paperscore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Καλημέρα. Πριν 2 1/2 χρόνια περίπου μπήκαν στο σπίτι μου και με έκλεψαν. Εμένα και καμιά 20αρια άτομα στις γύρω περιοχές. Πριν μερικούς μήνες ήταν η δίκη, είχε μεγάλο νούμερο και πήρε αναβολή για τον Ιούνιο του '24. Προέκυψε όμως κάτι έκτακτο και τη συγκεκριμένη περίοδο πρέπει να είμαι στο εξωτερικό. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Γνωρίζω ότι υπάρχει πρόστιμο αν δεν παραστεί κάποιος στην δίκη, αλλά κατά πόσο εφαρμόζεται και αν εφαρμόζεται μπορώ με τα εισιτήρια μου να αποδείξω ότι απουσίαζα; Δεν με φτάνει η ταλαιπωρία που τράβηξα να βγάλω όλη τη χαρτούρα που μου πήρε μαζί με το πορτοφόλι, κάρτες, διπλώματα, ταυτότητες και διάφορα άλλα, δεν φτάνει που περίμενα 7 ώρες στα δικαστήρια για να αναβληθεί η δίκη, αν χάσω και το ταξίδι, θα το κατασκοτώσω το κ@λόπαιδο. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το γαλλικό.
zanskou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 έχω την εντύπωση πως μπορεί να παραστεί ο δικηγόρος σου και νομίζω πως δεν θα υπάρχει θεμα
paperscore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Πρέπει να πληρώνω και δικηγόρους;;; Την προηγούμενη φορά δεν είχε πάει κανείς μας με δικηγόρο.
paperscore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Θα το σκοτώσω το κ@λόπαιδο.... Εν τω μεταξύ, τα θυμάμαι και φορτώνω.... Ήταν απέξω από την αίθουσα, με τη μάνα του, Ανίτα Πάνια φάση και οι δύο, και μιλούσε με την γκόμενα στο τηλέφωνο, σαν να μην τρέχει τίποτα. Μετά που καταλάβαμε ότι ήταν αυτός, μας πέσαν τα μασέλια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις