gii Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σας είμαι στο 2ο έτος των σπουδών μου στο τμήμα λογιστικής και χρηματοοικονομικής με βαθμό 9,7. Γενικά είμαι φουλ άτομο του διαβάσματος και μου αρέσουν τα αντικείμενα! Όσοι είστε στην αγορά εργασίας η έχετε γνωστούς σε αυτή σε ποιον τομέα των αντικειμένων θα μου προτείνατε να ασχοληθώ; Να επισημάνω ότι δεν έχω βλέψεις για εξωτερικό καθώς θέλω να βρίσκομαι κοντά στους δικούς μου και στους φίλους μου και ας είναι πιο δύσκολες οι καταστάσεις. 1
giwrgos555 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Εσωτερικός ελεγχος/ορκωτοί ελεγκτές αυτά τα δυο έχουν ακομα αρκετό ψωμί στην Ελλάδα.
gii Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 16 ώρες πριν, giwrgos555 είπε Εσωτερικός ελεγχος/ορκωτοί ελεγκτές αυτά τα δυο έχουν ακομα αρκετό ψωμί στην Ελλάδα. Πιστεύεις δλδ ότι πρέπει να κυνηγήσω το σολ; Καθώς με ενδιαφέρει μόνο η Ελλάδα; Γνωρίζεις τπτ από απαλλαγές γιατί στο σάιτ τους δεν βρίσκω κάτι
rg550 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 http://iesoel.com/portal/#/programs/558ff5dde028594a13126a09 δες τον κανονισμό του ΜΕΤΚΕΛ, σελ.11 1
stefz25 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Θεωρω αστειο εως τραγικο για εναν μαθητη επιπεδου να σκεφτεται τι θα ακολουθησει βασει του τι εχει δουλεια η τι 'αξιζει'. Μεσω της σχολης παρε τα μαθηματα ως τροπο να δεις τι σου αρεσει στον ευρυτερο κλαδο και αυτο ακολουθα. Για μενα τα αυτο εχει δουλεια το αλλο εχει λεφτα κλπ ειναι συζητησεις καφενειου του 1960. Επισης σαν αποφοιτος θεωρω οτι αν εισαι σε μια σχολη εκτος ΑΣΟΕΕ και ΠΑΜΑΚ δεν ξερω κατα ποσο το επιπεδο σε βοηθαει να ανακαλυψεις αυτο που θες. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2023 από stefz25
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα