Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας είμαι στο 2ο έτος των σπουδών μου στο τμήμα λογιστικής και χρηματοοικονομικής με βαθμό 9,7. Γενικά είμαι φουλ άτομο του διαβάσματος και μου αρέσουν τα αντικείμενα! Όσοι είστε στην αγορά εργασίας η έχετε γνωστούς σε αυτή σε ποιον τομέα των αντικειμένων θα μου προτείνατε να ασχοληθώ; Να επισημάνω ότι δεν έχω βλέψεις για εξωτερικό καθώς θέλω να βρίσκομαι κοντά στους δικούς μου και στους φίλους μου και ας είναι πιο δύσκολες οι καταστάσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, giwrgos555 είπε

Εσωτερικός ελεγχος/ορκωτοί ελεγκτές αυτά τα δυο έχουν ακομα αρκετό ψωμί στην Ελλάδα.

Πιστεύεις δλδ ότι πρέπει να κυνηγήσω το σολ; Καθώς με ενδιαφέρει μόνο η Ελλάδα; Γνωρίζεις τπτ από απαλλαγές γιατί στο σάιτ τους δεν βρίσκω κάτι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρω αστειο εως τραγικο για εναν μαθητη επιπεδου να σκεφτεται τι θα ακολουθησει βασει του τι εχει δουλεια η τι 'αξιζει'. Μεσω της σχολης παρε τα μαθηματα ως τροπο να δεις τι σου αρεσει στον ευρυτερο κλαδο και αυτο ακολουθα. Για μενα τα αυτο εχει δουλεια το αλλο εχει λεφτα κλπ ειναι συζητησεις καφενειου του 1960. Επισης σαν αποφοιτος θεωρω οτι αν εισαι σε μια σχολη εκτος ΑΣΟΕΕ και ΠΑΜΑΚ δεν ξερω κατα ποσο το επιπεδο σε βοηθαει να ανακαλυψεις αυτο που θες. 

Επεξ/σία από stefz25

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...