mmam Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Ηθελα να ρωτησω σχετικα με το garmin venu 2 plus οταν λαμβανω καποιο μηνυμα viber στο κινητο στο garmin βλεπω μονο την ειδοποιηση οτι εχω καποιο μηνυμα και οχι το μηνυμα! Γνωριζει καποιος αν οντως ετσι πρεπει να γινεται ? Ευχαριστω.
bblov Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά νομίζω είχα διαβάσει ότι στα Garmin έτσι είναι. Βλέπεις είναι περισσότερο αθλητικά ρολόγια και όχι τόσο όπως τα υπόλοιπα "smart watch "
mercator84 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Μια χαρά τα διαβάζεις. Εδώ τα βλέπω ακόμη και στο vivoactive 3. Μήπως έχεις απενεργοποιημένη την προεπισκόπηση των μηνυμάτων στις ειδοποιήσεις; Γενικά, παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις στο viber και θα βγάλεις άκρη. Στα υπόλοιπα messages apps έχει κάποιο θέμα; 1
mmam Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 11 ώρες πριν, mercator84 είπε Μια χαρά τα διαβάζεις. Εδώ τα βλέπω ακόμη και στο vivoactive 3. Μήπως έχεις απενεργοποιημένη την προεπισκόπηση των μηνυμάτων στις ειδοποιήσεις; Γενικά, παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις στο viber και θα βγάλεις άκρη. Στα υπόλοιπα messages apps έχει κάποιο θέμα; Στα sms οχι τωρα καποιο αλλο δεν εχω δοκιμασει!! Να ρωτησω και κτι ακομα, αναγνωριση κλησης εχει μονο στις επαφες που εχω βαλει στο garmin connect ?
mercator84 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Λογικά σε όλες (τουλάχιστον έτσι είναι στα απλά garmin που δεν έχουν μικρόφωνο και δηνατότητα κλήσεων)
mmam Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, mercator84 είπε Λογικά σε όλες (τουλάχιστον έτσι είναι στα απλά garmin που δεν έχουν μικρόφωνο και δηνατότητα κλήσεων) Σε ευχαριστω πολυ σχετικα με το viber ηταν οντως το preview απο τα settings του viber. Δεν μου κανει αναγνωρισει σε ολες παρα μονο σε αυτες που εχω βαλει στο garmin connect (το venu 2 plus εχει μικρόφωνο και δηνατότητα κλήσεων) Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2023 από mmam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα