polaki Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 14 hours ago, Arkin said: Υπάρχουν site που δεν σε αφήνουν να δεις το περιεχόμενο τους αν δεν κλείσεις το adblock βγάζουν τεράστιο banner στη σελίδα. Αυτά έφαγαν τελείως block και δεν μπαίνω καν. same, επίσης επιλέγω από πεποίθηση να μη βλέπω ΚΑΝΕΝΑ βιντεάκι παντού λόγω του Glomex. Απορώ πώς κατάφεραν πάντως οι τυπάδες να έχουν μπλοκάρει όλα τα adblockers. Ούτε ένα δεν περνάει.
Twinstars Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Το πρόβλημα για εμάς νομίζω ότι το μεγενθυνει το γεγονός ότι όλες οι συνδρομές έχουν ευρωπαϊκή τιμή,κάτι το οποίο φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση κράτη με χαμηλό κατά κεφαλήν εισόδημα. Αν είναι για παράδειγμα είναι 15 στην Γερμανία,στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι 5. Και τότε θα βάζαμε όλοι σχεδόν premium και netflix και Spotify και πάλι λέγοντας. 1
lexotamilf Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Πετσόκοψαν την ήδη χάλια ποιότητα του 1080 για να προωθήσουν την επί πληρωμή ή είναι η ιδέα μου;
ikaruga24 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Θέλουμε δε θέλουμε αυτό είναι. Από δωρεάν υπηρεσία μην περιμένετε. Προσωπικά πληρώνω premium. Είμαι ευχαριστημένος και κυρίως διότι έχω ανά πάσα ώρα και στιγμή offline viewing σε όλες μου τις συσκευές. 1
Slither Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δεν εχω premium youtube,αλλα προσπαθω να καταλανω γιατι το youtube καθε λιγο και λιγακι μου κανει downgrade σε 360p,ενω το ρυθμιζω σε 1080p,μου ριχνει συνεχως την ποιοτητα,υπαρχει ρυθμιση να το αποτρεψουμε αυτπ?
Arkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Στις 3/11/2024 στις 3:35 ΜΜ, Slither είπε Δεν εχω premium youtube,αλλα προσπαθω να καταλανω γιατι το youtube καθε λιγο και λιγακι μου κανει downgrade σε 360p,ενω το ρυθμιζω σε 1080p,μου ριχνει συνεχως την ποιοτητα,υπαρχει ρυθμιση να το αποτρεψουμε αυτπ? Μήπως δεν έχεις καλή ταχύτητα και για να μην κολλάει σου ρίχνει την ποιότητα? Δεν βρίσκω άλλο λόγο ώστε να πέφτει η ποιότητα αυτόματα.
Slither Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Στις 6/11/2024 στις 3:07 ΠΜ, Arkin είπε Μήπως δεν έχεις καλή ταχύτητα και για να μην κολλάει σου ρίχνει την ποιότητα? Δεν βρίσκω άλλο λόγο ώστε να πέφτει η ποιότητα αυτόματα. 100αρα οπτικη ινα απο Vodafone εχω,πιθανον να ειναι αυτο που λες,αλλα ειναι εκνευριστικο,διοτι ακομη και 720p να επιλεξω,καποια στιγμη το ριχνει 360p απο μονο του.
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, Slither είπε 100αρα οπτικη ινα απο Vodafone εχω,πιθανον να ειναι αυτο που λες,αλλα ειναι εκνευριστικο,διοτι ακομη και 720p να επιλεξω,καποια στιγμη το ριχνει 360p απο μονο του. Πολύ περίεργο σε 100αρα να μην μπορεί να παίξει έστω 1080 και να σε ρίχνει σε 720 και 360. Στο κάνει και σε incognito mode η μόνο σε ένα λογαριασμό σε υπολογιστή? Σε κινητό tablet από την ίδια σύνδεση πάλι στο κάνει?
Slither Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 7/11/2024 στις 12:47 ΜΜ, Arkin είπε Πολύ περίεργο σε 100αρα να μην μπορεί να παίξει έστω 1080 και να σε ρίχνει σε 720 και 360. Στο κάνει και σε incognito mode η μόνο σε ένα λογαριασμό σε υπολογιστή? Σε κινητό tablet από την ίδια σύνδεση πάλι στο κάνει? Μονο incognito mode χρησιμοποιω,στο android κινητο που εχω,πρεπει παλι χειροκινητα να επιλεγω την αναλυση των βιντεο,αφου ξεκιμουν απο 360.Και με αλλους browsers που δοκιμασα,το ιδιο κανει,αν πεφτει το bandwith ισως αναγκαζεται το YT να ριχνει την ποιοτητα για να μπορει να κανει load το βιντεο. Εχω ping 38. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου από Slither
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα