπονδία, αγώνας με Ρωσία στην Τουρκία, Καζλάουσκας...), αλλά για μένα αν και ήταν αγάπη μεγάλη μετά τον Ντέγιαν η αλήθεια ήταν η κατάρευση του σώματος του (πόνοι στους κοιλιακούς και εγχείρηση) και φυσικά όλα αυτά παραμονή του νέου συμβολαίου στον Παναθηναϊκό. 

Δημοσ.
Στις 31/8/2023 στις 12:09 ΜΜ, GodzillaCover είπε

Η Εθνική βλέπεις ότι δεν έχει ελπίδες για μετάλλιο.

...φάουλ, αδερφέ.

Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο, το συγκεκριμένο "παιδί" να δει το συγκεκριμένο που λες. Και με Β' ΕΣΚΑ συμπαίκτες, θα κατέβαινε "αν μπορούσε". Ας μείνουμε στο ότι "δεν μπορεί". Το οποίο "δεν μπορεί" δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σύρει τα πόδια του σ' ένα αεροπλάνο, "καλά" είναι, αλλά όχι τέλεια. Κι αυτός αν κατέβει, θα κατέβει για να δώσει το 100%. Γιατί ΕΤΣΙ έχει φτιάξει την κεριέρα/την ζωή του: δίνοντας το 100% πάντα. Κι αν κατέβει ενώ δεν είναι 100%, και δώσει το 100%, ενδέχεται και να χάσει το 100% της επόμενης σαιζόν του ΝΒΑ (τραβηγμένο, αλλά κατάλαβες. Και μόνο να επιβαρυνθεί, χωρίς απαραίτητα να τραυματιστεί, αν δεν είναι 100% έτοιμος ΚΑΙ "χαλαρός", αρκεί. Τέλος μην ξεχνάμε, πλέον είναι ΚΑΙ οικογενειάρχης ο μπαγλαμάς....ΔΕΝ είναι "έτσι απλά τα πράγματα" λοιπόν.....).

5 λεπτά πριν, liakinen είπε

Πολλά έχουν γραφτεί για τότε και μόνο ο ίδιος ξέρει τους λόγους (ποτέ δεν έχει αναφερθεί από όσο ξέρω) και έτσι μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.

Ναι η κατάσταση εκείνη την εποχή ήταν σκατά (το ξύλο με τους Σέρβους, ομοσπονδία, αγώνας με Ρωσία στην Τουρκία, Καζλάουσκας...), αλλά για μένα αν και ήταν αγάπη μεγάλη μετά τον Ντέγιαν η αλήθεια ήταν η κατάρευση του σώματος του (πόνοι στους κοιλιακούς και εγχείρηση) και φυσικά όλα αυτά παραμονή του νέου συμβολαίου στον Παναθηναϊκό. 

Σίγουρα μόνο αυτός ξέρει το πλήρες "γιατί". Σε κάθε περίπτωση, όχι εμείς. Εμείς ξέρουμε "λίγο από ΄δω- λίγο από ΄κει", και λίγο "φήμες" και λίγο "μουρμουρητά" και κάποια κενά τα συμπληρώνουμε με λογικές υποθέσεις. Αλλά σίγουρα ο Μήτσος ποτέ δεν ήταν "φυγόπονος". Το έβλεπες και στον τρόπο που έπαιζε, ΙΔΙΩΣ στην Εθνική, όπου εκείνο "το ήρεμο παιδάκι με την ελίτσα στο μάγουλο" μεταμορφωνόταν σε αμυντικό (κυρίως, αλλά όχι μόνο) ΚΕΡΒΕΡΟ κάποιες στιγμές, και έδινε μάλιστα το έναυσμα για να "ξυπνήσουν" και οι άλλοι. Το πείσμα και η "άρνησή του να χάσει" και η συνεπαγόμενη πίεση που ασκούσε, ήταν χαρακτηριστικό του (το είχε ολίγον και ο Παπαλουκάς αυτό). Και τέτοιοι χαρακτήρες, δεν συνηθίζουν "να πηδάνε απ' το καράβι". Πρέπει να τους έχουν ξελιγώσει πρόσωπα και καταστάσεις για να το κάνουν. Άσε που είναι,,,"ενοχλητικά" παραδοσιακός σαν άνθρωπος ("πατρίς/θρησκεία/και ΚΥΡΙΩΣ οικογένεια"), και αυτοί κι αν δεν,,,καραβοπηδάνε. Απλά στη φάση του είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Μη σου πω ότι ακόμη κι αν δεν είχε να παίξει στον ΠΑΟ, ΠΑΛΙ δεν θα συνέχιζε με την Εθνική....

23 ώρες πριν, ilos είπε

Παίζουν πολλά λεφτά στη μέση για τον Γιάννη είναι extension year φέτος από τον Δεκέμβρη, αν και όπως δήλωσε θα συζητήσει από το καλοκαίρι και μετά με τους bucks. Αν δε βγει all nba, που χλωμό αν είναι υγιής αφού τα τελευταία 5 χρόνια βγαίνει σερί 1st team θα χάσει αρκετά χρήματα. Αλλά και ακόμα και "υγιής" να είναι αν έχει κάποιους μικροτραυματισμούς ή φάει load management όπως πέρσι θα υπάρξει θέμα καθώς άλλαξε ο κανονισμός και πρέπει να έχεις σύνολο τουλάχιστον 65 παιχνίδια για να είσαι eligible για all nba teams. Πχ με τον νέο κανονισμό πέρσι δε θα ήταν σε καμία 5αδα γιατί είχε παίξει λιγότερα games.

Αυτό που πιστεύω θέλει προσωπικά είναι να είναι υγιής και ξεκούραστος (για αυτό και ήταν ευκαιρία να καθαρίσει και το γόνατο φέτος) και έτσι να ασκήσει leverage στο front office και κάποιους συμπαίχτες του στους Bucks να μη πετάξουν πάλι χαρταετό στην postseason γιατί μετά πάει το πουλάκι πέταξε και θα μπουν όλοι στην trade list. Δεν είναι τυχαίες οι σπόντες του Holiday πχ ότι σκέφτεται να σταματήσει το basket. Αν ο Γιάννης το καλοκαίρι δεν ανανεώσει, οι Bucks σίγουρα θα τον κάνουν trade (μαζί με την υπόλοιπη ομάδα πλην των rookie contracts) ώστε να διασφαλίσουν picks ή νέους σε ηλικία παίχτες αντί να φύγει τζάμπα σαν free agent την επόμενη χρονιά.

...επιτέλους μια "πιο ρεαλιστική προσέγγιση"....

Οι,,,Αντετοκούνμποι, και δη Θανάσης/Γιάννης, είναι "σαλταρισμένοι" με την Εθνική....Σε φάση αν μπορούσαν, μόνο,,,σ' αυτή θα παίζανε. Και υπάρχει εξήγηση: είναι το "σύνδρομο" του "θα γίνω ο καλύτερος στη χώρα που ζω, όχι κλάμμα, όχι γκρίνια, δουλεια και μόνο δουλειά και θα τα γ,,,ΟΛΑ". Δεν είμαι μέσα στην ψυχή τους, αλλά τα παιδιά νιώθουν όσο πιο Έλληνες δεν πάει, από αυτό που βλέπω από αυτούς. Δύσκολο να το "χωνέψουν" κάποιοι, λόγω του χρώματός τους και του DNA τους, αλλά έτσι θεωρώ πως είναι. Και θέλουν να πετύχουν "τα πάντα σαν Έλληνες". Είναι κάπως σαν τον Τζόρνταν που ήθελε να νικάει τους πάντες και τα πάντα σε Ο,ΤΙ κι αν έκανε (καλά, αυτός σε βαθμό ψύχωσης, αλλά κατάλαβες). Απλώς, όπως πολύ όμορφα ανέλυσες, υπάρχει και μία παγματικότητα γύρω τους, οι οποία έχει άλλες επιταγές. Kοντολογίς, όταν "πρόσφατα" ο Θανάσης είπε "ο αδερφός μου δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδυα που δεν μπορεί να είναι με την Εθνική", το πιστεύω 100%. Κι εννοώ ότι πάνω απ' όλα πιστεύω την ειλικρίνεια του Θανάση. Απίστευτα παιδιά και οι δυο, και σαν αθλητές και σαν άνθρωποι και νιώθω τυχερός που γεννήθηκαν εδώ και μας δίνουν κάτι από την αύρα τους ως συμπατριώτες....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

λόγω δουλειάς δεν μπορώ να παρακολουθήσω τους αγώνες τηλεοπτικά. τις προάλλες όμως παρατήρησα ότι δεν γίνεται μετάδοση ούτε από το ραδιόφωνο ; τι φάση ; 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, malakudi είπε

Ο Ιτούδης όντας μεγάλος προπονητής έπρεπε να θέσει τα όρια. Δεν έχει καμία δουλειά το team των Bucks να ακολουθεί την εθνική. Δε θυμάμαι ποτέ να ακολουθεί το team των Dallas τον Νοβίτσκι ή το team των Lakers τον Pau Gasol.

Εκτός του ότι ούτε ο Ντιρκ ούτε ο Πάου φτάσανε ποτέ "επιπέδου Γιάννη" (και δεν εννοώ "τίτλους", αλλά το να νοούνται από πολλούς ως "ο καλύτερος παίκτης"), το τί κάνει κάθε ομάδα με τους παίκτες της, είναι δικό της θέμα, άρα μη συγκρίνεις "τί δεν κάνανε τότε οι συγκεκριμένες ομάδες". Το ζήτημα είναι αν φέρονται "καταδυναστευτικά", πχ οι Μπακς με τον Γιάννη, και δεν νομίζω μέχρι στιγμής να το έχουν κάνει (απλό είναι, αν ήταν τέτοιοι, απλά θα του το "ξεκόβανε" να είναι με Εθνική). Το ότι "είναι από κοντά", είναι άλλο, και καλά κάνουν (και νομίζω ότι το κάνουν με σύνεση και φροντίδα κι όχι νταβατζιλίκι, πράγμα που προφανώς εκτιμά και ο ίδιος ο παίκτης), όχι μόνο για αυτούς, αλλά ΚΑΙ για τον Γιάννη τον ίδιο. Την πιθανότητα  να ρημάξει ο κάθε προπονητής εθνικής ομάδας (οι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της) έναν υπερπολύτιμο παίκτη, προσωπικά δεν το βλέπω λογικό. Για την ακρίβεια, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, και ο Γιάννης και οι Μπακς, με όσο μπορεί να έρχεται για την Εθνική, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Αυτό που ενοχλεί εμένα, είναι περισσότερο οι δημοσιοκάφροι που πετάνε σπόντες για το "κουμάντο" της Εθνικής και του προπονητής της, που βλέπουν να ωχριά μπροστά στο κουμάντο των Μπακς και του Γιάννη. Τί λέτε ρε αχάριστοι.

4 λεπτά πριν, zanskou είπε

λόγω δουλειάς δεν μπορώ να παρακολουθήσω τους αγώνες τηλεοπτικά. τις προάλλες όμως παρατήρησα ότι δεν γίνεται μετάδοση ούτε από το ραδιόφωνο ; τι φάση ; 

Νόβα φάση.

Στις 30/8/2023 στις 11:04 ΜΜ, αποστόλης είπε

2) Δε τον ενδιαφέρει να είναι μέρος μιας loosing team. Χτυπάει άσχημα στο αθλητικό βιογραφικό του. Αν πηγαίναμε για κάνα μετάλλιο ΣΙΓΟΥΡΑ θα έπαιζε έστω και λίγα λεπτά. 

...αν το πετύχαινε αυτό το σχόλιο ο Γιάννης, ΣΙΓΟΥΡΑ θα σε χτύπαγε άσχημα :P

Δημοσ.

Oι Bucks θελουν να παιζει ο Υannis στην Εθνικη.

Ειναι μερος του συνολικου προιοντος,ειναι ο Greek freak και θελουν να παιζει και να πηγαινει καλα.

Ομως μετα αρχιζουν και μπαινουν οι αστερισκοι.Να ειναι απολυτως υγιης,να μην ειναι βαρυ το προγραμμα,να μην παιζει πολυ ωρα,να μην ειναι σε καμια επικινδυνη χωρα,και νομιζω να πληρωνουμε και ασφάλεια για το ενδεχομενο του τραυματισμου.

Οι Ολυμπιακοι Αγωνες ειναι κορυφαια διοργανωση για τους αμερικανους και εκει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα τον δουμε να παιζει.

Δημοσ.

ξεκινήσαμε με απίστευτη αστοχία.......ούτε σε ερασιτεχνικό τέτοια σουτ! τι είναι αυτά τα χάλια ρε φίλε....

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Οι Ολυμπιακοι Αγωνες ειναι κορυφαια διοργανωση για τους αμερικανους και εκει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου δεν θα είναι η Εθνική εκεί για τον δουμε να παιζει.

fixed 😜

(πρέπει πρώτα να περάσουμε από ένα προ-Ολυμπιακό...)

• Like 1
Δημοσ.

...εν τω μεταξύ μέχρι τώρα (με την Εθνική) το εκνευριστικό ήταν οι άστοχες βολές...

Πλέον έχουμε τα αίρμπωλ τρίποντα να τρεντάρουν.

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...