Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Ψάχνουμε σπιτι για φοιτητρια που περασε στο Παντειο .Οσοι ειναι απο Αθηνα ή μενουν εκει χρονια ,ποιες περιοχές θεωρειτε ασφαλείς και σχετικά εύκολες για να πηγαινοερχεσαι παντειο με μέτρο; ή με αλλα μέσα. Γενικα αν ξέρετε και ποια περιοχη ειναι πιο οικονομική θα βοηθούσε πολυ

Επεξ/σία από choralsilver
Δημοσ.

το Πάντειο είναι στην Καλλιθέα και η Καλλιθέα είναι αρκετά ασφαλής περιοχή και τα ενοίκια σε σχέση με τις γύρω περιοχές όπως Κουκάκι, Πετράλωνα είναι αρκετά χαμηλότερα. Απέναντι από το Πάντειο, στην άλλη πλευρά της Συγγρού δηλαδή, είναι ο Νέος Κόσμος αλλά δεν θα πρότεινα να κοιτάξετε από κει γιατί δεν έχω καλές εμπειρίες. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kover είπε

το Πάντειο είναι στην Καλλιθέα και η Καλλιθέα είναι αρκετά ασφαλής περιοχή και τα ενοίκια σε σχέση με τις γύρω περιοχές όπως Κουκάκι, Πετράλωνα είναι αρκετά χαμηλότερα. Απέναντι από το Πάντειο, στην άλλη πλευρά της Συγγρού δηλαδή, είναι ο Νέος Κόσμος αλλά δεν θα πρότεινα να κοιτάξετε από κει γιατί δεν έχω καλές εμπειρίες. 

Πριν κάποια χρόνια θα ήταν επιλογή και η Νέα Σμύρνη αλλά νομίζω σήμερα θεωρείτο απλησίαστη περιοχή. Συμφωνώ με την Καλλιθέα όπως και οι Τζιτζιφιές είναι μία καλή επιλογή. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kover είπε

Νέος Κόσμος αλλά δεν θα πρότεινα να κοιτάξετε από κει γιατί δεν έχω καλές εμπειρίες. 

Αν εξαιρεσουμε οτι Νεο Κοσμο κοπανανε τα ενοικια ανελεητα, τι κακες εμπειριες ειχες;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, choralsilver είπε

Καλησπέρα. Ψάχνουμε σπιτι για φοιτητρια που περασε στο Παντειο .Οσοι ειναι απο Αθηνα ή μενουν εκει χρονια ,ποιες περιοχές θεωρειτε ασφαλείς και σχετικά εύκολες για να πηγαινοερχεσαι παντειο με μέτρο; ή με αλλα μέσα. Γενικα αν ξέρετε και ποια περιοχη ειναι πιο οικονομική θα βοηθούσε πολυ

Η κοντινότερη στάση στο Πάντειο είναι η Συγγρού ΦΙΞ, οπότε μπορείτε να ψάχνετε  οπουδήποτε κοντα στην κόκκινη γραμμή, και για περισσότερες επιλογές και πιο φθηνά. Τα φοιτητικά σπίτια γύρω απο το Παντειο έχουν τιμές μεζονέτας.
Εκτός απο τα στενάκια γύρω απο την Ομόνοια και αυτό πάλι μόνο βράδυ, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μην θεωρείται ασφαλές. Βέβαια αυτό είναι και αρκετά υποκειμενικό αν δεν έχεις ζήσει στην Αθήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...