Προς το περιεχόμενο

Fiber 50 21€/ΜΗΝΑ + 6 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΟ +ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ&ΚΙΝΗΤΆ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, η Nova στην προσπάθεια της να με κρατήσει πελάτη της μου έκανε αυτήν την προσφορά για να μείνω. Επέλεξα όμως να βάλω 1000αρα γραμμή σε άλλη εταιρεία. Η προσφορά τους είναι όντως καλή καθώς δίνει

6 μήνες δωρεάν παγιο

Απεριόριστα σταθερά και κινητά 

Και μετά 21€/ μήνα 

Αυτό που προσπαθώ ειναι να μη φάω ποινή αλλά συμφέρει και κάποιον που θέλει μια καλή τιμή με παροχές. 

Επίσης εφόσον γίνει αυτό γίνεται στο όνομα μου εγκατάσταση και μετά μεταβιβάζετε στο όνομα σας εφόσον συνθεθειτε στο σπίτι για να μη χάσετε τις παροχές. Οι ίδιοι υπάλληλοι της Nova μου το πρότειναν μπας και γλυτώσω τα 186€ ποινη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, orestaras είπε

Καλησπέρα σας, η Nova στην προσπάθεια της να με κρατήσει πελάτη της μου έκανε αυτήν την προσφορά για να μείνω. Επέλεξα όμως να βάλω 1000αρα γραμμή σε άλλη εταιρεία. Η προσφορά τους είναι όντως καλή καθώς δίνει

6 μήνες δωρεάν παγιο

Απεριόριστα σταθερά και κινητά 

Και μετά 21€/ μήνα 

Αυτό που προσπαθώ ειναι να μη φάω ποινή αλλά συμφέρει και κάποιον που θέλει μια καλή τιμή με παροχές. 

Επίσης εφόσον γίνει αυτό γίνεται στο όνομα μου εγκατάσταση και μετά μεταβιβάζετε στο όνομα σας εφόσον συνθεθειτε στο σπίτι για να μη χάσετε τις παροχές. Οι ίδιοι υπάλληλοι της Nova μου το πρότειναν μπας και γλυτώσω τα 186€ ποινη. 

τι μηνιαιο λογαριασμο πληρωνστην nova για να σας προσφερουν γη και υδωρ για να μεινετε, γιατι 6 μηνες δωρεαν παγια και μετα 21€ ειναι κλοπη

Επεξ/σία από Titos301
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...