HelenOfTroy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σας, Έχω εντοπίσει κάποιον (επώνυμο) χρήστη στο Twitter να σχολιάζει χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς ρητορική με χρήστη σε forum ο οποίος γράφει συκοφαντικά σχόλια για την επιχείρησή μας...προφανώς πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο! Υπάρχει όμως η δυνατότητα «σύνδεσης» του λογαριασμού του στο forum με το λογαριασμό του στο Twitter ώστε να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εις βάρος του;
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Χρήστη ποιου φόρουμ? Του ινσόμνια? Συκοφαντίες για επώνυμες επιχειρήσεις εδώ μέσα βλέπω πολύ σπάνια έως και ποτέ. Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα το φόρουμ να σου δώσει στοιχεία κανενός εκτός αν κάνεις πρώτα μήνυση και διαδικασίες μέσω της δίωξης κλπ
HelenOfTroy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε Χρήστη ποιου φόρουμ? Του ινσόμνια? Συκοφαντίες για επώνυμες επιχειρήσεις εδώ μέσα βλέπω πολύ σπάνια έως και ποτέ. Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα το φόρουμ να σου δώσει στοιχεία κανενός εκτός αν κάνεις πρώτα μήνυση και διαδικασίες μέσω της δίωξης κλπ Όχι στο Insomnia...
korakios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, HelenOfTroy είπε Υπάρχει όμως η δυνατότητα «σύνδεσης» του λογαριασμού του στο forum με το λογαριασμό του στο Twitter ώστε να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εις βάρος του; γιατί πρεπει να γίνει σύνδεση ?
Nabuko Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 31 λεπτά πριν, HelenOfTroy είπε προφανώς πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο Αν δεν πρόκειται όμως για το ίδιο, τότε "προφανώς" η συκοφαντική δυσφήμιση γίνεται από σένα.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 40 λεπτά πριν, HelenOfTroy είπε Καλησπέρα σας, Έχω εντοπίσει κάποιον (επώνυμο) χρήστη στο Twitter να σχολιάζει χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς ρητορική με χρήστη σε forum ο οποίος γράφει συκοφαντικά σχόλια για την επιχείρησή μας...προφανώς πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο! Υπάρχει όμως η δυνατότητα «σύνδεσης» του λογαριασμού του στο forum με το λογαριασμό του στο Twitter ώστε να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εις βάρος του; Δεν χρειάζεται να τον συνδέσεις με τον επώνυμο στο Χ.Αν πραγματικά συκοφαντεί σε φόρουμ θα σου πει δικηγόρος τι θα κάνεις και πως θα βρεις τα στοιχεία του. 1
firewalker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Ό,τι είπε ο @Ukforthemoment. Μπορείς όμως να του στείλεις ένα pm στον λογαριασμό του στο forum, χρησιμοποιώντας το ονοματεπώνυμό του και ζητώντας του να αφαιρέσει το προς την άποψή σου συκοφαντικό περιεχόμενο. Καλησπέρα κύριε Πίκο Απίκο. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπλα μπλα Παρακαλώ όπως διαγράψατε μπλα μπλα. Σε διαφορετική περίπτωσης μπλα μπλα.
SabotazNic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, HelenOfTroy είπε συκοφαντικά σχόλια για την επιχείρησή μας Ειναι οντως συκοφαντικα σχολια, ή απλα σχολια που δεν σας αρεσουν? 1
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, HelenOfTroy είπε Καλησπέρα σας, Έχω εντοπίσει κάποιον (επώνυμο) χρήστη στο Twitter να σχολιάζει χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς ρητορική με χρήστη σε forum ο οποίος γράφει συκοφαντικά σχόλια για την επιχείρησή μας...προφανώς πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο! Υπάρχει όμως η δυνατότητα «σύνδεσης» του λογαριασμού του στο forum με το λογαριασμό του στο Twitter ώστε να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εις βάρος του; Υπαρχει πας σε δικηγόρο και τα ρυθμίζει ολα αν αποδειχτεί ο εισαγγελέας την καταγγελία-μήνυση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα