Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, 4ever said:

Μετρητά...εμφανιζονται στην κάρτα σου αμέσως μετά την αγορά. 

σε αγορα με πιστωτικη παντως ακομα δεν εμφανιστηκαν.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

2 φορες αγορασα απο shopflix με δοσεις και τις 2 φορες το καταστημα αρνηθηκε την πωληση και μου εμειναν οι δοσεις στην καρτα. Καθε μηνα το ιδιο ποσο πιστωνεται και χρεωνεται στην καρτα με το αποτελεσμα να ειναι μεν μηδενικο αλλα μου δεσμευει το ποσο που εχω διαθεσιμο για δοσεις. Ουτε αυτοι ουτε η τραπεζα βοηθησαν στις κλησεις μου και αναγκαταστηκα να κανω καταγγελια για τα αφαιρεσουν 

Μακρυα απο shopflix για μενα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, GBorb είπε

2 φορες αγορασα απο shopflix με δοσεις και τις 2 φορες το καταστημα αρνηθηκε την πωληση και μου εμειναν οι δοσεις στην καρτα. Καθε μηνα το ιδιο ποσο πιστωνεται και χρεωνεται στην καρτα με το αποτελεσμα να ειναι μεν μηδενικο αλλα μου δεσμευει το ποσο που εχω διαθεσιμο για δοσεις. Ουτε αυτοι ουτε η τραπεζα βοηθησαν στις κλησεις μου και αναγκαταστηκα να κανω καταγγελια για τα αφαιρεσουν 

Υπερβολικος θα ελεγα, τι να πουν και οι πολλοι πελατες του Κωτσοβολου που περιμενουν μηνες να επιστραφουν τα χρηματα τους, εσυ τουλαχιστον δεν τα χρεωθηκες και ουτε χρειαστηκε να κανεις 500 τηλ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, drdedus said:

έχεις κάνει έρευνα γιατι χρειαζόμαστε και εμεις .

(έχουμε 225 ppm έναντι 125 της Αθήνας (η 70 των Τεμενιων))

Γιατί αυτο και οχι πχ αυτο που εχει επίσης λιγες αλλά καλές κριτικες

https://shopflix.gr/spiti-kipos/eidi-katharismoy-and-oikiakis-khrisis/filtra-neroy/filtra-neroy-mpatarias-brysis/filtro-neroy-mpatarias-brysis-proteas-filter-xrome-energoy-anthraka-3624459/

https://www.skroutz.gr/s/17420002/Proteas-Filter-PFFC-Φίλτρο-Νερού-Βρύσης-Inox-Ενεργός-Άνθρακας-EW-011-0100.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Απλά εμπιστεύομαι τα Γιαπωνέζικα προϊόντα. Το συγκεκριμένο το ειχα δεί αλλα δεν το έψαξα και πολυ..Επίσης το ενα ειναι για 350λιτρα νερου και το άλλο για 1500 άρα φθηνότερα έρχεται το γιαπωνέζικο τελικα

Επεξ/σία από geopapa
Δημοσ.
4 hours ago, GBorb said:

Δυστυχώς πλέον όλοι έτσι κάνουν όταν αγοράζεις με δόσεις. Το κατάστημα γιατί αρνήθηκε την πώληση;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Δυστυχώς πλέον όλοι έτσι κάνουν όταν αγοράζεις με δόσεις. Το κατάστημα γιατί αρνήθηκε την πώληση;

Λογικά λόγω αποθέματος. 

Αυτό δεν πάει μόνο στο shopflix, αλλά έχουμε πει ότι αν είναι να αγοράσεις με δόσεις, να επιβεβαιώνεις διαθεσιμότητα. Και εδώ φαίνεται το κατάστημα, οπότε παίρνεις και ρωτάς.

Και εγώ έκανα αγορά 100 ευρώ από 2 καταστήματα και λόγω διαθεσιμότητας ακυρώθηκε η μία. Μου επέστρεψαν σχετικά άμεσα τα χρήματα + μτφ (το άλλο προϊόν ήταν >60 οπότε δεν επηρεάστηκε η επιστροφή των 10)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, fagoura είπε

Υπερβολικος θα ελεγα, τι να πουν και οι πολλοι πελατες του Κωτσοβολου που περιμενουν μηνες να επιστραφουν τα χρηματα τους, εσυ τουλαχιστον δεν τα χρεωθηκες και ουτε χρειαστηκε να κανεις 500 τηλ.

εγώ που έκανα αγορά στον Κωτσοβολο με 12 δοσεις των 12ευρω (αναθ την ωρα), μου την ακυρωσαν αυθημερον και καθε μηνα μου χρεωνουν 12Χ2 φορες και μου πιστωνουν 12Χ1 φορα (δηλαδη πληρωνω δοση τελικα) και τους εχω παρει 100 τηλ και τιποτα και τους εκανα καταγγελια και παλι τιποτα. τι να κανω...

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Λόγο διαθεσιμότητας μου είπαν. Όμως στο τηλέφωνο που είχα καλέσει πριν μου είχαν πει ότι έχουν απόθεμα.

Δημοσ.

🤔 Θα παίξω λίγο με τις λεπτομέρειες. 

Είναι να προχωρήσει μια παραγγελία ύψους 82-83€, η πληρωμή θα γίνει με Payzy. Αργότερα (με τον επόμενο μισθό) είναι στο πρόγραμμα η αγορά ενός τηλεφώνου κάπου 150-160€.

Στο θέμα. Εάν η πρώτη παραγγελία σπάσει στις 4 δόσεις του shopflix λογικά δεν θα υπάρξει επιστροφή 10€. 

Εάν γίνουν και οι 2 παραγγελίες μαζί, φροντίζοντας να ξεπεράσει τα 240€ και κάνοντας χρήση των 4 δόσεων, θα υπάρχει 10€ επιστροφή σε κάθε πληρωμή δόσης για όσο καιρό κρατάει η προωθητική ενέργεια; (χλομό το κόβω). 

Μάλλον θα ρίξω την πρώτη παραγγελία (να τσιμπίσω το 10€ και βλέπουμε 😁

Υ. Γ. Οι αγορές ήταν στο πρόγραμμα να γίνουν ούτως ή άλλως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...